Е30 5 x 120?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Re: Е30 5 x 120?
bigmurzi написа:уесно немааааааааааааа![]()
Има бе,ма е по-срамно!

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Виж тук- viewtopic.php?f=6&t=169400 

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
някой хора просто си отварят носачите на преса вместо да дават луди парички за м3 носачи.... разликата между нормалния носач от е30ката и тоя от м3 е36 е малка а на пресата е30ковия се отваря повече от колкото е заводско от м3 е36..... ползват се и тампони с изместен център и другото е лесно..
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Явор написа:..тея по ме радват..
варианти много,znaesh

а с ЕТ-то как стои въпроса при различните варианти

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
E30_M_Tech_ll написа:някой хора просто си отварят носачите на преса вместо да дават луди парички за м3 носачи.... разликата между нормалния носач от е30ката и тоя от м3 е36 е малка а на пресата е30ковия се отваря повече от колкото е заводско от м3 е36..... ползват се и тампони с изместен център и другото е лесно..
само трябва да си малко луд да караш с носач разпъван на преса и става
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Alex_Burdin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46,Е36,Е30
- Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
- Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105
Не подкрепям идеята но познавам такива 

- E30_M_Tech_ll
-
-
Sharo написа:E30_M_Tech_ll написа:някой хора просто си отварят носачите на преса вместо да дават луди парички за м3 носачи.... разликата между нормалния носач от е30ката и тоя от м3 е36 е малка а на пресата е30ковия се отваря повече от колкото е заводско от м3 е36..... ползват се и тампони с изместен център и другото е лесно..
само трябва да си малко луд да караш с носач разпъван на преса и става
ми като се замислиш колко трябва да си луд за да караш такива коли като наще и се оказва че тряя да си не малко ами много луд ама на .... кефа цена няма.....
пък и тоя метод не сме го измислили ние българите(учудващо)
всичко е копирано от наще германски братя които също го практикуват това ... верно че са единични случай но е факт че и там някой карат така

пъл и колкото и лошо да е надали ще е по лошо и по опасно от това да караш 20 годишен опел изгнил отвсякъде дето от завода е излязал тон и 100 а в момента е има няма 800 кг барабар с всичкия тунинг дет е изял през годините и като се има навпредвид че поне 100 от тяи 800 са си жива ръжда .... тъй че кво да ти говоря самия факт че всек иден караме покрай толкова много наистина луди(психично болни) хора ни прави и наз луди до една степен

но като се има и впредвид че като се сложат шенкели от е36 има супер елементарен пиниз да се направи колата да завива повече и се оказва че си струва риска

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
Всеки сам си преценява, аз съм преценил, че със сигурноста не се базикам. Затова и почнах от спирачки окачване и ролкейдж па после мотор .
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- E30_M_Tech_ll
-
-
то винаги от това се почва ма защо си мислиш че твойте носачи са проектирани за 400 коня мотор?
значи и ти си луд да караш кола дето и на шеста си върти гумите и примерно ако недай си боже изгубиш контрол над колата при скорст над 100-150 при мокро време ако ще спирачки с 1 метър диаметър да имаш и гуми по меки от гумичка за молив пак няма да ти помогнат
значи и ти си луд да караш кола дето и на шеста си върти гумите и примерно ако недай си боже изгубиш контрол над колата при скорст над 100-150 при мокро време ако ще спирачки с 1 метър диаметър да имаш и гуми по меки от гумичка за молив пак няма да ти помогнат

- Sharo
- старши ентусиаст
-
E30_M_Tech_ll написа:то винаги от това се почва ма защо си мислиш че твойте носачи са проектирани за 400 коня мотор?
ем за тва са ми подсилени задните носачи, моста и има кайдж. А и кво общо има колко коня е колата при предните носачи ?! Колата си ми тежи по-малко от стандртна такава ако предполагаш по-голямо натоварване на тях! При 150 ако ще и 5 коня да си изгубиш ки контрол си чао. И аз за тва въртя гуми на 6-та на Калояново не пред кафетата по градО. Пък и от 150 Спирам далеч по-добре от колите по 400+ коня така, че пак не го стоплям. В завойте пак съм по-стабилен от тях при една и съща скорост. Та какво искаш да кажеш не знам.
Аз искам да кажа, че отливка, която е с определена форма като я разпънеш то тя си намалява остойчивоста на огъвания.
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
А някой знае ли защо се ползва носач точно от Е36 М3 3.2 ?????и НЯКОЙ СРАВНЯВАЛ ЛИ ГО Е СЪС ОБИНКОВЕН е36ЦОВ ТА ДА РАЗБЕРЕ ВСЪЩНОСТ РАЗЛИКАТА
<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- Sharo
- старши ентусиаст
-
BMWPower написа:А някой знае ли защо се ползва носач точно от Е36 М3 3.2 ?????и НЯКОЙ СРАВНЯВАЛ ЛИ ГО Е СЪС ОБИНКОВЕН е36ЦОВ ТА ДА РАЗБЕРЕ ВСЪЩНОСТ РАЗЛИКАТА
дъгата на носача е по-голяма и гумата минава по-напред
- venek
- младши ентусиаст
-
- Кара: F02 740Li & E34 525IX
- Мечтае да кара: F90 M5

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аз искам да кажа, че отливка, която е с определена форма като я разпънеш то тя си намалява остойчивоста на огъвания.
Според мен може след като се напъне и разтвори да се усили носача в новата си форма. Искате да кажете, че ако се сложи шенкел от е36 на е30 носач, гумата ще иде назад ли? Ако е така, може ли някой да каже колко трябва да се отвори тоз е30-ков носач? Примерно снимка с двата носача един до друг или един върху друг!?
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- E30_M_Tech_ll
-
-
чувал съм че разликата била по малко от сантиметър... но нека някой дето ги е сравнявал и мерил да каже колко точно
кво толкоз го мислите тоя носач не знам ....
кво ще му отслабне и колко точно ще отслабне?
нали като се изхакаш в някой бордюр дали ше е слаб или малко по твърд резултата е един и същ???
притеснява те че може както си караш със 200 и изведнъж да се отчупи от самосебе си ли?
плюс това колегата добре спомена че може да се подсили с едно вътрешно рамо след като се огъне и газ......

кво толкоз го мислите тоя носач не знам ....
кво ще му отслабне и колко точно ще отслабне?
нали като се изхакаш в някой бордюр дали ше е слаб или малко по твърд резултата е един и същ???
притеснява те че може както си караш със 200 и изведнъж да се отчупи от самосебе си ли?
плюс това колегата добре спомена че може да се подсили с едно вътрешно рамо след като се огъне и газ......
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5