сватба, как стоят нещата
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Еее, на това му казвам аз ИСТИНСКИ БМВ-поклонник - дори за такова важно събитие от живота си той се допитва за съвет до съклубарите си
Евала за това от мен
!
Аз няма да давам мнение от типа "за и против брака" (защото не те познавам пък и мисля, че решението е ИЗЦЯЛО твое лично
). Затова мисля, че колегата Bilbo дотук ти е най-полезен
Успех от мен !

Аз няма да давам мнение от типа "за и против брака" (защото не те познавам пък и мисля, че решението е ИЗЦЯЛО твое лично

Успех от мен !
Live and let Die!
Аз пък на сватби не обичам да ходя,последната сватба на която пресъствах ме сложиха при пенсионерите.А през две маси бяха само млади,вярно по някой път говоря много глупости и най вече като видя хапване ям като за първи път .Обаче роднините ми ме знаят като възпитан човек,защо така ме изолираха от младите още немога да си го обясня.От тогава край с сватбите ,даже съм казал на приятели ако се женят да не ме канят
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Да споделя и аз
то си ми е и време де
. Та с гаджето бяхме планирали сватбата по-отдавана , и ми предстои след 2 месеца някъде.. Но по-интересното е , че парите дето ги имах посъбрани ги дадох всичките за tds-kaтa. И си викам майната му на сватбата
ще я съкратиме малко откъм роднини и простотии... абе ще мине някаксси... Най-важното е , че ще си украся колицата собственоръчно, и ще си закарам булката лично до съвета
, после я оставям някъде около ресторанта и

stay tuned

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Fking написа:naskoksan написа:Оооо батко батко батко![]()
![]()
не бе пич, аз само за шоуто ще се женя
един вид за житейския experience
няма да се свалям от пазара толкова млад (а и с тая хубава кола :>>>)

Че после да няма

Ама ти си знаеш де.Без да се обиждаш.Нищо лично.Просто изказвам мнението си,с което НЕ ангажирам никого.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Veson написа:Да споделя и азто си ми е и време де
. Та с гаджето бяхме планирали сватбата по-отдавана , и ми предстои след 2 месеца някъде.. Но по-интересното е , че парите дето ги имах посъбрани ги дадох всичките за tds-kaтa. И си викам майната му на сватбата
ще я съкратиме малко откъм роднини и простотии... абе ще мине някаксси... Най-важното е , че ще си украся колицата собственоръчно, и ще си закарам булката лично до съвета
![]()
![]()
![]()
Да не забравиш като си тръгваш - обади се на "you drink, we drive" да не стане опаааа.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Veson написа:Да споделя и азто си ми е и време де
![]()
![]()
![]()
Да не забравиш като си тръгваш - обади се на "you drink, we drive" да не стане опаааа.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2