Големият ден за мен наближава........

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Големият ден за мен наближава........

Мнение от Vasko » 25 Ное 2009, 20:47

Колеги, както вече писах преди известно време - ще се женя. И така докато в началото този ден беше все още далече ето,че вече наближава-28.11.2009г.Може би ще ме питате как се чувствам в този момент ли ? Ами не мога да го опиша с думи,защото съм завладян вече от еуфоричното настроение и ми се иска оттук нататък така да бъде в живота ми Всичко да е усмивки и рози :)))Самата подготовка като се започне от избора на подходящ костюм за мен,който да си пасне с цвета на роклята на годеницата ми и се стигне до цвета на ризата,вратовръзката, която трябва да съдържа в себе си цветове от букета на булката и се стигне до обувките,който трябва да са подходящи за случая. След това продължим с фотото,венчавката , аранжировката на ресторанта, преминем през програмата с водещата и стигнем до изнесеният ритуал по самото подписване ,а след това купона,който сигурно ще се вихри до зори :)) Самото приготовление си е тръпка . Единственият проблем, който за сега си остана е,че не мога да намеря черна Х5-ца за булката или някоя седмичка . Помагайте, колеги за големият ми ден ! Предварително Ви благодаря!
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

ентусиаст
Аватар

Re: Големият ден за мен наближава........

Мнение от flame » 26 Ное 2009, 8:56

Поздравления ;) Аз лично точно с тия двата модела не мога да ти помогна, но е добре да кажеш за кой град и кой часови диапазон ти трябва :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

Мнение от betona » 26 Ное 2009, 9:21

Ами да ти кажа нищо не се променя :) Пожелавам ти да си изкарате добре, после всичко си върви по старому ;) Но една анкета по тази тема мисля че съвсем скоро ще пуснеш :mhihi:
Човек когато е късметлия, по гърба да му го плъзнеш, в гъза ще му влезе !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 26 Ное 2009, 10:01

Да сте живи и здрави!

Мога да помогна с новият Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 за София
Сив на цвят, кожа и т.н.

Иван 0878280238 или 0899177666
:yes:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Ное 2009, 10:13

Поздравления и смислен и успешен живот напред с булката. Има тука една сватбарска черна Х5 у форума, ама собственика и ако има време и желание сам ще те потърси. Сам окажи за София или за Асеновград става дума. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 26 Ное 2009, 10:16

Ами колега нищо страшно няма :mhihi: Помня как се дрънках с някои колеги в темата за съжителството без брак, ама от 2 месеца вече съм женен, не било толкоз лошо, споко ;)
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 26 Ное 2009, 19:41

колега пожелавам ти щастлив семеен живот,а по-нататък и малки БМВ ЕНТОСИАСТИ ;) ,успех със намирането на любимата марка кола :yes: .аз от три години със женен-лошо нема,само хубави работи 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 26 Ное 2009, 21:35

Ееееееееееееех, браво!!!
Няма да разбулиш ти тайната коя е избранницата и това си е :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Дано се отзоват колеги, сигурна съм, че има черни Х5-ци във форума. Хайде, зарадвайте момчето....представяте ли си как ще изглежда една Х5-ца да провали толкова дългоочакван и с такива приготовления празник? :angel:

Син, ако толкова пък няма свободен джип..... :mhihi: разполагам със сива Е36-ца, купе....е, разминава се малко от това, което търсиш.....едва ли ще е много удобно за булката, но пък знаеш, че заклещи ли се вътре с роклята трудно ще избяга в последния момент :mhihi: :mhihi: :mhihi: Пък и е от сърце :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 26 Ное 2009, 22:36

Колеги и колежки, намерих черна Х5-ца за булката :)) Всичко е вече наред. Сега съм в очакване на големият ден. В едно съм сигурен, че първите два автомобила от кортежа за булката ще за черни- Х5-цата и моята 5-ца като втора придружаваща кола :)). Ако има колеги и искат да се включат от района на Асеновград и Пловдив, моля заповядайте -ще ви черпя по едно . За Асеновград тръгването е в 15.15 , а за Пловдив в 17.30ч. от църквата ''Света Петка'' -бул. Мария Луиза - ''заведение ''авеню''.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 27 Ное 2009, 17:42

betona написа:Ами да ти кажа нищо не се променя :) Пожелавам ти да си изкарате добре, после всичко си върви по старому ;) Но една анкета по тази тема мисля че съвсем скоро ще пуснеш :mhihi:

Тук го застреля на 100% :mhihi: :mhihi: :mhihi:
П.С.Поздравления колега-пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 27 Ное 2009, 18:04

Дълъг и щастлив семеен живот.Живи и здрави да сте и 2-мата и по нататък голяма банда от наследници БМВ-истчета :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 27 Ное 2009, 23:14

Синеок! Лек спам...

Живи и здрави да сте, до последно да сте заедно, да се подкрепяте в хубави и лоши мигове, дълголетие на наследници, които да ви гледат и т.н.,... ама малко като на сватбата на големия ми брат прилича това...
Като каза снахата - колата трябва да е бяла - и ако Колата не е бяла, няма сватба... ! Хаа, са сеир!
И сега ме бъзикат приятели, като си купят бяла кола - "Ева, нещо за женене да имаш, че съм си купил бяло БМВ?" :lol: Мое чудо... да видиш, как съм "копала" за тая сватба!
Питай ме, как обърнахме с другия ми брат България наопаки, бяла да е, тая кола.
И накрая я закарахме при налични жълто БМВ, и куп други хубави марки коли в друг цвят, - с бяла служебна Алфа Ромео пред разпад! Красота! Бяла да е! :ok:
Аварийките и спряха току на завоя на Александър Стамболийски към Витошка, а самата тя спря бездиханна пред Съдебна палата, та направи живота труден на малкия ми брат зад волана, да я върне към живота, че булка трябва се закара... и до ресторанта. :)

Взимайте се, пък колата да е БМВ! Без значение модел и цвят.

И един приятелски съвет, макар и женски!

Не обещавай на жена си нищо занапред! :winky: Да, ще опиташ да го направиш, но не обещавай! Никога!
Да караш Peugeot е страст!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Ное 2009, 11:12

Eva* написа: колата трябва да е бяла - и ако Колата не е бяла, няма сватба...

:ok:
То днес е денят Х...приятно изкарване и успех в живота :D
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Ное 2009, 15:11

sineok_pi4_ написа:Колеги и колежки, намерих черна Х5-ца за булката :)) Всичко е вече наред. Сега съм в очакване на големият ден. В едно съм сигурен, че първите два автомобила от кортежа за булката ще за черни- Х5-цата и моята 5-ца като втора придружаваща кола :)). Ако има колеги и искат да се включат от района на Асеновград и Пловдив, моля заповядайте -ще ви черпя по едно . За Асеновград тръгването е в 15.15 , а за Пловдив в 17.30ч. от църквата ''Света Петка'' -бул. Мария Луиза - ''заведение ''авеню''.

:bowdown: Дано и аз някой ден мога да си позволя да поканя всички фенове на баварците , на моята сватба . Евала пич :yes: Дълъг и щастлив семеен живот , див и старстен любовен живот , хубави и красиви деца :ok: :ok: :ok:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 28 Ное 2009, 18:18

адеееее васко изгоре :mhihi:
закво ти васе тоя подпис....сам се набута у шамарите
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Следваща

Назад към Извън Темата