Сервиз Субару Томей

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Сервиз Субару Томей

Мнение от S_GonzaLes » 27 Фев 2009, 20:03

Някой има ли впечатления от работата на тези момчета, намират се в София, кв. Хаджи Димитър ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d, 330xd
Мечтае да кара: M4

Мнение от ThE BeAsT » 02 Юни 2009, 21:24

Вече не са там, правих си колата там и съм доволен ... но ще се радвам и друг да сподели.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Сервиз Субару Томей

Мнение от ThE BeAsT » 06 Яну 2010, 0:35

Отново се ползвам от тяхните услуги, печени изглеждат, но по бая време се бавят нещо, иначе колата излиза слънце.
Вкарах я на 22.12.09г .... точно по празниците ... но ще е готова най-рано 8.01.10 за калник, цял фар с мигач и преден капак благодарение на некадърните провинциалисти решили да карат в София. Според мен е много това време, но нямам и мн опит с други сервизи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 07 Яну 2010, 16:45

Мда, хората изглеждат доволни... Семейството на една приятелка си поддържаше там всичките коли и нон стоп висяха и си проклинаха колите колко се чупели (пък колите не бяха никак лоши. След като се опитаха да им вземат 6000 лв. за ремонт на едно ауди, ги заведохме в друг сервиз и изведнъж колите престанаха да бъдат толкова чупливи :mhihi: Може и да е изключение, но да спомена.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ThE BeAsT » 09 Яну 2010, 23:02

Взех колата си, момчетата се погрижиха всичко да е ок ... но сега има леко долавяща се, но все пак има разлика в 2та фара, единия е по-тъмен, по-матов като чели от другия. Имаше в 1 тема с някакви шкорки нещо ... но за това ли беше ... нещо не мога да я намеря ... а и дали беше за изчистване на стъклото.... ако някой може да ми я даде на линк ако се досети как могад а реша този проблем с не съвсем еднаквите стъкла на фаровете

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 14 Яну 2010, 10:22

Имам контакти в Капитолия, от тях знам че са добри. Клиентите на Капитолия ги пращат там или в "Изток"
:yes:

Аватар

Мнение от anton4o » 15 Яну 2010, 21:36

направилсам там GL,Audi A8L,slk исам мн.доволен поздрави на МИТКО

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ThE BeAsT » 21 Яну 2010, 1:12

Добри са да ... нооо си има забележки :) ... незнам как е станало ... но ходих на реглаж на фарове ... и се оказа ... че десния фар койта са сложили е за англииски тип движение ... т.е. високата му част е от ляво .... а и болта за регулиране не бачка .... такаче .... не са и перфектни ... но иначе като боядисване и оправяне на детайли са ОК

Потребител
Аватар

Мнение от rosen48 » 18 Авг 2011, 15:10

Аз съм дългодишен клиент на сервиза в бояна тандер и бях много доволен един приятел ми препоръча Субару Томей но мисля повече да не използвам услугите на този сервиз!!!!! За една броня чаках половин месец и след два месеца падна боята :bang: на бронята !!!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 02 Сеп 2011, 16:58

И аз да изразя впечатление - ами не съм хич доволен. Като изключим леко бавната им работа, ми осраха предния капак. Боядисаха го и след време, т.е. ж момента си личат едни като петна които се виждат под определен ъгъл само на чист капак, но все пак се виждат. Според други бояджии това е от лоша подготовка на кита и затова са се образували и с пастиране не изчезват. Иначе хората са доста любезни, но просто това ме отказа от тях.
Изображение

Назад към Сервизно обслужване на БМВ