Кожа за предния капак

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е36

Re: Кожа за предния капак

Мнение от g_mitkov » 25 Ное 2009, 10:42

На мен също ми допада кожата :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Мнение от santo_bansko » 25 Ное 2009, 11:52

petio_bmw 318is написа:
BT9028BA написа:
~Мишо~ написа:Той колегата вече е познал...
petio_bmw 318is написа:...все пак коментираме черното лаино на капака,а не моя is-требител...

Направети си колите да изглеждат така и тогава коментирайте какво е грозно и какво не
Изображение

Мога да си коментирам колко си искам и без капут на капака :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Така по-ми харесва с фарове за мъгла и турски джанти :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Тогава и ние можем да си коментираме колкото си искаме :mhihi:
Тя твоита кола е супер :puke:
Единственото хубаво е окачването,даже и в него се съмнявам,че не е рязано,че като гледам всичко как е направено стил(самоделно взривно устроиство маниии).
Джантите не ги коментирам,да не говоря за червените мигачи(циганска мечта),или пък черните ленти по капака(помашка му работа-то ти си си и от тоя краи де).
И колуминацията от зад-стопове повече от ужас пак са реуЗите немам думи.
Така че ти или завиждаш или си некъв хипер спамер :yes:
Изображение

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 25 Ное 2009, 12:25

от всичките разбирачи дето са писали в тая тема бас държа, че никой от вас даже не е виждал на живо такава маска. Я се замислете малко тая маска като я сложите дали ще се мърда изобщо че да надере капака под нея :?:
Хората са я измислили за да ти предложи някаква защита, не са я измислили само за украса, тя ако беше само за украса щяха да я направят поне по голята и с по яка форма например :idea:
Като се сложи тая кожа тя няма да се мърда, застопорява се и не се мести докато не решиш да си я махнеш, не виждам как по някакъв начин тя ще надере боята, камо ли както някой се изказаха "ще е готова" за боя.
А пък колегите дето обиждат колите на другите хора :nono:
the project is ready....
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 25 Ное 2009, 13:13

santo_bansko написа:
Единственото хубаво е окачването,даже и в него се съмнявам,че не е рязано,че като гледам всичко как е направено стил(самоделно взривно устроиство маниии).
Джантите не ги коментирам,да не говоря за червените мигачи(циганска мечта),или пък черните ленти по капака(помашка му работа-то ти си си и от тоя краи де).

Коментираи си,ама недеи намесваи помаците и циганите че някои може да прочетат и да стане гражданска воина :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А иначе позна че са резани пружините и после ги боядисах да изглеждат спортни :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За другото нема а ти обяснявам,щото се засрамих и почнах да завиждам на стоковия ти компакт :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И съм некъв хипер спамер :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 25 Ное 2009, 13:40

Колеги, не се заяждайте.

На който му харесва нека си сложи такава кожа.
Полза ще има.
Според мен няма да навреди на боята на капака.
Само не разбрах за какво са тези "рогца" отгоре.

И важното е колата да ви радва, да върви и да гори в нормата.
Да се правят неща за пред другите няма смисъл.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Ное 2009, 13:42

Dido_stz написа:от всичките разбирачи дето са писали в тая тема бас държа, че никой от вас даже не е виждал на живо такава маска. Я се замислете малко тая маска като я сложите дали ще се мърда изобщо че да надере капака под нея :?:
Хората са я измислили за да ти предложи някаква защита, не са я измислили само за украса, тя ако беше само за украса щяха да я направят поне по голята и с по яка форма например :idea:
Като се сложи тая кожа тя няма да се мърда, застопорява се и не се мести докато не решиш да си я махнеш, не виждам как по някакъв начин тя ще надере боята, камо ли както някой се изказаха "ще е готова" за боя.

A ти виждал ли си я, че знаеш, че няма да надере капака ;)
Лично съм виждал капак на е36 направен на ГЪЗ от такава маска и то читава, а не като тая от сайта, която продават за 200лв, а всъщност я шият некви самодейци и струва 30- тина паунда в Ибей.
По повод на тва кво се вижда и кво не предполагам, че нито ти, нито някой друг тук е виждал, че тавана на колата, предното и задно стъкло, шасито и т.н. се огъват ама тва не значи, че не го правят постоянно, нали? Демек не е нужен някакъв голям и видим луфт за да влезе пясък и прах и да ти тотализира капака.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 25 Ное 2009, 14:08

Честно казано и на мене ми допада тази маска за зимата и аз бих сложил такава , може да не я слагам всеки ден ама поне на дълъг път :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 25 Ное 2009, 14:12

petio_bmw 318is написа:...все пак коментираме черното лаино на капака....

