mac`shit....в централна гара..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
mac`shit....в централна гара..
вчера бях софиянец
и след лекия глад,останал ми от пицата на парче
въртейки се в централна жп гара (не
си купувайте от павилиона до билеткасите - оная продавачка се съдра да киха и кашля върху тавите със закуски...
)...оглеждам се язе за нещо`по-така`и...погледа ми се спря върху загадъчно вкусна....продавачка в мак доналдсовото павилионче (да сефтосам и аз най-после тази тъй гръмко рекламирана марка ) -( чиста будка си е
),та значи приближавам се аз,мацката отваря шублера и я питам`имате ли на снимка показан избрах си бургер тост сирене и шунка
Тя грациозно се обърна и с нежното си пръстче ми показа огромна снимка метър на метър на въпросния продукт
аз,вече съвсем съкрушен,как може да съм толко кьороф
си поръчах 1 брой от огромния продукт,като слагам 1.50 на стинки..след не-повече от минута феята на бързата храна с чаровна усмивка ми сложи нещо
увито в поне 4 салфетки отгоре и 4 салфетки отдолу,но въпреки това не
покриващо дланта ми..
тя ми връща ресто от 6 стинки,което аз благородно и оставям за бакшиш,които тя сръчно пъхна в
в една огромна прозрачна купа,почти пълна с сигугно10-15 кила жълти стинkи(за плазмен тв. ли събират
)-Такаа..беше си горещо и добре,че бяха салфетките-а после се оказа,че е и пъхнато, и микро-сандвиченцето и във фирмена хартиена торбичка....крайно същисан приседнах на пейка в гарата и ме налегнаха мисли около рекламната фото индустрия,сравнявайки вече на живо реалния продукт и неговата реклама.....но предстоеше съществената част - вкусовия тест..зех да го търса между рътиите и най-накрая го намерих..-`сиренето `беше с кашкавален цвят
но с вкус между неузрял горчив кашкавал и ефтино сиренье,а от шунката вкус не усетих,щото ми беше
истръпнал
езика от горчивото кашкавало-сиренье...И докато траеше този незавършен тест , Ненадейно нямаше какво да се тества-просто държах куп хартии и невярващо гледах в тях,опитвайки да си представя какво всъщност си купих.....
(дали не ми тича автара към темата
)
Оценка на клиента...5 от 8,5 възможни за....продавачката

Тя грациозно се обърна и с нежното си пръстче ми показа огромна снимка метър на метър на въпросния продукт

(дали не ми тича автара към темата

Оценка на клиента...5 от 8,5 възможни за....продавачката

Последна промяна EBEEMVACIA на 19 Ное 2009, 10:00, променена общо 12 пъти
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: mac`shit....в централна гара..
Не че ще ги защитавам, но някои неща явно не са ти ясни.
Сиренето му се вика сирене на листчета и е това, което на запад наричат сирене, щото бяло нямат.
То, противно на твоето възприятие, наистина се нарича сирене и е жълто на цвят, тънко и квадратно.
Мак'Доналдса на Централна Гара не е точно МД, 'щото няма нищо от истинските МД продукти, няма и персонал, който да ги готви.
Всъщност МД си е добър начин за наяждане, стига да не изстинат, че тогава стават на парцал сандвичите.
KFC ги бива повече, но пък картофките им са като гума.
Всъщност тия храни около и в Централна гара зарибяват само такива като теб, колега. Аз не знам нормален човек, който да си купи от тоя паметник на социализма нещо.
Сиренето му се вика сирене на листчета и е това, което на запад наричат сирене, щото бяло нямат.
То, противно на твоето възприятие, наистина се нарича сирене и е жълто на цвят, тънко и квадратно.
Мак'Доналдса на Централна Гара не е точно МД, 'щото няма нищо от истинските МД продукти, няма и персонал, който да ги готви.
Всъщност МД си е добър начин за наяждане, стига да не изстинат, че тогава стават на парцал сандвичите.
KFC ги бива повече, но пък картофките им са като гума.
Всъщност тия храни около и в Централна гара зарибяват само такива като теб, колега. Аз не знам нормален човек, който да си купи от тоя паметник на социализма нещо.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Имаше един хубав филм "Ярост" май се казваше и там пича много добре си го изкара на смотаната им верига точно заради тази фрапираща разлика м/у огромния сандвич на снимката и жалкото му подобие което всъщност получаваш.
Аз съм ги забранил и от нашето семейство не получават дори 1ст. Докато има обаче балъци да пазаруват при тях така ще е.
А ако не знате има и по-зле. В Будапеща се прецаках да тествам "Бургер Кинг" е там пък е уникално зле. С едно парти меню! не се нахранихме двамата с жената. А става ? за 6 сандвича+6 крилца+картофки.
Аз съм ги забранил и от нашето семейство не получават дори 1ст. Докато има обаче балъци да пазаруват при тях така ще е.
А ако не знате има и по-зле. В Будапеща се прецаках да тествам "Бургер Кинг" е там пък е уникално зле. С едно парти меню! не се нахранихме двамата с жената. А става ? за 6 сандвича+6 крилца+картофки.

