Поредната кражба...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Re: Поредната кражба...

Мнение от Smoocki » 25 Дек 2009, 9:39

Laverita написа:Moмчета, щом е толкова трагично оставяйте си колите по паркинги. По-добре е да плащаш за паркинг отколкото да ти отмъкнат джанти и т.н. :yes:

Ако мислиш ,че на паркинг е по-различно .Просто цялата ни работа в България е такава ,ако не са наркосите то ще се намери някой който ти е харесал част от м-пакета та даже и камери да наредиш пак ще ти го свали.Докато пускат бъндюгите на свобода ще е такова положението
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Самолет и мечтае да кара подводница

Мнение от Laverita » 25 Дек 2009, 10:42

На паркинг, ако ми откраднат нещо, поне ще има от кого да търся отговорност. То че от големия шеф на ракинга няма да стане, това е ясно, но нека да ми откраднат нещо и повярвай ми, пазача ще ми купи това, което е откраднато. За това му плащат да гледа, а не да спи там. Повечето паркинги имат и сериозни кучета, така че по-трудно се краде. А относо бандюгите по затворите, те не са единствените, които крадат, нека да не забравяме, че винаги е имало и ще има подрастващо поколение крадци. Престъпност винаги ще има и няма да се ограничи чрез закони и заплахи, защото проблема е в самия човек - възпитание, ценностна система, соц. среда, семейство, приятели и т.н. Това е реалността, в която живеем, и от която не можем да избягаме! В историята на България можем да прочетем законите за кражба по време на хановете - отрязване на ръце. Първо, като наказание, второ, като поука за останалите и трето, отово с цел - да се промени съзнанието на човека, макар и под страх от последствието. Не казвам, че това ще реши проблема, защото винаги е имало дебили и винаги ще ги има, но проблема е ВЕКОВЕН :mhihi: РЕШЕНИЕТО: Намерете си най-добре охранявания паркинг и спете спокойно :yes:
Весели празници :lalala:

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 25 Дек 2009, 11:37

Чета тая тема и си мисля, как ще слезна долу с електрожена и ще заваря вратите на гаража и ще си изкарам колата оттам когато Е36-ците станат редки като Дюземберг! Дано тогава спрат да крадат.
На мен само едни емблеми ми крадоха - една вече ми следяха колата - до нея беше спряла бордо Е36 с двама вътре, облякох се и тръгнах да слизам да ги питам какво търсят тук. Поглеждайки последно през балкона преди да слезна се случи следното: единия си отвори вратата, затвория, запалиха и потеглиха. Аз газ надолу, но нямаше щети по колата, след 3 дни емблемите ги нямаше. Дали са били тия не знам, може емлемите да са били за проба, а след това да изчезна М-бронята. Но не чаках веднаха си бетонирах каража и я прибрах.
Просто с времето като изчезнат Е36-ците ще понамалея кражбите или ще се ограничат в по-дребни неща емблеми и т.н.
Мисля да си карам Е36цата щот след 3-4 години ще е пикът на Е46 и тогава тях ще ги крадат, а не искам пак да се прецакам да си купя за трети път една от най-крадените коли в БГ
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 25 Дек 2009, 11:42

То проблема е ,че ако не ти гепат нещо пред вас то ще го гепат докато си на кафе
оправия няма
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 25 Дек 2009, 21:32

за тва 1 гараж бетонен 2300 лв с ролетна масивна врата и ми го стоварва пред блока па да го дигат от общината- моментално му режа куките от горе ,да видя как ще го дигнат.
аз на година плащам по 600 лв за паркинг.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Laverita » 25 Дек 2009, 22:51

[quote="fedoracore"]за тва 1 гараж бетонен 2300 лв с ролетна масивна врата и ми го стоварва пред блока па да го дигат от общината- моментално му режа куките от горе ,да видя как ще го дигнат.
аз на година плащам по 600 лв за паркинг.

Колега и това е добър вариант и то добра инвестиция за в бъдеще. Избиват се парите и си е твое :yes:
Последна промяна Laverita на 27 Дек 2009, 19:24, променена общо 1 път

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Старата Дрифтачка
Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)

Мнение от S.D.W » 27 Дек 2009, 19:02

Затова си трябва каско.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 27 Дек 2009, 21:09

при мен не е много дълга черната хроника
4 капачки за джанти
2 халогена
оригинална мрежа от М броня
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 27 Дек 2009, 21:33

BMW_GAZARA написа:Затова си трябва каско.