:yes: :mhihi:
Айде и аз да се включа ....
Това нещо според мен е грозно.... , не бих си сложил такава щуротия на колата ... Изглежда така , все едно капака е срязан и е донаставян там .. и понеже не е имало с кво да скрият недостатъците и са сложили тая кожената щуротия .... Това е лично мнение и не ангажирам никой с него ....
По -добре колите да са в добро техническо състояние (примерно да не прегряват ... :mhihi: .....човека си знае , за който е тоя коментар .... ) , пък тогава киченето ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 25 Ное 2009, 14:18

metodi80 написа:По -добре колите да са в добро техническо състояние (примерно да не прегряват ... :mhihi: .....човека си знае , за който е тоя коментар .... ) , пък тогава киченето ....

:ok: По-добре не толкова красиви,но в движение... :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 25 Ное 2009, 15:12

Ако си карах колата зимата щях да я надена без да се замислям :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от малък
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от C8699HX » 25 Ное 2009, 16:05

bum_bum написа:
Dido_stz написа:от всичките разбирачи дето са писали в тая тема бас държа, че никой от вас даже не е виждал на живо такава маска. Я се замислете малко тая маска като я сложите дали ще се мърда изобщо че да надере капака под нея :?:

A ти виждал ли си я, че знаеш, че няма да надере капака ;)
Лично съм виждал капак на е36 направен на ГЪЗ от такава маска и то читава, а не като тая от сайта, която продават за 200лв, а всъщност я шият некви самодейци и струва 30- тина паунда в Ибей.
По повод на тва кво се вижда и кво не предполагам, че нито ти, нито някой друг тук е виждал, че тавана на колата, предното и задно стъкло, шасито и т.н. се огъват ама тва не значи, че не го правят постоянно, нали? Демек не е нужен някакъв голям и видим луфт за да влезе пясък и прах и да ти тотализира капака.

bum_bum колегата dido има право,лично днес с очите си видях две X5-ци с такива кожи самоче кожата беше от бъбреците на горе към капака........така като се замисля дали на чисто новата ми X5-ца ще си сложа такава кожа ако ще ми направи боята на гъз ?!?! ....... ;)
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 25 Ное 2009, 16:08

Аз казвам какво съм виждал с очите си, кой какво си слага не знам ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 25 Ное 2009, 16:59

santo_bansko написа:

:nono: Това беше много грубо.Всеки си има вкус,но да се говори за човек че има някаква жилка в корена си без да си сигурен си е чиста обида.Не може по външния вид на колата да определиш човека какъв е.

Иначе по темата:
На мен лично ми харесва как стои на кола със светъл цвят.Друг е въпроса дали ще върши работа и 200 лева за тази кожа не бих дал.

п.с.Ако някой реши да ми направи подарък за коледа ще я сложа. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Cabrio с M52B28
Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен

Мнение от stillo » 26 Ное 2009, 1:53

nakoone написа:
santo_bansko написа:

:nono: Това беше много грубо.Всеки си има вкус,но да се говори за човек че има някаква жилка в корена си без да си сигурен си е чиста обида.Не може по външния вид на колата да определиш човека какъв е.

Иначе по темата:
На мен лично ми харесва как стои на кола със светъл цвят.Друг е въпроса дали ще върши работа и 200 лева за тази кожа не бих дал.

п.с.Ако някой реши да ми направи подарък за коледа ще я сложа. :mhihi:

И дядо коледа не би се изгаврил така с колата ти... :mhihi: :mhihi: :mhihi: не е базикам се.... виждам че тези кожи допадат на доста хора от вас... а пък и секи си има вкус де...

ама иначе много гадно нахранихте колегата...тук пак е на принципа сичко различно от мтех и не е ли с буквата М нестава... ама не забравяйте че всеки има право на избор и всеки сам си избира как да си направи колата... важното е да си я харесва... а тфа дали джантите ти са турски или китайски няма значение...важното е ти да си доволен от избора си... а съм убеден че и доста други хора заглеждат колата... :lol: :lol: :lol:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Ное 2009, 11:38

акое за визия ок, но акое з акамъчета по-добре да се облепи с фолио. Има си такива фолия и се облепва цялата предница на колата и върши работа, че и фаровете облепват

Предишна

Назад към E36