Поредната кражба...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Re: Поредната кражба...
Laverita написа:Moмчета, щом е толкова трагично оставяйте си колите по паркинги. По-добре е да плащаш за паркинг отколкото да ти отмъкнат джанти и т.н.
Ако мислиш ,че на паркинг е по-различно .Просто цялата ни работа в България е такава ,ако не са наркосите то ще се намери някой който ти е харесал част от м-пакета та даже и камери да наредиш пак ще ти го свали.Докато пускат бъндюгите на свобода ще е такова положението

- Laverita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Самолет и мечтае да кара подводница
На паркинг, ако ми откраднат нещо, поне ще има от кого да търся отговорност. То че от големия шеф на ракинга няма да стане, това е ясно, но нека да ми откраднат нещо и повярвай ми, пазача ще ми купи това, което е откраднато. За това му плащат да гледа, а не да спи там. Повечето паркинги имат и сериозни кучета, така че по-трудно се краде. А относо бандюгите по затворите, те не са единствените, които крадат, нека да не забравяме, че винаги е имало и ще има подрастващо поколение крадци. Престъпност винаги ще има и няма да се ограничи чрез закони и заплахи, защото проблема е в самия човек - възпитание, ценностна система, соц. среда, семейство, приятели и т.н. Това е реалността, в която живеем, и от която не можем да избягаме! В историята на България можем да прочетем законите за кражба по време на хановете - отрязване на ръце. Първо, като наказание, второ, като поука за останалите и трето, отово с цел - да се промени съзнанието на човека, макар и под страх от последствието. Не казвам, че това ще реши проблема, защото винаги е имало дебили и винаги ще ги има, но проблема е ВЕКОВЕН
РЕШЕНИЕТО: Намерете си най-добре охранявания паркинг и спете спокойно
Весели празници

Весели празници

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Чета тая тема и си мисля, как ще слезна долу с електрожена и ще заваря вратите на гаража и ще си изкарам колата оттам когато Е36-ците станат редки като Дюземберг! Дано тогава спрат да крадат.
На мен само едни емблеми ми крадоха - една вече ми следяха колата - до нея беше спряла бордо Е36 с двама вътре, облякох се и тръгнах да слизам да ги питам какво търсят тук. Поглеждайки последно през балкона преди да слезна се случи следното: единия си отвори вратата, затвория, запалиха и потеглиха. Аз газ надолу, но нямаше щети по колата, след 3 дни емблемите ги нямаше. Дали са били тия не знам, може емлемите да са били за проба, а след това да изчезна М-бронята. Но не чаках веднаха си бетонирах каража и я прибрах.
Просто с времето като изчезнат Е36-ците ще понамалея кражбите или ще се ограничат в по-дребни неща емблеми и т.н.
Мисля да си карам Е36цата щот след 3-4 години ще е пикът на Е46 и тогава тях ще ги крадат, а не искам пак да се прецакам да си купя за трети път една от най-крадените коли в БГ
На мен само едни емблеми ми крадоха - една вече ми следяха колата - до нея беше спряла бордо Е36 с двама вътре, облякох се и тръгнах да слизам да ги питам какво търсят тук. Поглеждайки последно през балкона преди да слезна се случи следното: единия си отвори вратата, затвория, запалиха и потеглиха. Аз газ надолу, но нямаше щети по колата, след 3 дни емблемите ги нямаше. Дали са били тия не знам, може емлемите да са били за проба, а след това да изчезна М-бронята. Но не чаках веднаха си бетонирах каража и я прибрах.
Просто с времето като изчезнат Е36-ците ще понамалея кражбите или ще се ограничат в по-дребни неща емблеми и т.н.
Мисля да си карам Е36цата щот след 3-4 години ще е пикът на Е46 и тогава тях ще ги крадат, а не искам пак да се прецакам да си купя за трети път една от най-крадените коли в БГ
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
То проблема е ,че ако не ти гепат нещо пред вас то ще го гепат докато си на кафе
оправия няма
оправия няма

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
за тва 1 гараж бетонен 2300 лв с ролетна масивна врата и ми го стоварва пред блока па да го дигат от общината- моментално му режа куките от горе ,да видя как ще го дигнат.
аз на година плащам по 600 лв за паркинг.

