Плоблеми с паленето
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Дон Хуан Аматьора
- кандидат ентусиаст
Плоблеми с паленето
От Известно време имам проблем с паленето....
...стартера върти но докато се запали двигатела минават 6-7 сек. и като че ли се заглъхва и едвам едвам пали все едно не и достига гориво.Странното е че от 10 пъти 2 си пали перфектно
Дали да не отида на диагностика и каде?
Помагайте
...стартера върти но докато се запали двигатела минават 6-7 сек. и като че ли се заглъхва и едвам едвам пали все едно не и достига гориво.Странното е че от 10 пъти 2 си пали перфектно

Дали да не отида на диагностика и каде?
Помагайте

- VANOS
- Потребител
-
- Кара: E38 730d
- Мечтае да кара: E38 740i
- Детайли за колата: E38 730d
4/2000
И при мен беше така. Онзи ден смених дистр. капачка и палец и се оправи - е, иди на диагностика първо, защото никак не са евтини.
Докато мога да си го позволя, няма да си купя FWD...
- Azrail
- UFO Pilot
-
При мен е аукумулатор
Може би пък е твърде слаб за V8, но оттам е проблема, ама така като гледам при теб може и да не е това.
Другото VANOS ти го написа...

MORE BEER!
- Дон Хуан Аматьора
- кандидат ентусиаст
!
Дайте съвет къде да отида на диагностика 

- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
Има един човек много е добър, само с БМВ та се занимава, работи или е работил в Дару кар, има си комп. за БМВ та, утре мога да ти дам тел. му
Здравейте.
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Попай, даи телефона , или адреса на този човек за диагностиката. Искам да прегледам мотора. Благодаря предварително.
Жоро
Попай, даи телефона , или адреса на този човек за диагностиката. Искам да прегледам мотора. Благодаря предварително.
Жоро
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- Дон Хуан Аматьора
- кандидат ентусиаст
Ходих на диагностика
VANOS написа:И при мен беше така. Онзи ден смених дистр. капачка и палец и се оправи - е, иди на диагностика първо, защото никак не са евтини.
Ходих на диагностика - никакви грешки-всичко си е ок!
Сега се видях в игра....просто не знам какво да правя

- Дон Хуан Аматьора
- кандидат ентусиаст
BOSH 100ah
Azrail написа:При мен е аукумулаторМоже би пък е твърде слаб за V8, но оттам е проблема, ама така като гледам при теб може и да не е това.
Другото VANOS ти го написа...
Акумулатора ми е чисто нов -BOSH 100ah,така че не мисля да е от него
Други идеи???
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Мите,да не би да си заминава помпата или регулатора за налягането(въпреки че си го сменял
)
На мен ми палеше трудно лятото,когато беше загряла.Сменил съм свещи и бензинов филтър
и сега е пушка.

На мен ми палеше трудно лятото,когато беше загряла.Сменил съм свещи и бензинов филтър
и сега е пушка.
- Дон Хуан Аматьора
- кандидат ентусиаст
!
bmwdriver написа:Мите,да не би да си заминава помпата или регулатора за налягането(въпреки че си го сменял)
и сега е пушка.
Знаеш че мойта кола е най-поддържаната в света (нали го правя със служебни пари

На мен ми пали трудно само като съм оставил колата повече от 1 час изгасена иначе пали екстра......
- Дон Хуан Аматьора
- кандидат ентусиаст
М№
bmwdriver написа:Мите,да не би да си заминава помпата или регулатора за налягането(въпреки че си го сменял)
и сега е пушка.
Въпреки че съм рещил да я продавам (че искам по новия модел) колата се поддържа до последната минута на 6
Този който я купи от мен ще ми е благодарен докато я кара-колко неща съм и сменил не е истина-ама като имам възможност що да не е така

P.S.
Ако знаеш някой кото търси такъв петак пиши
11 мнения
• Страница 1 от 1