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Аз до колкото знам, това на централна гара в София е всичко друго, но не и МД... Предлагат само мак-тост и мак ход-дог или нещо такова, което дори го няма в менюто на истинския МД... Освен това, мак-тоста от павилиона на МДа на гарата, няма почти нищо общо с мак-тост от нормален ресторант от веригата.
- BuLdwAiZeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 93 BMW 325 TD
- Мечтае да кара: BMW E30 ///M3
Не знам но на мен ми беше адски смешно докато го четох

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Не че аз съм човека да повдигам темата, но... веднага ми изникна в ума за цитата одолу.
Явно си подходил със прекалени очаквания към Макдоналдса. Доста съм ял от мактостовете на Централна Гара, а и от другите макдоналдси и според мен разлика във вкуса няма? Иначе верно е някаква базова версия на "ресторанта"
А за горчивото подобие на сирене в сандвича.. Потърси в гугъл за Ементал - едно от любимите ми сирена.
Въпреки, че това в сандвича наистина е някакво специално преработено за сандвичи и не докарва точно на истински Ементал.. но как да е
Не се ядосвай.. не си се прекарал много.

А за горчивото подобие на сирене в сандвича.. Потърси в гугъл за Ементал - едно от любимите ми сирена.
Въпреки, че това в сандвича наистина е някакво специално преработено за сандвичи и не докарва точно на истински Ементал.. но как да е

Не се ядосвай.. не си се прекарал много.
20 Признака, че сте от Провинцията
1. За вас “МакДоналдс” е скъп ресторант с вкусна храна и изискано обслужване.
2. Считате 100 долара на месец за висока заплата.
3. Повече от всичко на света мразите софиянците. Най-често се обръщате към тях със “селяни”.
4. “Москвич” – това е добър автомобил, а “Жигули” – истинска лимузина!
5. Ходите на вилата не за да почивате, а за да работите.
6. Купувате си битова техника от световно известните марки “Sonie”, “Panasonix” и “Pieonnear”, както и дрехи на най-добрите световни производители “Badidas”, “Naik” и “Ribok”.
7. Симпатизирате едновременно и на царя, и на комунистите.
8. 300 грама ракия на ден – за вас това не е алкохолизъм, а просто в реда на нещата.
9. Вместо “Извинете”, казвате “Опааа!”.
10. Любимият ви хипер-маркет е “Илиянци”, а ЦУМ – нещо като къща-музей.
11. Качвате се с подскок на ескалатора.
12. Настръхвате от вълнение в метрото.
13. Където и да отивате – минавате през гарата, защото ви е страх да използвате непроверени маршрути.
14. “Интернет клуб” ви звучи като публичен дом.
15. Когато ви кажат “кликни” – клякате.
16. Бързо се сближавате с шофьорите от “Градския транспорт”, тъй като само те слушат вашата музика.
17. 20 лева за такси до Центъра ви звучи нормално.
18. Отнасяте се връждебно към банкомати и врати с фото-клетка.
19. Дънки, комбинирани с хавайка е последния писък на модата.
20. Докато пиете кафе във Виенската сладкарница – тайно набирате собствения си мобилен телефон. Вдигате след края на мелодията и провеждате кратък, но шумен разговор.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
1. бооже
опази...
2. ти добре ли си...
3. има нещо верно
4. лада петица,ве-
5. здравословно е
6. свират по-убаво
7. бегай с тия,ве
8. не пиям и по женки не ода(140 кила съм
§
9. -моля-
10. така а
11. 100%е верно
12. горе-долу..
13. вече не
14. я там се родих уа
15. аве еей-не съм блондинка
16. по бул българия ватманките видях една ееебаати мадамата честно...
17. иска ми 7гущера бакшиша и я си го премести улево и фанах рейса ми
18. блъскал съм са у таково чудо(сигур фотото му а било кьорово)
19. не се побирам у детска конфекция
20. малии-тава а идея

