Инспекция

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Инспекция

Мнение от ludia » 19 Ное 2009, 0:32

Здравейте колеги. Отдавна не съм пускал тема и ето на днес на таблото излезна нещо което не бях виждал на моя автомобил а само бях чел за него. Като сложа ключа и завъртя на контакт първо си ми показва след колко км. трябва да се смени маслото и до него от днес свети един квадратен много малък часовник. Предположих че е за инспекция или просто за да ми каже че трябва да направя профилактичен преглед на колата.
Но като потърсих как се рестартира този инспекция не видях нищо освен мост между пин 7 и 19 за 10сек. Но с това успоредно ще се рестартира и оил сервиза и затова реших да ви питам вие дали сте се сблъсквали с този проблем.
Изображение
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

http://clip4e.com/play.php?id=45143

младши ентусиаст
Аватар

Re: Инспекция

Мнение от dimodi » 19 Ное 2009, 0:36

Това ти показва, че е време за смяна на спирачната течност. И на мен ми светна преди време, но ми замериха спирачната течност с някъв уред и майстора каза, че била добре още. После закачи колата на компа и ми махна тоя часовник. :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 19 Ное 2009, 0:41

Ако колата тие слд 2000 г. трябва да можеш да го занулиш от таблото, както се занулява оил сървиса, но избираш менюто за инспекция.
Изображение
ИзображениеИзображение

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 19 Ное 2009, 0:55

Значи е било за спирачната течност. Хубаво е че го научих.
А да ви задам едно бързо въпросче, каква спирачна течност да сложа на моята красавица 02г. 320д и колко литра събира системата?
А и ако някои знае как се сменя или има тема може да драсне някои ред ако не го мързи. Аз сега ще видя и в търсачката.
А незнам въобразявам ли си но хода на спирачката е можеби съвсем леко по-голям
Изображение
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

http://clip4e.com/play.php?id=45143

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кот кара

Мнение от zlati79 » 19 Ное 2009, 9:44

ИзображениеИзображениеИзображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 19 Ное 2009, 11:10

ludia написа:Значи е било за спирачната течност. Хубаво е че го научих.
А да ви задам едно бързо въпросче, каква спирачна течност да сложа на моята красавица 02г. 320д и колко литра събира системата?
А и ако някои знае как се сменя или има тема може да драсне някои ред ако не го мързи. Аз сега ще видя и в търсачката.
А незнам въобразявам ли си но хода на спирачката е можеби съвсем леко по-голям

Колега около 1л-тя е повече като цяло но ти няма да я източиш напълно-аз наляхах толкова и ми стигна а като марка сложих 4.1 ЕВС Перформанс-а има я в Хеед 91 ;)

Назад към E46