Сервиз Субару Томей
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Сервиз Субару Томей
Някой има ли впечатления от работата на тези момчета, намират се в София, кв. Хаджи Димитър ?
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Re: Сервиз Субару Томей
Отново се ползвам от тяхните услуги, печени изглеждат, но по бая време се бавят нещо, иначе колата излиза слънце.
Вкарах я на 22.12.09г .... точно по празниците ... но ще е готова най-рано 8.01.10 за калник, цял фар с мигач и преден капак благодарение на некадърните провинциалисти решили да карат в София. Според мен е много това време, но нямам и мн опит с други сервизи.
Вкарах я на 22.12.09г .... точно по празниците ... но ще е готова най-рано 8.01.10 за калник, цял фар с мигач и преден капак благодарение на некадърните провинциалисти решили да карат в София. Според мен е много това време, но нямам и мн опит с други сервизи.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Мда, хората изглеждат доволни... Семейството на една приятелка си поддържаше там всичките коли и нон стоп висяха и си проклинаха колите колко се чупели (пък колите не бяха никак лоши. След като се опитаха да им вземат 6000 лв. за ремонт на едно ауди, ги заведохме в друг сервиз и изведнъж колите престанаха да бъдат толкова чупливи
Може и да е изключение, но да спомена.

Never mistake motion for action...
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Взех колата си, момчетата се погрижиха всичко да е ок ... но сега има леко долавяща се, но все пак има разлика в 2та фара, единия е по-тъмен, по-матов като чели от другия. Имаше в 1 тема с някакви шкорки нещо ... но за това ли беше ... нещо не мога да я намеря ... а и дали беше за изчистване на стъклото.... ако някой може да ми я даде на линк ако се досети как могад а реша този проблем с не съвсем еднаквите стъкла на фаровете
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Имам контакти в Капитолия, от тях знам че са добри. Клиентите на Капитолия ги пращат там или в "Изток"

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Добри са да ... нооо си има забележки
... незнам как е станало ... но ходих на реглаж на фарове ... и се оказа ... че десния фар койта са сложили е за англииски тип движение ... т.е. високата му част е от ляво .... а и болта за регулиране не бачка .... такаче .... не са и перфектни ... но иначе като боядисване и оправяне на детайли са ОК

Аз съм дългодишен клиент на сервиза в бояна тандер и бях много доволен един приятел ми препоръча Субару Томей но мисля повече да не използвам услугите на този сервиз!!!!! За една броня чаках половин месец и след два месеца падна боята
на бронята !!!!!!!!!!

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
И аз да изразя впечатление - ами не съм хич доволен. Като изключим леко бавната им работа, ми осраха предния капак. Боядисаха го и след време, т.е. ж момента си личат едни като петна които се виждат под определен ъгъл само на чист капак, но все пак се виждат. Според други бояджии това е от лоша подготовка на кита и затова са се образували и с пастиране не изчезват. Иначе хората са доста любезни, но просто това ме отказа от тях.
10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