Да споделя мъката си....

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: Да споделя мъката си....

Мнение от M2PR » 25 Окт 2009, 18:51

gogoto написа:На мен не ми е толкова за парите,колкото за това,че не знам кога ще има край тази бездънна яма...днес искам да има визия,утре искам и да върви...накрая осъзнаваш,че си дал 15к+ примерно и имаш една 20 годишна кола,която нито върви толкова много,нито е толкова хубава....и като се замисляш си казваш,защо не си купих едно е36 или е46 и просто да си се возех като нормален човек....

1) Като си се хванал на хорото го играй до край - народна мъдрост :idea:
2) Ами да си си купил ве.. и кво от е36 и от е46 няма кошници ли? В сериозна грешка си..

Принципно, не си единствения с такъв проблем - повечето хора, които пишат в този подфорум страдат от същото, в т.ч. и аз. С тая разлика, че както аз, така и повечето тук може би, не се кахърят за тея пари, защото всеки от нас си има идея какво точно иска - един да.. лети (и "пъха" каквито двигатели намери за добре :mhihi: ), друг търси визия, трети -комбинация от двете, опитвайки се да избяга от комерсиализмите?!; четвърти просто си осъществява детската мечта .... Но общото м-у всичко това е, че всеки един знае къв таралеж в гащите си слага още с купуването на 30ка ;).
А и в края на краищата никой не ни кара да караме е30ка насила, нали?

Ми бездънна яма за пари е това животно, да... и така ще бъде во веки, или поне докато Явката не ни ги изкупи всичките! :mhihi: :winky: :P Затова, моя съвет към теб е, ако просто не ти се занимава повече, и непрекъснато правиш равносметка за това от какво се лишаваш заради нея, по-добре я продай на колкото можеш, пий една студена вода и бягай в по-долния подфорум ;) (където, уверявам те, нема да пишеш по-различни неща от тука :mhihi: )
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 25 Окт 2009, 21:14

M2PR написа:
gogoto написа:На мен не ми е толкова за парите,колкото за това,че не знам кога ще има край тази бездънна яма...днес искам да има визия,утре искам и да върви...накрая осъзнаваш,че си дал 15к+ примерно и имаш една 20 годишна кола,която нито върви толкова много,нито е толкова хубава....и като се замисляш си казваш,защо не си купих едно е36 или е46 и просто да си се возех като нормален човек....

2) Ами да си си купил ве.. и кво от е36 и от е46 няма кошници ли? В сериозна грешка си..

Принципно, не си единствения с такъв проблем - повечето хора, които пишат в този подфорум страдат от същото, в т.ч. и аз. С тая разлика, че както аз, така и повечето тук може би, не се кахърят за тея пари, защото всеки от нас си има идея какво точно иска - един да.. лети (и "пъха" каквито двигатели намери за добре :mhihi: ), друг търси визия, трети -комбинация от двете, опитвайки се да избяга от комерсиализмите?!; четвърти просто си осъществява детската мечта .... Но общото м-у всичко това е, че всеки един знае къв таралеж в гащите си слага още с купуването на 30ка ;).

Ми бездънна яма за пари е това животно, да... и така ще бъде во веки, или поне докато Явката не ни ги изкупи всичките! :mhihi: :winky: :P Затова, моя съвет към теб е, ако просто не ти се занимава повече, и непрекъснато правиш равносметка за това от какво се лишаваш заради нея, по-добре я продай на колкото можеш, пий една студена вода и бягай в по-долния подфорум ;) (където, уверявам те, нема да пишеш по-различни неща от тука :mhihi: )

Aбсолютно вярно!Аз обаче от долния форум минах в тоя след една година и 5к лв в един кофтор! :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от gogoto » 26 Окт 2009, 9:52

M2PR написа:

Аз не съм казал,че от е36 или е46 няма кошници,но там варианта за визия ми се струва по-лесен,защото всяка 2-ра си има м-пакет или поне,ако решиш да си купиш е на сносна цена.....а при е30-ките м-пакета е единственно нов за 2к+ или от стъклопласт.....

