Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от bum_bum » 17 Ное 2009, 17:41

С чиста съвест ги хвърли, тялото буквално не знае какво да ги прави като му ги дадеш, което важи за всички синтетични и преработени храни. Взимай си само натурално извлечени обогатени с биофлавоноиди, хелирани минерали и т.н., които се усвояват далеч по-добре. Всички добавки се усвояват зле като цяло предполагам и затова се пийват и по-големи дози де :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Ное 2009, 18:52

Аз пък съм много доволен от Биостронгчето, но го пиех преди 2 години

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 17 Ное 2009, 20:01

Като попрочитам напоследък темата, се връщам когато Биогейм прохождаше и Патрик Ангелов още не беше шеф на федерацията. И аз помня офиса им във фондови жилища, и продуктите на които за малко бях разпространител за Северозападна България. Помня как въпросният ме моташе, че няма достатъчно продукти като отидех да вземам, а искаше да му продавам. Тогава всичко беше от сухо мляко, соев изолат, есенции и подсладители. Едва ли и сега е нещо по- различно. Различен е само той, че от едно шефче на някаква фирмичка, сега е биг бос на федерацията по бодибилдинг. В заключение мога да кажа, че на нашите фирми, производителки на хранителни добавки, все още не може да се има доверие. Успехи на всички!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 18 Ное 2009, 13:28

Колеги, за добавките и упражненията смятам, че изчетох достатъчно, но остана ми въпроса за храненето, нещо, което винаги ми е било чудно - какво хранене според вас е нормално за мъж, 75-80 килограмов да речем ? Или вие как се храните ? Като количество например - аз консумирам най-много по обяд и на вечеря, по 1 средностатистическа порция храна (да речем влизате в ресторант или някакво заведение за хранене и поръчвате едно ястие, например пилешко филе със зеленчуци) и сутрин и следобед закусвам с нещо, един път повече, друг път по-малко - според ситуацията и наличните ми продукти.
Честно казано, обичам да се храня така, както се чувствам добре - нито повече, нито по-малко - тоест не бих правил особена разлика ако ще качвам килограми (да се тъпча :dunno: ) или ако ще свалям (да се ограничавам осезателно :dunno: ).
BMW only!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Ное 2009, 14:31

bum_bum написа:Всички добавки се усвояват зле като цяло предполагам и затова се пийват и по-големи дози де :mhihi:

... то затва хората са измислили амаболите... и астероидите...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 18 Ное 2009, 19:08

amd написа:Колеги, за добавките и упражненията смятам, че изчетох достатъчно, но остана ми въпроса за храненето, нещо, което винаги ми е било чудно - какво хранене според вас е нормално за мъж, 75-80 килограмов да речем ? Или вие как се храните ? Като количество например - аз консумирам най-много по обяд и на вечеря, по 1 средностатистическа порция храна (да речем влизате в ресторант или някакво заведение за хранене и поръчвате едно ястие, например пилешко филе със зеленчуци) и сутрин и следобед закусвам с нещо, един път повече, друг път по-малко - според ситуацията и наличните ми продукти.
Честно казано, обичам да се храня така, както се чувствам добре - нито повече, нито по-малко - тоест не бих правил особена разлика ако ще качвам килограми (да се тъпча :dunno: ) или ако ще свалям (да се ограничавам осезателно :dunno: ).

Разгледай това - http://nutrition.about.com/library/bl_f ... de_men.htm

Хубаво е да консумираш от всичките изброени хранителни групи, иначе количествата са си индивидуални...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 18 Ное 2009, 20:49

:) много интересна темичка, чудя се всички ли се мъчат да трупат маса?
аз от както се помня сам едричак,дори в детската градина се отличавах със завиден ръст и тегло :mhihi: . сега съм 185/95кг кога бях млад 19-21 бях станал 120кг с 50см ръчичка и то сам ос ядене на кисело мляко :mhihi: имаше постоянство тогава,от тогава до сега тук ходя 1г ту спирам за 1г ту ходя 3 пъти в месеца,абе несериозна работа , сега вече на 27 съм по-мързелив ,а и работа, ангажименти все няма време за тренировки. От една седмица съм сериозен и ходя редовно в залата, когато почивам въртя крос-тренажора в нас. обаче искам малко да сваля килограми и да изчистя тези мазнини та да стана 85кг примерно .
мисля да си взема л-карнитин,фат бърнъри някакви и суроватъчен протеин. тук от нета си харесах и програма по която тренирам. само не ми е ясно какво да хапвам - аз обичам да ям и да си угаждам на масата, но явно трябва да се пази диета, каква?
ако имате някои идеи за сваляне на кореми и сланини може да ги споделите :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 18 Ное 2009, 21:50

То е просто за казване,но трудно за изпълнение-изключи сладкото,пърженото,газираното,олиото и белия хляб(позволени са редки изключения на тези неща),яж често през 3 часа,но по-малко,а не колкото ти се яде и гледай да не ядеш след 8-9 вечерта.Вместо олио ползвай зехтин и чат пат може да си позволяваш по 1-2 филийки типов хляб(само,ако си сигурен,че е типов,а не просто оцветен).

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 18 Ное 2009, 22:55

за сладкото,газираното,олиото няма проблеми, ама как да се откажеш от пържоли,кърначета,кюфтенца ... камо ли пък от топъл,бял хляб току що излязъл от фурната :)

ок, ще се постарая пак да видим :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 18 Ное 2009, 23:12

що бе пържолките на скарата

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Ное 2009, 13:37

Кой казва, че трябва да се отказваш от пържолки, кюфтенца, кърначета и т.н. Тук не слагам купените кюфтета и кърначета де, те са друга работа. Тези които са правени само от месо няма яд да се хапват по колкото си искаш :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Оглежда се за някое сносно BMW
Мечтае да кара: М3 Е90

Мнение от sexpodmosta » 19 Ное 2009, 14:29

don_mimo, цаката е в "ниско-въглехидратна диета" ;) Малко въглехидрати, и сериозно количество проетин. Казвам сериозно, защото когато човек яде каквото му попадне, принципно не приема достатъчно протеин. Както казаха и по-горе изключваш пържилките и тем подобни потънали в олио неща и похапваш млечни продукти, месо (пилешко и риба са за препоръчване). Само, че например кашкавала и сиренето има доста мазнини в тях, съответно те трябва да се папкат по-внимателно ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Ное 2009, 14:32

Ни позна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 19 Ное 2009, 14:59

sexpodmosta, това което описа не е "нисковъглехидратна диета", а нормален начин на хранене :)
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 19 Ное 2009, 15:02

bum_bum написа:Ни позна

И аз така съм чувал - съответното количество протеин за деня се нуждае от съответното количество въглехидрати за максималко усвояване. Така ли е?
Si non confectus, non reficiat.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата