Кожа за предния капак
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- g_mitkov
- Потребител
-
- Кара: Е36
Re: Кожа за предния капак
На мен също ми допада кожата 

- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
petio_bmw 318is написа:BT9028BA написа:~Мишо~ написа:Той колегата вече е познал...petio_bmw 318is написа:...все пак коментираме черното лаино на капака,а не моя is-требител...
Направети си колите да изглеждат така и тогава коментирайте какво е грозно и какво не
Мога да си коментирам колко си искам и без капут на капака![]()
![]()
![]()
Така по-ми харесва с фарове за мъгла и турски джанти![]()
![]()
![]()
Тогава и ние можем да си коментираме колкото си искаме

Тя твоита кола е супер

Единственото хубаво е окачването,даже и в него се съмнявам,че не е рязано,че като гледам всичко как е направено стил(самоделно взривно устроиство маниии).
Джантите не ги коментирам,да не говоря за червените мигачи(циганска мечта),или пък черните ленти по капака(помашка му работа-то ти си си и от тоя краи де).
И колуминацията от зад-стопове повече от ужас пак са реуЗите немам думи.
Така че ти или завиждаш или си некъв хипер спамер

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
от всичките разбирачи дето са писали в тая тема бас държа, че никой от вас даже не е виждал на живо такава маска. Я се замислете малко тая маска като я сложите дали ще се мърда изобщо че да надере капака под нея
Хората са я измислили за да ти предложи някаква защита, не са я измислили само за украса, тя ако беше само за украса щяха да я направят поне по голята и с по яка форма например
Като се сложи тая кожа тя няма да се мърда, застопорява се и не се мести докато не решиш да си я махнеш, не виждам как по някакъв начин тя ще надере боята, камо ли както някой се изказаха "ще е готова" за боя.
А пък колегите дето обиждат колите на другите хора

Хората са я измислили за да ти предложи някаква защита, не са я измислили само за украса, тя ако беше само за украса щяха да я направят поне по голята и с по яка форма например

Като се сложи тая кожа тя няма да се мърда, застопорява се и не се мести докато не решиш да си я махнеш, не виждам как по някакъв начин тя ще надере боята, камо ли както някой се изказаха "ще е готова" за боя.

the project is ready....

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
santo_bansko написа:
Тогава и ние можем да си коментираме колкото си искаме![]()
Тя твоита кола е супер![]()
Единственото хубаво е окачването,даже и в него се съмнявам,че не е рязано,че като гледам всичко как е направено стил(самоделно взривно устроиство маниии).
Джантите не ги коментирам,да не говоря за червените мигачи(циганска мечта),или пък черните ленти по капака(помашка му работа-то ти си си и от тоя краи де).
Коментираи си,ама недеи намесваи помаците и циганите че някои може да прочетат и да стане гражданска воина

А иначе позна че са резани пружините и после ги боядисах да изглеждат спортни

За другото нема а ти обяснявам,щото се засрамих и почнах да завиждам на стоковия ти компакт

И съм некъв хипер спамер

Колеги, не се заяждайте.
На който му харесва нека си сложи такава кожа.
Полза ще има.
Според мен няма да навреди на боята на капака.
Само не разбрах за какво са тези "рогца" отгоре.
И важното е колата да ви радва, да върви и да гори в нормата.
Да се правят неща за пред другите няма смисъл.
На който му харесва нека си сложи такава кожа.
Полза ще има.
Според мен няма да навреди на боята на капака.
Само не разбрах за какво са тези "рогца" отгоре.
И важното е колата да ви радва, да върви и да гори в нормата.
Да се правят неща за пред другите няма смисъл.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Dido_stz написа:от всичките разбирачи дето са писали в тая тема бас държа, че никой от вас даже не е виждал на живо такава маска. Я се замислете малко тая маска като я сложите дали ще се мърда изобщо че да надере капака под нея![]()
Хората са я измислили за да ти предложи някаква защита, не са я измислили само за украса, тя ако беше само за украса щяха да я направят поне по голята и с по яка форма например![]()
A ти виждал ли си я, че знаеш, че няма да надере капака

