mac`shit....в централна гара..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

мак за теб е-

добри амерички камиони (дъщерна на рено)
5
17%
хубавво опиумно цвекье
4
13%
компутур - може и лаф-топ
3
10%
MAC демек Media Access Control(да се чете само от кумпутурни манияци((със зачервени очи)) като xpl0d,мен отчасти моллов и др. сис админи)
6
20%
свинеугоителен сендуич (така и не го разбрах това,как янките ходът като прасета,от нещо дето ми остана по между зъбите...)
8
27%
превъзходна храна за мен и семейството ми
0
Няма гласували
нещо друго-посочи и си кажи да ти олекне...
4
13%

Общо гласове : 30
младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

mac`shit....в централна гара..

Мнение от EBEEMVACIA » 14 Ное 2009, 13:50

вчера бях софиянец :mhihi: и след лекия глад,останал ми от пицата на парче :idea: въртейки се в централна жп гара (не :nono: си купувайте от павилиона до билеткасите - оная продавачка се съдра да киха и кашля върху тавите със закуски... :bang: :bang: )...оглеждам се язе за нещо`по-така`и...погледа ми се спря върху загадъчно вкусна....продавачка в мак доналдсовото павилионче (да сефтосам и аз най-после тази тъй гръмко рекламирана марка ) -( чиста будка си е :mhihi: ),та значи приближавам се аз,мацката отваря шублера и я питам`имате ли на снимка показан избрах си бургер тост сирене и шунка
Тя грациозно се обърна и с нежното си пръстче ми показа огромна снимка метър на метър на въпросния продукт :shock: аз,вече съвсем съкрушен,как може да съм толко кьороф :banghead: си поръчах 1 брой от огромния продукт,като слагам 1.50 на стинки..след не-повече от минута феята на бързата храна с чаровна усмивка ми сложи нещо :conf: увито в поне 4 салфетки отгоре и 4 салфетки отдолу,но въпреки това не :shock: :shock: покриващо дланта ми.. :shock: :shock: тя ми връща ресто от 6 стинки,което аз благородно и оставям за бакшиш,които тя сръчно пъхна в :shock: :shock: в една огромна прозрачна купа,почти пълна с сигугно10-15 кила жълти стинkи(за плазмен тв. ли събират :mhihi: )-Такаа..беше си горещо и добре,че бяха салфетките-а после се оказа,че е и пъхнато, и микро-сандвиченцето и във фирмена хартиена торбичка....крайно същисан приседнах на пейка в гарата и ме налегнаха мисли около рекламната фото индустрия,сравнявайки вече на живо реалния продукт и неговата реклама.....но предстоеше съществената част - вкусовия тест..зех да го търса между рътиите и най-накрая го намерих..-`сиренето `беше с кашкавален цвят :shock: но с вкус между неузрял горчив кашкавал и ефтино сиренье,а от шунката вкус не усетих,щото ми беше :ranting: истръпнал :ranting: езика от горчивото кашкавало-сиренье...И докато траеше този незавършен тест , Ненадейно нямаше какво да се тества-просто държах куп хартии и невярващо гледах в тях,опитвайки да си представя какво всъщност си купих.....
(дали не ми тича автара към темата :mhihi: )
Оценка на клиента...5 от 8,5 възможни за....продавачката :!: :yes:
Последна промяна EBEEMVACIA на 19 Ное 2009, 10:00, променена общо 12 пъти
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Re: mac`shit....в централна гара..

Мнение от Stanchev » 14 Ное 2009, 14:25

те от тия поне 6 да се наям :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 14 Ное 2009, 15:36

Не че ще ги защитавам, но някои неща явно не са ти ясни.
Сиренето му се вика сирене на листчета и е това, което на запад наричат сирене, щото бяло нямат.
То, противно на твоето възприятие, наистина се нарича сирене и е жълто на цвят, тънко и квадратно.
Мак'Доналдса на Централна Гара не е точно МД, 'щото няма нищо от истинските МД продукти, няма и персонал, който да ги готви.

Всъщност МД си е добър начин за наяждане, стига да не изстинат, че тогава стават на парцал сандвичите.
KFC ги бива повече, но пък картофките им са като гума.

Всъщност тия храни около и в Централна гара зарибяват само такива като теб, колега. Аз не знам нормален човек, който да си купи от тоя паметник на социализма нещо.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 14 Ное 2009, 15:39

Имаше един хубав филм "Ярост" май се казваше и там пича много добре си го изкара на смотаната им верига точно заради тази фрапираща разлика м/у огромния сандвич на снимката и жалкото му подобие което всъщност получаваш.
Аз съм ги забранил и от нашето семейство не получават дори 1ст. Докато има обаче балъци да пазаруват при тях така ще е.
А ако не знате има и по-зле. В Будапеща се прецаках да тествам "Бургер Кинг" е там пък е уникално зле. С едно парти меню! не се нахранихме двамата с жената. А става ? за 6 сандвича+6 крилца+картофки. :puke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 14 Ное 2009, 16:03

