Големият ден за мен наближава........
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Големият ден за мен наближава........
Колеги, както вече писах преди известно време - ще се женя. И така докато в началото този ден беше все още далече ето,че вече наближава-28.11.2009г.Може би ще ме питате как се чувствам в този момент ли ? Ами не мога да го опиша с думи,защото съм завладян вече от еуфоричното настроение и ми се иска оттук нататък така да бъде в живота ми Всичко да е усмивки и рози
))Самата подготовка като се започне от избора на подходящ костюм за мен,който да си пасне с цвета на роклята на годеницата ми и се стигне до цвета на ризата,вратовръзката, която трябва да съдържа в себе си цветове от букета на булката и се стигне до обувките,който трябва да са подходящи за случая. След това продължим с фотото,венчавката , аранжировката на ресторанта, преминем през програмата с водещата и стигнем до изнесеният ритуал по самото подписване ,а след това купона,който сигурно ще се вихри до зори
) Самото приготовление си е тръпка . Единственият проблем, който за сега си остана е,че не мога да намеря черна Х5-ца за булката или някоя седмичка . Помагайте, колеги за големият ми ден ! Предварително Ви благодаря!

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
Re: Големият ден за мен наближава........
Поздравления
Аз лично точно с тия двата модела не мога да ти помогна, но е добре да кажеш за кой град и кой часови диапазон ти трябва 

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Ами да ти кажа нищо не се променя
Пожелавам ти да си изкарате добре, после всичко си върви по старому
Но една анкета по тази тема мисля че съвсем скоро ще пуснеш 

Човек когато е късметлия, по гърба да му го плъзнеш, в гъза ще му влезе !!!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Да сте живи и здрави!
Мога да помогна с новият Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 за София
Сив на цвят, кожа и т.н.
Иван 0878280238 или 0899177666
Мога да помогна с новият Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 за София
Сив на цвят, кожа и т.н.
Иван 0878280238 или 0899177666

Поздравления и смислен и успешен живот напред с булката. Има тука една сватбарска черна Х5 у форума, ама собственика и ако има време и желание сам ще те потърси. Сам окажи за София или за Асеновград става дума. 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ами колега нищо страшно няма
Помня как се дрънках с някои колеги в темата за съжителството без брак, ама от 2 месеца вече съм женен, не било толкоз лошо, споко 

Никой не мое ма връне на селу!
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега пожелавам ти щастлив семеен живот,а по-нататък и малки БМВ ЕНТОСИАСТИ
,успех със намирането на любимата марка кола
.аз от три години със женен-лошо нема,само хубави работи 

Ееееееееееееех, браво!!!
Няма да разбулиш ти тайната коя е избранницата и това си е

Дано се отзоват колеги, сигурна съм, че има черни Х5-ци във форума. Хайде, зарадвайте момчето....представяте ли си как ще изглежда една Х5-ца да провали толкова дългоочакван и с такива приготовления празник?
Син, ако толкова пък няма свободен джип.....
разполагам със сива Е36-ца, купе....е, разминава се малко от това, което търсиш.....едва ли ще е много удобно за булката, но пък знаеш, че заклещи ли се вътре с роклята трудно ще избяга в последния момент
Пък и е от сърце 
Няма да разбулиш ти тайната коя е избранницата и това си е

Дано се отзоват колеги, сигурна съм, че има черни Х5-ци във форума. Хайде, зарадвайте момчето....представяте ли си как ще изглежда една Х5-ца да провали толкова дългоочакван и с такива приготовления празник?

Син, ако толкова пък няма свободен джип.....

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колеги и колежки, намерих черна Х5-ца за булката
) Всичко е вече наред. Сега съм в очакване на големият ден. В едно съм сигурен, че първите два автомобила от кортежа за булката ще за черни- Х5-цата и моята 5-ца като втора придружаваща кола
). Ако има колеги и искат да се включат от района на Асеновград и Пловдив, моля заповядайте -ще ви черпя по едно . За Асеновград тръгването е в 15.15 , а за Пловдив в 17.30ч. от църквата ''Света Петка'' -бул. Мария Луиза - ''заведение ''авеню''.