Лично съм виждал капак на е36 направен на ГЪЗ от такава маска и то читава, а не като тая от сайта, която продават за 200лв, а всъщност я шият некви самодейци и струва 30- тина паунда в Ибей.
По повод на тва кво се вижда и кво не предполагам, че нито ти, нито някой друг тук е виждал, че тавана на колата, предното и задно стъкло, шасито и т.н. се огъват ама тва не значи, че не го правят постоянно, нали? Демек не е нужен някакъв голям и видим луфт за да влезе пясък и прах и да ти тотализира капака.
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Честно казано и на мене ми допада тази маска за зимата и аз бих сложил такава , може да не я слагам всеки ден ама поне на дълъг път 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
petio_bmw 318is написа:...все пак коментираме черното лаино на капака....

Айде и аз да се включа ....
Това нещо според мен е грозно.... , не бих си сложил такава щуротия на колата ... Изглежда така , все едно капака е срязан и е донаставян там .. и понеже не е имало с кво да скрият недостатъците и са сложили тая кожената щуротия .... Това е лично мнение и не ангажирам никой с него ....
По -добре колите да са в добро техническо състояние (примерно да не прегряват ...

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
metodi80 написа:По -добре колите да са в добро техническо състояние (примерно да не прегряват ........човека си знае , за който е тоя коментар .... ) , пък тогава киченето ....

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
bum_bum написа:Dido_stz написа:от всичките разбирачи дето са писали в тая тема бас държа, че никой от вас даже не е виждал на живо такава маска. Я се замислете малко тая маска като я сложите дали ще се мърда изобщо че да надере капака под нея![]()
Хората са я измислили за да ти предложи някаква защита, не са я измислили само за украса, тя ако беше само за украса щяха да я направят поне по голята и с по яка форма например![]()
A ти виждал ли си я, че знаеш, че няма да надере капака
Лично съм виждал капак на е36 направен на ГЪЗ от такава маска и то читава, а не като тая от сайта, която продават за 200лв, а всъщност я шият некви самодейци и струва 30- тина паунда в Ибей.
По повод на тва кво се вижда и кво не предполагам, че нито ти, нито някой друг тук е виждал, че тавана на колата, предното и задно стъкло, шасито и т.н. се огъват ама тва не значи, че не го правят постоянно, нали? Демек не е нужен някакъв голям и видим луфт за да влезе пясък и прах и да ти тотализира капака.
bum_bum колегата dido има право,лично днес с очите си видях две X5-ци с такива кожи самоче кожата беше от бъбреците на горе към капака........така като се замисля дали на чисто новата ми X5-ца ще си сложа такава кожа ако ще ми направи боята на гъз ?!?! .......

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
santo_bansko написа:

Иначе по темата:
На мен лично ми харесва как стои на кола със светъл цвят.Друг е въпроса дали ще върши работа и 200 лева за тази кожа не бих дал.
п.с.Ако някой реши да ми направи подарък за коледа ще я сложа.

- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
nakoone написа:santo_bansko написа:
Това беше много грубо.Всеки си има вкус,но да се говори за човек че има някаква жилка в корена си без да си сигурен си е чиста обида.Не може по външния вид на колата да определиш човека какъв е.
Иначе по темата:
На мен лично ми харесва как стои на кола със светъл цвят.Друг е въпроса дали ще върши работа и 200 лева за тази кожа не бих дал.
п.с.Ако някой реши да ми направи подарък за коледа ще я сложа.
И дядо коледа не би се изгаврил така с колата ти...

ама иначе много гадно нахранихте колегата...тук пак е на принципа сичко различно от мтех и не е ли с буквата М нестава... ама не забравяйте че всеки има право на избор и всеки сам си избира как да си направи колата... важното е да си я харесва... а тфа дали джантите ти са турски или китайски няма значение...важното е ти да си доволен от избора си... а съм убеден че и доста други хора заглеждат колата...

акое за визия ок, но акое з акамъчета по-добре да се облепи с фолио. Има си такива фолия и се облепва цялата предница на колата и върши работа, че и фаровете облепват
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4