Аз до колкото знам, това на централна гара в София е всичко друго, но не и МД... Предлагат само мак-тост и мак ход-дог или нещо такова, което дори го няма в менюто на истинския МД... Освен това, мак-тоста от павилиона на МДа на гарата, няма почти нищо общо с мак-тост от нормален ресторант от веригата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 93 BMW 325 TD
Мечтае да кара: BMW E30 ///M3

Мнение от BuLdwAiZeR » 15 Ное 2009, 12:26

Не знам но на мен ми беше адски смешно докато го четох :lol: :mhihi:
Изображение

eVerY NiGhT In mY DrEaMs i tOuCH yOu i fEeL YoU- mY BMW ///M3 http://vbox7.com/play:9acbe8bb

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 15 Ное 2009, 18:56

Не че аз съм човека да повдигам темата, но... веднага ми изникна в ума за цитата одолу. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Явно си подходил със прекалени очаквания към Макдоналдса. Доста съм ял от мактостовете на Централна Гара, а и от другите макдоналдси и според мен разлика във вкуса няма? Иначе верно е някаква базова версия на "ресторанта" :mhihi:
А за горчивото подобие на сирене в сандвича.. Потърси в гугъл за Ементал - едно от любимите ми сирена.
Въпреки, че това в сандвича наистина е някакво специално преработено за сандвичи и не докарва точно на истински Ементал.. но как да е :)
Не се ядосвай.. не си се прекарал много.

20 Признака, че сте от Провинцията

1. За вас “МакДоналдс” е скъп ресторант с вкусна храна и изискано обслужване.
2. Считате 100 долара на месец за висока заплата.
3. Повече от всичко на света мразите софиянците. Най-често се обръщате към тях със “селяни”.
4. “Москвич” – това е добър автомобил, а “Жигули” – истинска лимузина!
5. Ходите на вилата не за да почивате, а за да работите.
6. Купувате си битова техника от световно известните марки “Sonie”, “Panasonix” и “Pieonnear”, както и дрехи на най-добрите световни производители “Badidas”, “Naik” и “Ribok”.
7. Симпатизирате едновременно и на царя, и на комунистите.
8. 300 грама ракия на ден – за вас това не е алкохолизъм, а просто в реда на нещата.
9. Вместо “Извинете”, казвате “Опааа!”.
10. Любимият ви хипер-маркет е “Илиянци”, а ЦУМ – нещо като къща-музей.
11. Качвате се с подскок на ескалатора.
12. Настръхвате от вълнение в метрото.
13. Където и да отивате – минавате през гарата, защото ви е страх да използвате непроверени маршрути.
14. “Интернет клуб” ви звучи като публичен дом.
15. Когато ви кажат “кликни” – клякате.
16. Бързо се сближавате с шофьорите от “Градския транспорт”, тъй като само те слушат вашата музика.
17. 20 лева за такси до Центъра ви звучи нормално.
18. Отнасяте се връждебно към банкомати и врати с фото-клетка.
19. Дънки, комбинирани с хавайка е последния писък на модата.
20. Докато пиете кафе във Виенската сладкарница – тайно набирате собствения си мобилен телефон. Вдигате след края на мелодията и провеждате кратък, но шумен разговор.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 15 Ное 2009, 19:26

1. бооже :shock: опази...
2. ти добре ли си... :kuku:
3. има нещо верно :conf:
4. лада петица,ве- :idea:
5. здравословно е :!:
6. свират по-убаво ;)
7. бегай с тия,ве :bang: :bang: :bang: :bang:
8. не пиям и по женки не ода(140 кила съм :confused: §
9. -моля- :!:
10. така а :!:
11. 100%е верно
12. горе-долу.. :roll:
13. вече не :wave: :yes:
14. я там се родих уа :driving:
15. аве еей-не съм блондинка :dummy:
16. по бул българия ватманките видях една ееебаати мадамата честно... :shock: :shock:
17. иска ми 7гущера бакшиша и я си го премести улево и фанах рейса ми :!: :idea: :lalala:
18. блъскал съм са у таково чудо(сигур фотото му а било кьорово)
19. не се побирам у детска конфекция :conf: :banghead:
20. малии-тава а идея :ok:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е53

Мнение от sa_hellrot » 15 Ное 2009, 21:28

Както казваше един приятел : " Къв е тоя Макдоналдс ве - една хапка и на втората си захапваш пръстите ". :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Ное 2009, 10:23

Независимо от коя част на България си,2 неща са много важни:
1-никога не ходете на централна гара-софия
2-никога не яжте в макдоналдс(а сестра ми е съавтор на филма "Суперсайзми)
За централна гара,самото име ме подтиска,някаква клоака,дето е събрана цялата измет на софия,мангасари и педалчета,както и гнусни таксиджии...
Макдоналдс пък за 10 лева не може да се наядеш,за 10 лева ще се размажа в кентъки,освен това незнам с какъв конкурс ги избират служителите там,ама всички моми са грозни,но за да се подчертае че работят в макдомалдс някой гении е измислил и отвратителните кройки на дрехите им ,да не би да вземе ,въпреки че са грозноватички момите да има все пак хубаво тяло и да вземе да заподозреш това през дрехите...
освен това е некакво подтискащо да гледаш дежурни усмивки и заучени фрази,като роботи

