сватба, как стоят нещата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 29 Юли 2005, 14:26

Еее, на това му казвам аз ИСТИНСКИ БМВ-поклонник - дори за такова важно събитие от живота си той се допитва за съвет до съклубарите си :mhihi: :mhihi: Евала за това от мен :D !
Аз няма да давам мнение от типа "за и против брака" (защото не те познавам пък и мисля, че решението е ИЗЦЯЛО твое лично ;) ). Затова мисля, че колегата Bilbo дотук ти е най-полезен 8)
Успех от мен !
Live and let Die!

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 29 Юли 2005, 15:31

Аз пък на сватби не обичам да ходя,последната сватба на която пресъствах ме сложиха при пенсионерите.А през две маси бяха само млади,вярно по някой път говоря много глупости и най вече като видя хапване ям като за първи път .Обаче роднините ми ме знаят като възпитан човек,защо така ме изолираха от младите още немога да си го обясня.От тогава край с сватбите ,даже съм казал на приятели ако се женят да не ме канят

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 29 Юли 2005, 17:09

Защо ще се жениш бре? Да не си заредил фурната :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Юли 2005, 18:12

пече се хлебчето ;) 8) :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 29 Юли 2005, 18:19

не се базикайте така с човека щот не му е много весело вервайте ми :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bobi » 29 Юли 2005, 20:04

Nasti написа:Не прави тази грешка няма да си го простиш!

Кой както си го направи. :D
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 31 Юли 2005, 20:26

аа тя каза, че колата ми била смешна, сватбата се отлага :>>>

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 22 Авг 2005, 13:46

Да споделя и аз :lol: то си ми е и време де ;) . Та с гаджето бяхме планирали сватбата по-отдавана , и ми предстои след 2 месеца някъде.. Но по-интересното е , че парите дето ги имах посъбрани ги дадох всичките за tds-kaтa. И си викам майната му на сватбата :!: ще я съкратиме малко откъм роднини и простотии... абе ще мине някаксси... Най-важното е , че ще си украся колицата собственоръчно, и ще си закарам булката лично до съвета :driving: , после я оставям някъде около ресторанта и :have one: :bchug: :drink: :angel:
stay tuned
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 22 Авг 2005, 13:58

Fking написа:
naskoksan написа:Оооо батко батко батко :uups: ;) :mhihi:

не бе пич, аз само за шоуто ще се женя
един вид за житейския experience
няма да се свалям от пазара толкова млад (а и с тая хубава кола :>>>)

:nono: :nono: :nono:
Че после да няма :help: :help: :help:
Ама ти си знаеш де.Без да се обиждаш.Нищо лично.Просто изказвам мнението си,с което НЕ ангажирам никого.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 23 Авг 2005, 10:57

Veson написа:Да споделя и аз :lol: то си ми е и време де ;) . Та с гаджето бяхме планирали сватбата по-отдавана , и ми предстои след 2 месеца някъде.. Но по-интересното е , че парите дето ги имах посъбрани ги дадох всичките за tds-kaтa. И си викам майната му на сватбата :!: ще я съкратиме малко откъм роднини и простотии... абе ще мине някаксси... Най-важното е , че ще си украся колицата собственоръчно, и ще си закарам булката лично до съвета :driving: , после я оставям някъде около ресторанта и :have one: :bchug: :drink: :angel:

Да не забравиш като си тръгваш - обади се на "you drink, we drive" да не стане опаааа.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 23 Авг 2005, 10:58

Veson написа:Да споделя и аз :lol: то си ми е и време де ;) . Та с гаджето бяхме планирали сватбата по-отдавана , и ми предстои след 2 месеца някъде.. Но по-интересното е , че парите дето ги имах посъбрани ги дадох всичките за tds-kaтa. И си викам майната му на сватбата :!: ще я съкратиме малко откъм роднини и простотии... абе ще мине някаксси... Най-важното е , че ще си украся колицата собственоръчно, и ще си закарам булката лично до съвета :driving: , после я оставям някъде около ресторанта и :have one: :bchug: :drink: :angel:

Да не забравиш като си тръгваш - обади се на "you drink, we drive" да не стане опаааа.

Предишна

Назад към Извън Темата