Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...
С чиста съвест ги хвърли, тялото буквално не знае какво да ги прави като му ги дадеш, което важи за всички синтетични и преработени храни. Взимай си само натурално извлечени обогатени с биофлавоноиди, хелирани минерали и т.н., които се усвояват далеч по-добре. Всички добавки се усвояват зле като цяло предполагам и затова се пийват и по-големи дози де 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аз пък съм много доволен от Биостронгчето, но го пиех преди 2 години
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Като попрочитам напоследък темата, се връщам когато Биогейм прохождаше и Патрик Ангелов още не беше шеф на федерацията. И аз помня офиса им във фондови жилища, и продуктите на които за малко бях разпространител за Северозападна България. Помня как въпросният ме моташе, че няма достатъчно продукти като отидех да вземам, а искаше да му продавам. Тогава всичко беше от сухо мляко, соев изолат, есенции и подсладители. Едва ли и сега е нещо по- различно. Различен е само той, че от едно шефче на някаква фирмичка, сега е биг бос на федерацията по бодибилдинг. В заключение мога да кажа, че на нашите фирми, производителки на хранителни добавки, все още не може да се има доверие. Успехи на всички!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Колеги, за добавките и упражненията смятам, че изчетох достатъчно, но остана ми въпроса за храненето, нещо, което винаги ми е било чудно - какво хранене според вас е нормално за мъж, 75-80 килограмов да речем ? Или вие как се храните ? Като количество например - аз консумирам най-много по обяд и на вечеря, по 1 средностатистическа порция храна (да речем влизате в ресторант или някакво заведение за хранене и поръчвате едно ястие, например пилешко филе със зеленчуци) и сутрин и следобед закусвам с нещо, един път повече, друг път по-малко - според ситуацията и наличните ми продукти.
Честно казано, обичам да се храня така, както се чувствам добре - нито повече, нито по-малко - тоест не бих правил особена разлика ако ще качвам килограми (да се тъпча
) или ако ще свалям (да се ограничавам осезателно
).
Честно казано, обичам да се храня така, както се чувствам добре - нито повече, нито по-малко - тоест не бих правил особена разлика ако ще качвам килограми (да се тъпча

BMW only!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bum_bum написа:Всички добавки се усвояват зле като цяло предполагам и затова се пийват и по-големи дози де
... то затва хората са измислили амаболите... и астероидите...
amd написа:Колеги, за добавките и упражненията смятам, че изчетох достатъчно, но остана ми въпроса за храненето, нещо, което винаги ми е било чудно - какво хранене според вас е нормално за мъж, 75-80 килограмов да речем ? Или вие как се храните ? Като количество например - аз консумирам най-много по обяд и на вечеря, по 1 средностатистическа порция храна (да речем влизате в ресторант или някакво заведение за хранене и поръчвате едно ястие, например пилешко филе със зеленчуци) и сутрин и следобед закусвам с нещо, един път повече, друг път по-малко - според ситуацията и наличните ми продукти.
Честно казано, обичам да се храня така, както се чувствам добре - нито повече, нито по-малко - тоест не бих правил особена разлика ако ще качвам килограми (да се тъпча) или ако ще свалям (да се ограничавам осезателно
).
Разгледай това - http://nutrition.about.com/library/bl_f ... de_men.htm
Хубаво е да консумираш от всичките изброени хранителни групи, иначе количествата са си индивидуални...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11

аз от както се помня сам едричак,дори в детската градина се отличавах със завиден ръст и тегло

мисля да си взема л-карнитин,фат бърнъри някакви и суроватъчен протеин. тук от нета си харесах и програма по която тренирам. само не ми е ясно какво да хапвам - аз обичам да ям и да си угаждам на масата, но явно трябва да се пази диета, каква?
ако имате някои идеи за сваляне на кореми и сланини може да ги споделите

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
То е просто за казване,но трудно за изпълнение-изключи сладкото,пърженото,газираното,олиото и белия хляб(позволени са редки изключения на тези неща),яж често през 3 часа,но по-малко,а не колкото ти се яде и гледай да не ядеш след 8-9 вечерта.Вместо олио ползвай зехтин и чат пат може да си позволяваш по 1-2 филийки типов хляб(само,ако си сигурен,че е типов,а не просто оцветен).
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
за сладкото,газираното,олиото няма проблеми, ама как да се откажеш от пържоли,кърначета,кюфтенца ... камо ли пък от топъл,бял хляб току що излязъл от фурната 
ок, ще се постарая пак да видим

ок, ще се постарая пак да видим

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
що бе пържолките на скарата
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Кой казва, че трябва да се отказваш от пържолки, кюфтенца, кърначета и т.н. Тук не слагам купените кюфтета и кърначета де, те са друга работа. Тези които са правени само от месо няма яд да се хапват по колкото си искаш 

- sexpodmosta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Оглежда се за някое сносно BMW
- Мечтае да кара: М3 Е90
don_mimo, цаката е в "ниско-въглехидратна диета"
Малко въглехидрати, и сериозно количество проетин. Казвам сериозно, защото когато човек яде каквото му попадне, принципно не приема достатъчно протеин. Както казаха и по-горе изключваш пържилките и тем подобни потънали в олио неща и похапваш млечни продукти, месо (пилешко и риба са за препоръчване). Само, че например кашкавала и сиренето има доста мазнини в тях, съответно те трябва да се папкат по-внимателно 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
sexpodmosta, това което описа не е "нисковъглехидратна диета", а нормален начин на хранене 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
bum_bum написа:Ни позна
И аз така съм чувал - съответното количество протеин за деня се нуждае от съответното количество въглехидрати за максималко усвояване. Така ли е?
Si non confectus, non reficiat.