Инспекция
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Инспекция
Здравейте колеги. Отдавна не съм пускал тема и ето на днес на таблото излезна нещо което не бях виждал на моя автомобил а само бях чел за него. Като сложа ключа и завъртя на контакт първо си ми показва след колко км. трябва да се смени маслото и до него от днес свети един квадратен много малък часовник. Предположих че е за инспекция или просто за да ми каже че трябва да направя профилактичен преглед на колата.
Но като потърсих как се рестартира този инспекция не видях нищо освен мост между пин 7 и 19 за 10сек. Но с това успоредно ще се рестартира и оил сервиза и затова реших да ви питам вие дали сте се сблъсквали с този проблем.
Но като потърсих как се рестартира този инспекция не видях нищо освен мост между пин 7 и 19 за 10сек. Но с това успоредно ще се рестартира и оил сервиза и затова реших да ви питам вие дали сте се сблъсквали с този проблем.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
Re: Инспекция
Това ти показва, че е време за смяна на спирачната течност. И на мен ми светна преди време, но ми замериха спирачната течност с някъв уред и майстора каза, че била добре още. После закачи колата на компа и ми махна тоя часовник. 

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Ако колата тие слд 2000 г. трябва да можеш да го занулиш от таблото, както се занулява оил сървиса, но избираш менюто за инспекция.
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Значи е било за спирачната течност. Хубаво е че го научих.
А да ви задам едно бързо въпросче, каква спирачна течност да сложа на моята красавица 02г. 320д и колко литра събира системата?
А и ако някои знае как се сменя или има тема може да драсне някои ред ако не го мързи. Аз сега ще видя и в търсачката.
А незнам въобразявам ли си но хода на спирачката е можеби съвсем леко по-голям
А да ви задам едно бързо въпросче, каква спирачна течност да сложа на моята красавица 02г. 320д и колко литра събира системата?
А и ако някои знае как се сменя или има тема може да драсне някои ред ако не го мързи. Аз сега ще видя и в търсачката.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
ludia написа:Значи е било за спирачната течност. Хубаво е че го научих.
Колега около 1л-тя е повече като цяло но ти няма да я източиш напълно-аз наляхах толкова и ми стигна а като марка сложих 4.1 ЕВС Перформанс-а има я в Хеед 91

6 мнения
• Страница 1 от 1