Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X3 3.0d
Мечтае да кара: 650xi

Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional

Мнение от dan1el » 04 Яну 2010, 18:54

Навигацията BMW 2010 Pro тръгна перфектно на Е70. Записах я на DVD+RW и няма проблеми. Мерси много за линковете и информацията.

Потребител
Аватар

Мнение от puho » 06 Яну 2010, 15:19

възможно ли е да се прибави от http://www.renault-bg.com/radars/index.jsp iGO8 за камери и радари в навигацията на bmw 5 2006 с professional към BMW Road Map 2010

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '13 Bmw F10 520d

Мнение от Man0Lov » 07 Яну 2010, 20:40

dan1el написа:Навигацията BMW 2010 Pro тръгна перфектно на Е70. Записах я на DVD+RW и няма проблеми. Мерси много за линковете и информацията.

И аз я записвам на DVD+RW и не става. Защо така, какво да правя? :help:

FC BAYERN
Аватар
Кара: 17' 540 I
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от ivo1bg » 07 Яну 2010, 22:23

Колега, я кажи стъпка по стъпка какво правиш за да запишеш имиджа, пък да видим. Явно някъде бъркаш, ама къде, не мога да позная :dunno: .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Man0Lov » 07 Яну 2010, 22:27

ivo1bg написа:Колега, я кажи стъпка по стъпка какво правиш за да запишеш имиджа, пък да видим. Явно някъде бъркаш, ама къде, не мога да позная :dunno: .

Свалям файла Про 2010 от арената, след това резархивирам .ISO файла и резархивираните файлове(8-броя) ги качвам на диска и ги записвам като дата.

FC BAYERN
Аватар

Мнение от ivo1bg » 07 Яну 2010, 23:00

А-а-а, ето къде е ключа от палатката ;). Когато записваш някакъв имидж файл, никога не го разархивирай, а го запиши с програма, която е направена за това. Такива има много: ImgBurn, MagicIso,UltraIso, Nero, Ashampoo и т.н. Изтегли си ImgBurn и гледай картинките :). Дано да съм полезен.

Изображение

Тук съм объркал малко, на червеничкото вместо .img, трябваше да напиша .iso файл, както е в нашия случай, но и така върши работа.
Изображение

Тук можеш да оставиш скоростта на записване 1х, защото програмата сама ще си избере възможната най-ниска скорост.
Изображение

И задължително на DVD+R, може и на +RW ако искаш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Man0Lov » 07 Яну 2010, 23:56

Евалата! :bchug: Мерси много, с тази програма стана, ама с Nero-то не искаше. :yes:

Потребител
Аватар
Кара: E60 530D

Мнение от profesora » 16 Яну 2010, 10:17

Здравейте колеги,
От Варна съм и имамЕ60 530Д 2004-5г. Навигация Business. Нямам Навигация или ДВД у-во в багажника а само СД у-во под дисплея в купето. От две седмици чета всичко из форума и опекох 10-на двуслойни и още толкова еднослойни ДВД-та Вербатим и + и -. и резултатите са никакви. Единственното което ми тръгва е БМВ Роуд Мап Пръфешънил 2003-2 и то оригинаното. На всички останали ми дава "Медиум кен нот бе реед". Помагайте моля ви!
Ако някой има като моята верия автомобил и е успял да подкара Навигация от тези 2009, 2010 нека ми даде някой съвет как да я сборя и мота. МЕРСИ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
П.С. СД устройството ми не чете MP3 Файлове. Прочетох за ъпгрейта звъннах във Варна карс и ми казаха, че било опасно някой от блоковете след преинсталацията да не сработи с новия Софт. и да се наложи да се изцакам за нов. И още че по тази причина го правили само на гаранционни автомобили/

FC BAYERN
Аватар

Мнение от ivo1bg » 18 Яну 2010, 12:22

Колега,щом си с Business навигация, значи ти трябва BMW Business 2010 Eastern Europe. От друга страна, това, което ти тръгва какво е, ДВД или ЦД? Ако е ЦД, тогава записвай BMW Navteq VDO 2009/2010 на CD и кажи какво е станало.

Потребител
Аватар

Мнение от profesora » 18 Яну 2010, 13:51

Това което тръгва е оригинално ДВД Бизнес 2003_2 а аз съм пробвал и двете които ми предлагаш Записах ги както сте оказали по-горе но и ЦД-то и ДВД-то ми дава медиум кен нот реед. Ведъж се позамисли със BMW Business 2010 Eastern Europe и мисля че тръгна дори но заби като избрах държавата и повече не пожела да работи да го чете.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 535xd LCI

Мнение от lusienk » 18 Яну 2010, 16:20

profesora написа:Здравейте колеги,
От Варна съм и имамЕ60 530Д 2004-5г. Навигация Business. Нямам Навигация или ДВД у-во в багажника а само СД у-во под дисплея в купето. От две седмици чета всичко из форума и опекох 10-на двуслойни и още толкова еднослойни ДВД-та Вербатим и + и -. и резултатите са никакви. Единственното което ми тръгва е БМВ Роуд Мап Пръфешънил 2003-2 и то оригинаното. На всички останали ми дава "Медиум кен нот бе реед". Помагайте моля ви!
Ако някой има като моята верия автомобил и е успял да подкара Навигация от тези 2009, 2010 нека ми даде някой съвет как да я сборя и мота. МЕРСИ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
П.С. СД устройството ми не чете MP3 Файлове. Прочетох за ъпгрейта звъннах във Варна карс и ми казаха, че било опасно някой от блоковете след преинсталацията да не сработи с новия Софт. и да се наложи да се изцакам за нов. И още че по тази причина го правили само на гаранционни автомобили/

Коелга, пишеш , че ти тръга само отигиналното" БМВ Роуд Мап Пръфешънил 2003-2". От там следва , че навигацията ти не е Бизнес , а Профешънъл. Така , че моя съвет е да пробваш с новата версия на "Профешънъл"
Изображение

FC BAYERN
Аватар

Мнение от ivo1bg » 18 Яну 2010, 17:27

Колега, наистина не мога да се ориентирам какво имаш, какво върви и т.н. Един път казваш това:
profesora написа:.....................
Единственното което ми тръгва е БМВ Роуд Мап Пръфешънил 2003-2 и то оригинаното
.....................

След това казваш това:
profesora написа:Това което тръгва е оригинално ДВД Бизнес 2003_2 а аз съм пробвал и двете които ми предлагаш Записах ги както сте оказали по-горе но и ЦД-то и ДВД-то ми дава медиум кен нот реед. Ведъж се позамисли със BMW Business 2010 Eastern Europe и мисля че тръгна дори но заби като избрах държавата и повече не пожела да работи да го чете.

Щом имаш работещ стар диск, внимателно провери какво пише на него и си свали същата версия (Pro, High, Business) на навигацията. Няма как да имаш Professional и да ти тръгва Business и обратното. Всички дискове са проверени и работят, така, че грешката е някъде в твоя телевизор. Записвай дисковете на DVD+R на най бавната възможна скорост.
Успех!

Потребител
Аватар

Мнение от profesora » 19 Яну 2010, 10:23

Навигацията ми е бизнес това с пръфешънала съм го объркал като съм писал поста, Но нищо друго от бизнес вариантите, които сте къчили не мога да подкарам.Пробвал съм ги всички на ДВД+Р ама не тръгват. Това което ми тръгва оригиналното е окол 3ГБ и е на еднослойноДВД.Фабрично с щемпъла на БМВ. Проверих си колата по ВИНА-и излезе че е 2003-11м. да не би в това да е проблема? Да и е твърде стар Софта?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530 XD

Мнение от bordo_77 » 20 Яну 2010, 11:33

Здравейте колеги, искам да ви попитам в крайна сметка каква карта да си сложа за голямата навигация на Е60 530ХД 2006 г. Четох доста из форума но нещо не мога да се ориентирам и бих помолил някой да ме насочи от къде да си я сваля и подробности по инсталирането.

Благодаря ви предварително.

FC BAYERN
Аватар

Мнение от ivo1bg » 20 Яну 2010, 23:18

profesora написа:Навигацията ми е бизнес това с пръфешънала съм го объркал като съм писал поста, Но нищо друго от бизнес вариантите, които сте къчили не мога да подкарам.Пробвал съм ги всички на ДВД+Р ама не тръгват. Това което ми тръгва оригиналното е окол 3ГБ и е на еднослойноДВД.Фабрично с щемпъла на БМВ. Проверих си колата по ВИНА-и излезе че е 2003-11м. да не би в това да е проблема? Да и е твърде стар Софта?

Колега, сигурен ли си, че правилно записваш диска? Какво правиш и с коя програма го правиш? Няма причина да не тръгва, при другите колеги нямаше проблеми :dunno: .

bordo_77 написа:Здравейте колеги, искам да ви попитам в крайна сметка каква карта да си сложа за голямата навигация на Е60 530ХД 2006 г. Четох доста из форума но нещо не мога да се ориентирам и бих помолил някой да ме насочи от къде да си я сваля и подробности по инсталирането.

Благодаря ви предварително.

Колега ти си с Professional навигация така, че сваляй това и записвай с програма за запис на имидж файлове на най-бавната скорост на DVD+R.

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series