2. ти добре ли си...

3. има нещо верно

4. лада петица,ве-

5. здравословно е

6. свират по-убаво

7. бегай с тия,ве

8. не пиям и по женки не ода(140 кила съм

9. -моля-

10. така а

11. 100%е верно
12. горе-долу..

13. вече не

14. я там се родих уа

15. аве еей-не съм блондинка

16. по бул българия ватманките видях една ееебаати мадамата честно...

17. иска ми 7гущера бакшиша и я си го премести улево и фанах рейса ми

18. блъскал съм са у таково чудо(сигур фотото му а било кьорово)
19. не се побирам у детска конфекция

20. малии-тава а идея

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Както казваше един приятел : " Къв е тоя Макдоналдс ве - една хапка и на втората си захапваш пръстите ". 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Независимо от коя част на България си,2 неща са много важни:
1-никога не ходете на централна гара-софия
2-никога не яжте в макдоналдс(а сестра ми е съавтор на филма "Суперсайзми)
За централна гара,самото име ме подтиска,някаква клоака,дето е събрана цялата измет на софия,мангасари и педалчета,както и гнусни таксиджии...
Макдоналдс пък за 10 лева не може да се наядеш,за 10 лева ще се размажа в кентъки,освен това незнам с какъв конкурс ги избират служителите там,ама всички моми са грозни,но за да се подчертае че работят в макдомалдс някой гении е измислил и отвратителните кройки на дрехите им ,да не би да вземе ,въпреки че са грозноватички момите да има все пак хубаво тяло и да вземе да заподозреш това през дрехите...
освен това е некакво подтискащо да гледаш дежурни усмивки и заучени фрази,като роботи
1-никога не ходете на централна гара-софия
2-никога не яжте в макдоналдс(а сестра ми е съавтор на филма "Суперсайзми)
За централна гара,самото име ме подтиска,някаква клоака,дето е събрана цялата измет на софия,мангасари и педалчета,както и гнусни таксиджии...
Макдоналдс пък за 10 лева не може да се наядеш,за 10 лева ще се размажа в кентъки,освен това незнам с какъв конкурс ги избират служителите там,ама всички моми са грозни,но за да се подчертае че работят в макдомалдс някой гении е измислил и отвратителните кройки на дрехите им ,да не би да вземе ,въпреки че са грозноватички момите да има все пак хубаво тяло и да вземе да заподозреш това през дрехите...
освен това е некакво подтискащо да гледаш дежурни усмивки и заучени фрази,като роботи
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
EBEEMVACIA написа:вчера бях софиянеци след лекия глад,останал ми от пицата на парче
въртейки се в централна жп гара (не
си купувайте от павилиона до билеткасите - оная продавачка се съдра да киха и кашля върху тавите със закуски...
![]()
)...оглеждам се язе за нещо`по-така`и...погледа ми се спря върху загадъчно вкусна....продавачка в мак доналдсовото павилионче (да сефтосам и аз най-после тази тъй гръмко рекламирана марка ) -( чиста будка си е
),та значи приближавам се аз,мацката отваря шублера и я питам`имате ли на снимка показан избрах си бургер тост сирене и шунка
Тя грациозно се обърна и с нежното си пръстче ми показа огромна снимка метър на метър на въпросния продуктаз,вече съвсем съкрушен,как може да съм толко кьороф
си поръчах 1 брой от огромния продукт,като слагам 1.50 на стинки..след не-повече от минута феята на бързата храна с чаровна усмивка ми сложи нещо