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 26 Окт 2009, 9:59

нов е доста над 2к.
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring

Мнение от SammY » 26 Окт 2009, 12:14

Е та нормално е за 20+ годишна кола М пъкета да е цифра ...
Като ги нямаш си я стягаш без М шукарии и тя пак си е доста готина , а като се видиш с пара колегата Явор има няма и пуска някои за 1500-600 пари вземаш и става БОМБА !!! ии отиваш в клубЪ на красавиците :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 26 Окт 2009, 14:20

gogoto написа:
cargo22 написа:Според мен повечето бъркат реда на влагане на парите и за тва некой път се получава така хвърлят стотици левове за м-тех-мем-тех ,лосчета ,воланчета е не се ли светкаш че зимаш кошник на толкова години за некви смешни пари и първото нещо е което треа да погледнеш е колко е изгнила и тн.Лично Аз не съм камикадзе да взема кола евтино изглеждаща добре и да илезна да се ръчкам по завои , тва онова , а то е30 към това подтиква :mhihi:.

gogoto какво значи на всяко илизане се чупи , не колата е виновна , а собственика тя реве за тампони и носачи , а ти я глезиш Рекаро.
ТАА ГОДИНА ХАРДУЕРА , А ДОГОДИНА И СОФТУЕРА :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега не си ме разбрал,няма нито гнило,нито спестявам пари от части по двигател,окачване и тн...въпросът е,че примерно днес купя нови амортисьори,утре се счупи диф,други ден го сменя,след това е време за нови носачи и така се навръзва....та откъм купе освен ударите изобщо не е кошник,даже е доста читаво....но нямам нито вървеж,нито визия...... ;(

Като търсиш вървеж и визия за тези пари, които си налял, се мятай на е46 320d с по-мощните двигатели. Е46, 320 CI, купе също много върви, но си е доста скъпичко. Изобщо до към 2000 година вървежни БМВ-та с изключение на М-поверите и акцизните просто няма.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 26 Окт 2009, 16:54

аххаах кое казваш че върви :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 26 Окт 2009, 17:01

Явор написа:аххаах кое казваш че върви :mhihi:

Дай на човека някой м-тех :have one:
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 26 Окт 2009, 17:21

ивчо3 написа:
gogoto написа:
cargo22 написа:Според мен повечето бъркат реда на влагане на парите и за тва некой път се получава така хвърлят стотици левове за м-тех-мем-тех ,лосчета ,воланчета е не се ли светкаш че зимаш кошник на толкова години за некви смешни пари и първото нещо е което треа да погледнеш е колко е изгнила и тн.Лично Аз не съм камикадзе да взема кола евтино изглеждаща добре и да илезна да се ръчкам по завои , тва онова , а то е30 към това подтиква :mhihi:.

gogoto какво значи на всяко илизане се чупи , не колата е виновна , а собственика тя реве за тампони и носачи , а ти я глезиш Рекаро.
ТАА ГОДИНА ХАРДУЕРА , А ДОГОДИНА И СОФТУЕРА :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега не си ме разбрал,няма нито гнило,нито спестявам пари от части по двигател,окачване и тн...въпросът е,че примерно днес купя нови амортисьори,утре се счупи диф,други ден го сменя,след това е време за нови носачи и така се навръзва....та откъм купе освен ударите изобщо не е кошник,даже е доста читаво....но нямам нито вървеж,нито визия...... ;(

Като търсиш вървеж и визия за тези пари, които си налял, се мятай на е46 320d с по-мощните двигатели. Е46, 320 CI, купе също много върви, но си е доста скъпичко. Изобщо до към 2000 година вървежни БМВ-та с изключение на М-поверите и акцизните просто няма.

колега,незнам но ми се струва че избърза :paranoid:таз е46ца имам наблюдения че трудно ме биеше и с м40то дето е на 104328902 години :conf: освен ако не говориш за тия 320д които са с сменен двг :roll:
Изображение

драфтаджия
Аватар

Мнение от bigmurzi » 26 Окт 2009, 17:39

къф е тоя двулитров дизел, дето трудно бие м40 :shock: аре стига глупости :mhihi:
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 26 Окт 2009, 18:01

bigmurzi написа:къф е тоя двулитров дизел, дето трудно бие м40 :shock: аре стига глупости :mhihi:

:shock: ма ти серизно ли :shock: а да казвам ли че беше 1,6 :mhihi:
Изображение

драфтаджия
Аватар

Мнение от bigmurzi » 26 Окт 2009, 18:04

има ли смисъл, като няма значение :mhihi:
Изображение