иди да опишеш като са ти откраднали халогените да видиш това каксо колко помага :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от mironskii » 03 Яну 2010, 13:28

:D първо честита нова 2010 на всички честни участници във форума.Господ здраве да ви дава и пази колите ни.при мен годината не започна много добре.след бурната новогодишна нощ на другия ден привечер слизам до колата и кво да видя колата надрана опит за сваляне на огледалата тазовете избегали ключалката разбита.може би ако не свалях и една джаджа от нея за да не може да се пали сигурно и колата нямаше да я има.значи сега като ми помина така се благодаря на господ че ме е предпазил от затвора та не съм ги видел тия отрепки като го правят деба и мършите.аз колата ще си оправя но им пожелавам на тия боклуци само с това да си изкарват хляба а рано или късно ще се срещнем.от ттогава започнах да си правя нощни разходки из квартала със лека водопроводна тръбичка под якето .не знам какви пари си изкарват тия смрадове но съм сигурен че повече нема да ги изкарва никога поне един.рано или късно ще им се отблагодаря сигурен съм :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Laverita » 03 Яну 2010, 16:53

Колега, нямаш ли аларма и да чуеш когато свири? Ако нямаш аларма, може и някой твой "приятел" да ги е насочил към колата ти именно поради това :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 03 Яну 2010, 18:33

при мен заминаха капачките на ББС-а :conf: интересното е, че гепиха само 2. мислих че ще се върнат и за другите 2, но засега са си на мястото. келеши, к'во да правиш. Каско при липсващи (откраднати) части не помага!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 M50B20
Детайли за колата: Е36 М50Б20

Мнение от zorobg » 06 Яну 2010, 1:25

Нека и аз да се оплача...
За 3 дена престой в "столицата" резултата е следния:
1. Счупено дясно стъкло
2. Откраднат панел на радиото
3. Откраднати лайсни
4. Открадната пръскалка на фар.
Това са щети в поредни вечери за краткия ми престой в нашата "прекрасна столица".
Да са ми честити на някой наш съфорумник и да му изсъхнат ръчичките, та и още нещо.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Laverita » 06 Яну 2010, 14:10

Към колегата zorogb Колега, разбирам те, и знам, че не е лесно да си подържаш колата и някой да дойде да краде, но искам да ти дам един съвет, като духовно лице каквото съм. Моля те, недей да проклинаш! Знам, че е начин да изразиш болка, възмущение, негодувание и то с право, и е така, но клетвата не е просто дума, а чрез нея се отключват духовни закони. Ти призоваваш нечисти духовни сили, които да свършат нещо по адреса на даден човек. Един вид това има общо с магията, чрез която се насочва дадена сила и духовно влияние към някого. Истината е, че тези духовни нечисти сили могат и да навреят на този, по чийто адрес кълнеш и да го споелти нещо, но още по-горчивата истината е, че те вече имат някакъв достъп до самият теб, тъй като си ги призовал, макар и несъзнателно да ти свършат услуга. Същото е когато някой ни свърши услуга и след врме и ние му дължим услуга, това е принципа. Повярвай ми, сблъсквал съм се с това, и най-вече с лъжливите клетви. По-добре намери някакъв друг начин да излееш гнева си вместо да кълнеш. Тези сили както правят "услуга" на някой, така после се обръщат и срещу самия него. Всички врачки, баячки, екстрасенси страдат от различи психични смущения именно поради тази им обвързаност с тези сили, от чийто услуги се ползват къде съзнателно и къде несъзнателно. Дано не съм ти дотегнал. Темата е дълга, но просто работя в тази свера и реших да ти споделя.
Поздрави :yes:
Последна промяна Laverita на 06 Яну 2010, 14:42, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 523i
Мечтае да кара: E60 M5

Мнение от bmw_fen89 » 06 Яну 2010, 14:12

.
Последна промяна bmw_fen89 на 09 Яну 2010, 1:56, променена общо 1 път
Жените и колите, ако не въртят задница не са за хвалене - BMW ти си всичко за мен !!!

ПредишнаСледваща

Назад към E36