Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
- dan1el
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d
- Мечтае да кара: 650xi
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Навигацията BMW 2010 Pro тръгна перфектно на Е70. Записах я на DVD+RW и няма проблеми. Мерси много за линковете и информацията.
възможно ли е да се прибави от http://www.renault-bg.com/radars/index.jsp iGO8 за камери и радари в навигацията на bmw 5 2006 с professional към BMW Road Map 2010
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
dan1el написа:Навигацията BMW 2010 Pro тръгна перфектно на Е70. Записах я на DVD+RW и няма проблеми. Мерси много за линковете и информацията.
И аз я записвам на DVD+RW и не става. Защо така, какво да правя?

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Колега, я кажи стъпка по стъпка какво правиш за да запишеш имиджа, пък да видим. Явно някъде бъркаш, ама къде, не мога да позная
.

- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
ivo1bg написа:Колега, я кажи стъпка по стъпка какво правиш за да запишеш имиджа, пък да видим. Явно някъде бъркаш, ама къде, не мога да позная.
Свалям файла Про 2010 от арената, след това резархивирам .ISO файла и резархивираните файлове(8-броя) ги качвам на диска и ги записвам като дата.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
А-а-а, ето къде е ключа от палатката
. Когато записваш някакъв имидж файл, никога не го разархивирай, а го запиши с програма, която е направена за това. Такива има много: ImgBurn, MagicIso,UltraIso, Nero, Ashampoo и т.н. Изтегли си ImgBurn и гледай картинките
. Дано да съм полезен.

Тук съм объркал малко, на червеничкото вместо .img, трябваше да напиша .iso файл, както е в нашия случай, но и така върши работа.

Тук можеш да оставиш скоростта на записване 1х, защото програмата сама ще си избере възможната най-ниска скорост.

И задължително на DVD+R, може и на +RW ако искаш.

Тук съм объркал малко, на червеничкото вместо .img, трябваше да напиша .iso файл, както е в нашия случай, но и така върши работа.

Тук можеш да оставиш скоростта на записване 1х, защото програмата сама ще си избере възможната най-ниска скорост.

И задължително на DVD+R, може и на +RW ако искаш.
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
Евалата!
Мерси много, с тази програма стана, ама с Nero-то не искаше. 