- Laverita
- кандидат ентусиаст
-
[quote="fedoracore"]за тва 1 гараж бетонен 2300 лв с ролетна масивна врата и ми го стоварва пред блока па да го дигат от общината- моментално му режа куките от горе ,да видя как ще го дигнат.
Колега и това е добър вариант и то добра инвестиция за в бъдеще. Избиват се парите и си е твое
Колега и това е добър вариант и то добра инвестиция за в бъдеще. Избиват се парите и си е твое

Последна промяна Laverita на 27 Дек 2009, 19:24, променена общо 1 път
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
при мен не е много дълга черната хроника
4 капачки за джанти
2 халогена
оригинална мрежа от М броня
4 капачки за джанти
2 халогена
оригинална мрежа от М броня
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
BMW_GAZARA написа:Затова си трябва каско.
иди да опишеш като са ти откраднали халогените да видиш това каксо колко помага

- Laverita
- кандидат ентусиаст
-
Колега, нямаш ли аларма и да чуеш когато свири? Ако нямаш аларма, може и някой твой "приятел" да ги е насочил към колата ти именно поради това 

- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
при мен заминаха капачките на ББС-а
интересното е, че гепиха само 2. мислих че ще се върнат и за другите 2, но засега са си на мястото. келеши, к'во да правиш. Каско при липсващи (откраднати) части не помага!

- zorobg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 M50B20
- Детайли за колата: Е36 М50Б20
Нека и аз да се оплача...
За 3 дена престой в "столицата" резултата е следния:
1. Счупено дясно стъкло
2. Откраднат панел на радиото
3. Откраднати лайсни
4. Открадната пръскалка на фар.
Това са щети в поредни вечери за краткия ми престой в нашата "прекрасна столица".
Да са ми честити на някой наш съфорумник и да му изсъхнат ръчичките, та и още нещо.
За 3 дена престой в "столицата" резултата е следния:
1. Счупено дясно стъкло
2. Откраднат панел на радиото
3. Откраднати лайсни
4. Открадната пръскалка на фар.
Това са щети в поредни вечери за краткия ми престой в нашата "прекрасна столица".
Да са ми честити на някой наш съфорумник и да му изсъхнат ръчичките, та и още нещо.
- Laverita
- кандидат ентусиаст
-
Към колегата zorogb Колега, разбирам те, и знам, че не е лесно да си подържаш колата и някой да дойде да краде, но искам да ти дам един съвет, като духовно лице каквото съм. Моля те, недей да проклинаш! Знам, че е начин да изразиш болка, възмущение, негодувание и то с право, и е така, но клетвата не е просто дума, а чрез нея се отключват духовни закони. Ти призоваваш нечисти духовни сили, които да свършат нещо по адреса на даден човек. Един вид това има общо с магията, чрез която се насочва дадена сила и духовно влияние към някого. Истината е, че тези духовни нечисти сили могат и да навреят на този, по чийто адрес кълнеш и да го споелти нещо, но още по-горчивата истината е, че те вече имат някакъв достъп до самият теб, тъй като си ги призовал, макар и несъзнателно да ти свършат услуга. Същото е когато някой ни свърши услуга и след врме и ние му дължим услуга, това е принципа. Повярвай ми, сблъсквал съм се с това, и най-вече с лъжливите клетви. По-добре намери някакъв друг начин да излееш гнева си вместо да кълнеш. Тези сили както правят "услуга" на някой, така после се обръщат и срещу самия него. Всички врачки, баячки, екстрасенси страдат от различи психични смущения именно поради тази им обвързаност с тези сили, от чийто услуги се ползват къде съзнателно и къде несъзнателно. Дано не съм ти дотегнал. Темата е дълга, но просто работя в тази свера и реших да ти споделя.
Поздрави
Поздрави

Последна промяна Laverita на 06 Яну 2010, 14:42, променена общо 1 път
- bmw_fen89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
- Мечтае да кара: E60 M5
.
Последна промяна bmw_fen89 на 09 Яну 2010, 1:56, променена общо 1 път
Жените и колите, ако не въртят задница не са за хвалене - BMW ти си всичко за мен !!!