увито в поне 4 салфетки отгоре и 4 салфетки отдолу,но въпреки това не
![]()
покриващо дланта ми..
![]()
тя ми връща ресто от 6 стинки,което аз благородно и оставям за бакшиш,които тя сръчно пъхна в
![]()
в една огромна прозрачна купа,почти пълна с сигугно10-15 кила жълти стинkи(за плазмен тв. ли събират
)-Такаа..беше си горещо и добре,че бяха салфетките-а после се оказа,че е и пъхнато, и микро-сандвиченцето и във фирмена хартиена торбичка....крайно същисан приседнах на пейка в гарата и ме налегнаха мисли около рекламната фото индустрия,сравнявайки вече на живо реалния продукт и неговата реклама.....но предстоеше съществената част - вкусовия тест..зех да го търса между рътиите и най-накрая го намерих..-`сиренето `беше с кашкавален цвят
но с вкус между неузрял горчив кашкавал и ефтино сиренье,а от шунката вкус не усетих,щото ми беше
истръпнал
езика от горчивото кашкавало-сиренье...И докато траеше този незавършен тест , Ненадейно нямаше какво да се тества-просто държах куп хартии и невярващо гледах в тях,опитвайки да си представя какво всъщност си купих.....
(дали не ми тича автара към темата)
Оценка на клиента...5 от 8,5 възможни за....продавачката![]()
дарения са това, не си събират за телевизор

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
никой не си мисли че макдоналдс е нещо кой знае какво но като човек с малки деца съм горе долу запознат и мога да ви кажа някой плюсове - качеството на храната в макдоналдс в България е по добро и то с пъти от това в САЩ много по пресни продукти особено зеленчуците и много по немазно особено месата и сирената, аз лично не съм бил там но това ми е казвано от американци тук, при това различни които нямат нищо общо по-между си, пробвал съм в Лондон беше горе-долу като тук, най често поръчвания чийзбургер ги правят като на конвейр за да не чакат клиентите но тези които не се продадът до незнам си колко минути са брак и директно се извхърлят дори персонала неможе да си ги остави за тях и това се спазва, и наистина всеки знае че те като престоят стават съсвсем различни, чистотата - винаги чисто спор няма чисти се постоянно, сока им от портокал си е чист фреш на много по добра цена обаче, обслужване - като кажеш че са ти пресолили картофите ти дават други веднага - никакви разправии, като си взимам сладоледа от касиерката и си го изпусна по моя вина естествено веднага ми подават друг преди още и дума да съм казал.
аз затова съм си фенка на KFC, поне има някаква мръвка около кокаляка на петте крилца с пюре и някаква трудно запомняща като име салата. 

Да караш Peugeot е страст!
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Eva* написа:аз затова съм си фенка на KFC, поне има някаква мръвка около кокаляка на петте крилца с пюре и някаква трудно запомняща като име салата.
За колслото ли питате

Всичко е така ама ако познаваха и стойността на парите в KFC щяха да стават. За съжаление е обидно скъпо за ресторант тип бързо хранене!
Ех защо ли си нямаме кръчми като сръбските

Майстор Миро и той дере Х2 тука спрямо Сърбия.
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Те това е страхотна история!

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2