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 18 Ное 2009, 13:35

EBEEMVACIA написа:вчера бях софиянец :mhihi: и след лекия глад,останал ми от пицата на парче :idea: въртейки се в централна жп гара (не :nono: си купувайте от павилиона до билеткасите - оная продавачка се съдра да киха и кашля върху тавите със закуски... :bang: :bang: )...оглеждам се язе за нещо`по-така`и...погледа ми се спря върху загадъчно вкусна....продавачка в мак доналдсовото павилионче (да сефтосам и аз най-после тази тъй гръмко рекламирана марка ) -( чиста будка си е :mhihi: ),та значи приближавам се аз,мацката отваря шублера и я питам`имате ли на снимка показан избрах си бургер тост сирене и шунка
Тя грациозно се обърна и с нежното си пръстче ми показа огромна снимка метър на метър на въпросния продукт :shock: аз,вече съвсем съкрушен,как може да съм толко кьороф :banghead: си поръчах 1 брой от огромния продукт,като слагам 1.50 на стинки..след не-повече от минута феята на бързата храна с чаровна усмивка ми сложи нещо :conf: увито в поне 4 салфетки отгоре и 4 салфетки отдолу,но въпреки това не :shock: :shock: покриващо дланта ми.. :shock: :shock: тя ми връща ресто от 6 стинки,което аз благородно и оставям за бакшиш,които тя сръчно пъхна в :shock: :shock: в една огромна прозрачна купа,почти пълна с сигугно10-15 кила жълти стинkи(за плазмен тв. ли събират :mhihi: )-Такаа..беше си горещо и добре,че бяха салфетките-а после се оказа,че е и пъхнато, и микро-сандвиченцето и във фирмена хартиена торбичка....крайно същисан приседнах на пейка в гарата и ме налегнаха мисли около рекламната фото индустрия,сравнявайки вече на живо реалния продукт и неговата реклама.....но предстоеше съществената част - вкусовия тест..зех да го търса между рътиите и най-накрая го намерих..-`сиренето `беше с кашкавален цвят :shock: но с вкус между неузрял горчив кашкавал и ефтино сиренье,а от шунката вкус не усетих,щото ми беше :ranting: истръпнал :ranting: езика от горчивото кашкавало-сиренье...И докато траеше този незавършен тест , Ненадейно нямаше какво да се тества-просто държах куп хартии и невярващо гледах в тях,опитвайки да си представя какво всъщност си купих.....
(дали не ми тича автара към темата :mhihi: )
Оценка на клиента...5 от 8,5 възможни за....продавачката :!: :yes:

дарения са това, не си събират за телевизор :winky: просто на гарата едва ли някой пуска други, ако разходиш Макдоналдсите ще видиш и левчета вътре и 5 и 10 ..
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bobbybd » 18 Ное 2009, 13:56

никой не си мисли че макдоналдс е нещо кой знае какво но като човек с малки деца съм горе долу запознат и мога да ви кажа някой плюсове - качеството на храната в макдоналдс в България е по добро и то с пъти от това в САЩ много по пресни продукти особено зеленчуците и много по немазно особено месата и сирената, аз лично не съм бил там но това ми е казвано от американци тук, при това различни които нямат нищо общо по-между си, пробвал съм в Лондон беше горе-долу като тук, най често поръчвания чийзбургер ги правят като на конвейр за да не чакат клиентите но тези които не се продадът до незнам си колко минути са брак и директно се извхърлят дори персонала неможе да си ги остави за тях и това се спазва, и наистина всеки знае че те като престоят стават съсвсем различни, чистотата - винаги чисто спор няма чисти се постоянно, сока им от портокал си е чист фреш на много по добра цена обаче, обслужване - като кажеш че са ти пресолили картофите ти дават други веднага - никакви разправии, като си взимам сладоледа от касиерката и си го изпусна по моя вина естествено веднага ми подават друг преди още и дума да съм казал.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 18 Ное 2009, 14:58

аз затова съм си фенка на KFC, поне има някаква мръвка около кокаляка на петте крилца с пюре и някаква трудно запомняща като име салата. :mhihi:
Да караш Peugeot е страст!

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 18 Ное 2009, 15:54

Eva* написа:аз затова съм си фенка на KFC, поне има някаква мръвка около кокаляка на петте крилца с пюре и някаква трудно запомняща като име салата. :mhihi:

За колслото ли питате :mhihi:
Всичко е така ама ако познаваха и стойността на парите в KFC щяха да стават. За съжаление е обидно скъпо за ресторант тип бързо хранене!
Ех защо ли си нямаме кръчми като сръбските :bowdown: хем вкусно, хем много, хем на съвсем разумна цена...
Майстор Миро и той дере Х2 тука спрямо Сърбия.

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 18 Ное 2009, 16:46

Те това е страхотна история! :banghead: :banghead:

Следваща

Назад към Страхотни истории