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
betona написа:Ами да ти кажа нищо не се променяПожелавам ти да си изкарате добре, после всичко си върви по старому
Но една анкета по тази тема мисля че съвсем скоро ще пуснеш
Тук го застреля на 100%

П.С.Поздравления колега-пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
Дълъг и щастлив семеен живот.Живи и здрави да сте и 2-мата и по нататък голяма банда от наследници БМВ-истчета 

Синеок! Лек спам...
Живи и здрави да сте, до последно да сте заедно, да се подкрепяте в хубави и лоши мигове, дълголетие на наследници, които да ви гледат и т.н.,... ама малко като на сватбата на големия ми брат прилича това...
Като каза снахата - колата трябва да е бяла - и ако Колата не е бяла, няма сватба... ! Хаа, са сеир!
И сега ме бъзикат приятели, като си купят бяла кола - "Ева, нещо за женене да имаш, че съм си купил бяло БМВ?"
Мое чудо... да видиш, как съм "копала" за тая сватба!
Питай ме, как обърнахме с другия ми брат България наопаки, бяла да е, тая кола.
И накрая я закарахме при налични жълто БМВ, и куп други хубави марки коли в друг цвят, - с бяла служебна Алфа Ромео пред разпад! Красота! Бяла да е!
Аварийките и спряха току на завоя на Александър Стамболийски към Витошка, а самата тя спря бездиханна пред Съдебна палата, та направи живота труден на малкия ми брат зад волана, да я върне към живота, че булка трябва се закара... и до ресторанта.
Взимайте се, пък колата да е БМВ! Без значение модел и цвят.
И един приятелски съвет, макар и женски!
Не обещавай на жена си нищо занапред!
Да, ще опиташ да го направиш, но не обещавай! Никога!
Живи и здрави да сте, до последно да сте заедно, да се подкрепяте в хубави и лоши мигове, дълголетие на наследници, които да ви гледат и т.н.,... ама малко като на сватбата на големия ми брат прилича това...
Като каза снахата - колата трябва да е бяла - и ако Колата не е бяла, няма сватба... ! Хаа, са сеир!
И сега ме бъзикат приятели, като си купят бяла кола - "Ева, нещо за женене да имаш, че съм си купил бяло БМВ?"

Питай ме, как обърнахме с другия ми брат България наопаки, бяла да е, тая кола.
И накрая я закарахме при налични жълто БМВ, и куп други хубави марки коли в друг цвят, - с бяла служебна Алфа Ромео пред разпад! Красота! Бяла да е!

Аварийките и спряха току на завоя на Александър Стамболийски към Витошка, а самата тя спря бездиханна пред Съдебна палата, та направи живота труден на малкия ми брат зад волана, да я върне към живота, че булка трябва се закара... и до ресторанта.

Взимайте се, пък колата да е БМВ! Без значение модел и цвят.
И един приятелски съвет, макар и женски!
Не обещавай на жена си нищо занапред!

Да караш Peugeot е страст!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Eva* написа: колата трябва да е бяла - и ако Колата не е бяла, няма сватба...

То днес е денят Х...приятно изкарване и успех в живота

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
sineok_pi4_ написа:Колеги и колежки, намерих черна Х5-ца за булката) Всичко е вече наред. Сега съм в очакване на големият ден. В едно съм сигурен, че първите два автомобила от кортежа за булката ще за черни- Х5-цата и моята 5-ца като втора придружаваща кола
). Ако има колеги и искат да се включат от района на Асеновград и Пловдив, моля заповядайте -ще ви черпя по едно . За Асеновград тръгването е в 15.15 , а за Пловдив в 17.30ч. от църквата ''Света Петка'' -бул. Мария Луиза - ''заведение ''авеню''.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
адеееее васко изгоре
закво ти васе тоя подпис....сам се набута у шамарите

закво ти васе тоя подпис....сам се набута у шамарите

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3