- profesora
- Потребител
-
- Кара: E60 530D
Здравейте колеги,
От Варна съм и имамЕ60 530Д 2004-5г. Навигация Business. Нямам Навигация или ДВД у-во в багажника а само СД у-во под дисплея в купето. От две седмици чета всичко из форума и опекох 10-на двуслойни и още толкова еднослойни ДВД-та Вербатим и + и -. и резултатите са никакви. Единственното което ми тръгва е БМВ Роуд Мап Пръфешънил 2003-2 и то оригинаното. На всички останали ми дава "Медиум кен нот бе реед". Помагайте моля ви!
Ако някой има като моята верия автомобил и е успял да подкара Навигация от тези 2009, 2010 нека ми даде някой съвет как да я сборя и мота. МЕРСИ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
П.С. СД устройството ми не чете MP3 Файлове. Прочетох за ъпгрейта звъннах във Варна карс и ми казаха, че било опасно някой от блоковете след преинсталацията да не сработи с новия Софт. и да се наложи да се изцакам за нов. И още че по тази причина го правили само на гаранционни автомобили/
От Варна съм и имамЕ60 530Д 2004-5г. Навигация Business. Нямам Навигация или ДВД у-во в багажника а само СД у-во под дисплея в купето. От две седмици чета всичко из форума и опекох 10-на двуслойни и още толкова еднослойни ДВД-та Вербатим и + и -. и резултатите са никакви. Единственното което ми тръгва е БМВ Роуд Мап Пръфешънил 2003-2 и то оригинаното. На всички останали ми дава "Медиум кен нот бе реед". Помагайте моля ви!
Ако някой има като моята верия автомобил и е успял да подкара Навигация от тези 2009, 2010 нека ми даде някой съвет как да я сборя и мота. МЕРСИ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
П.С. СД устройството ми не чете MP3 Файлове. Прочетох за ъпгрейта звъннах във Варна карс и ми казаха, че било опасно някой от блоковете след преинсталацията да не сработи с новия Софт. и да се наложи да се изцакам за нов. И още че по тази причина го правили само на гаранционни автомобили/
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Колега,щом си с Business навигация, значи ти трябва BMW Business 2010 Eastern Europe. От друга страна, това, което ти тръгва какво е, ДВД или ЦД? Ако е ЦД, тогава записвай BMW Navteq VDO 2009/2010 на CD и кажи какво е станало.
- profesora
- Потребител
-
Това което тръгва е оригинално ДВД Бизнес 2003_2 а аз съм пробвал и двете които ми предлагаш Записах ги както сте оказали по-горе но и ЦД-то и ДВД-то ми дава медиум кен нот реед. Ведъж се позамисли със BMW Business 2010 Eastern Europe и мисля че тръгна дори но заби като избрах държавата и повече не пожела да работи да го чете.
- lusienk
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 535xd LCI
profesora написа:Здравейте колеги,
Коелга, пишеш , че ти тръга само отигиналното" БМВ Роуд Мап Пръфешънил 2003-2". От там следва , че навигацията ти не е Бизнес , а Профешънъл. Така , че моя съвет е да пробваш с новата версия на "Профешънъл"
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Колега, наистина не мога да се ориентирам какво имаш, какво върви и т.н. Един път казваш това:
След това казваш това:
Щом имаш работещ стар диск, внимателно провери какво пише на него и си свали същата версия (Pro, High, Business) на навигацията. Няма как да имаш Professional и да ти тръгва Business и обратното. Всички дискове са проверени и работят, така, че грешката е някъде в твоя телевизор. Записвай дисковете на DVD+R на най бавната възможна скорост.
Успех!
profesora написа:.....................
Единственното което ми тръгва е БМВ Роуд Мап Пръфешънил 2003-2 и то оригинаното
.....................
След това казваш това:
profesora написа:Това което тръгва е оригинално ДВД Бизнес 2003_2 а аз съм пробвал и двете които ми предлагаш Записах ги както сте оказали по-горе но и ЦД-то и ДВД-то ми дава медиум кен нот реед. Ведъж се позамисли със BMW Business 2010 Eastern Europe и мисля че тръгна дори но заби като избрах държавата и повече не пожела да работи да го чете.
Щом имаш работещ стар диск, внимателно провери какво пише на него и си свали същата версия (Pro, High, Business) на навигацията. Няма как да имаш Professional и да ти тръгва Business и обратното. Всички дискове са проверени и работят, така, че грешката е някъде в твоя телевизор. Записвай дисковете на DVD+R на най бавната възможна скорост.
Успех!
- profesora
- Потребител
-
Навигацията ми е бизнес това с пръфешънала съм го объркал като съм писал поста, Но нищо друго от бизнес вариантите, които сте къчили не мога да подкарам.Пробвал съм ги всички на ДВД+Р ама не тръгват. Това което ми тръгва оригиналното е окол 3ГБ и е на еднослойноДВД.Фабрично с щемпъла на БМВ. Проверих си колата по ВИНА-и излезе че е 2003-11м. да не би в това да е проблема? Да и е твърде стар Софта?
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Здравейте колеги, искам да ви попитам в крайна сметка каква карта да си сложа за голямата навигация на Е60 530ХД 2006 г. Четох доста из форума но нещо не мога да се ориентирам и бих помолил някой да ме насочи от къде да си я сваля и подробности по инсталирането.
Благодаря ви предварително.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
profesora написа:Навигацията ми е бизнес това с пръфешънала съм го объркал като съм писал поста, Но нищо друго от бизнес вариантите, които сте къчили не мога да подкарам.Пробвал съм ги всички на ДВД+Р ама не тръгват. Това което ми тръгва оригиналното е окол 3ГБ и е на еднослойноДВД.Фабрично с щемпъла на БМВ. Проверих си колата по ВИНА-и излезе че е 2003-11м. да не би в това да е проблема? Да и е твърде стар Софта?
Колега, сигурен ли си, че правилно записваш диска? Какво правиш и с коя програма го правиш? Няма причина да не тръгва, при другите колеги нямаше проблеми

bordo_77 написа:Здравейте колеги, искам да ви попитам в крайна сметка каква карта да си сложа за голямата навигация на Е60 530ХД 2006 г. Четох доста из форума но нещо не мога да се ориентирам и бих помолил някой да ме насочи от къде да си я сваля и подробности по инсталирането.
Колега ти си с Professional навигация така, че сваляй това и записвай с програма за запис на имидж файлове на най-бавната скорост на DVD+R.
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series