Да споделя мъката си....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: Да споделя мъката си....
gogoto написа:На мен не ми е толкова за парите,колкото за това,че не знам кога ще има край тази бездънна яма...днес искам да има визия,утре искам и да върви...накрая осъзнаваш,че си дал 15к+ примерно и имаш една 20 годишна кола,която нито върви толкова много,нито е толкова хубава....и като се замисляш си казваш,защо не си купих едно е36 или е46 и просто да си се возех като нормален човек....
1) Като си се хванал на хорото го играй до край - народна мъдрост

2) Ами да си си купил ве.. и кво от е36 и от е46 няма кошници ли? В сериозна грешка си..
Принципно, не си единствения с такъв проблем - повечето хора, които пишат в този подфорум страдат от същото, в т.ч. и аз. С тая разлика, че както аз, така и повечето тук може би, не се кахърят за тея пари, защото всеки от нас си има идея какво точно иска - един да.. лети (и "пъха" каквито двигатели намери за добре

А и в края на краищата никой не ни кара да караме е30ка насила, нали?
Ми бездънна яма за пари е това животно, да... и така ще бъде во веки, или поне докато Явката не ни ги изкупи всичките!

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
M2PR написа:gogoto написа:На мен не ми е толкова за парите,колкото за това,че не знам кога ще има край тази бездънна яма...днес искам да има визия,утре искам и да върви...накрая осъзнаваш,че си дал 15к+ примерно и имаш една 20 годишна кола,която нито върви толкова много,нито е толкова хубава....и като се замисляш си казваш,защо не си купих едно е36 или е46 и просто да си се возех като нормален човек....
1) Като си се хванал на хорото го играй до край - народна мъдрост![]()
2) Ами да си си купил ве.. и кво от е36 и от е46 няма кошници ли? В сериозна грешка си..
Принципно, не си единствения с такъв проблем - повечето хора, които пишат в този подфорум страдат от същото, в т.ч. и аз. С тая разлика, че както аз, така и повечето тук може би, не се кахърят за тея пари, защото всеки от нас си има идея какво точно иска - един да.. лети (и "пъха" каквито двигатели намери за добре), друг търси визия, трети -комбинация от двете, опитвайки се да избяга от комерсиализмите?!; четвърти просто си осъществява детската мечта .... Но общото м-у всичко това е, че всеки един знае къв таралеж в гащите си слага още с купуването на 30ка
.
Ми бездънна яма за пари е това животно, да... и така ще бъде во веки, или поне докато Явката не ни ги изкупи всичките!![]()
![]()
Затова, моя съвет към теб е, ако просто не ти се занимава повече, и непрекъснато правиш равносметка за това от какво се лишаваш заради нея, по-добре я продай на колкото можеш, пий една студена вода и бягай в по-долния подфорум
(където, уверявам те, нема да пишеш по-различни неща от тука
)
Aбсолютно вярно!Аз обаче от долния форум минах в тоя след една година и 5к лв в един кофтор!

M2PR написа:gogoto написа:На мен не ми е толкова за парите,колкото за това,че не знам кога ще има край тази бездънна яма...днес искам да има визия,утре искам и да върви...накрая осъзнаваш,че си дал 15к+ примерно и имаш една 20 годишна кола,която нито върви толкова много,нито е толкова хубава....и като се замисляш си казваш,защо не си купих едно е36 или е46 и просто да си се возех като нормален човек....
1) Като си се хванал на хорото го играй до край - народна мъдрост![]()
Принципно, не си единствения с такъв проблем - повечето хора, които пишат в този подфорум страдат от същото, в т.ч. и аз. С тая разлика, че както аз, така и повечето тук може би, не се кахърят за тея пари, защото всеки от нас си има идея какво точно иска - един да.. лети (и "пъха" каквито двигатели намери за добре), друг търси визия, трети -комбинация от двете, опитвайки се да избяга от комерсиализмите?!; четвърти просто си осъществява детската мечта .... Но общото м-у всичко това е, че всеки един знае къв таралеж в гащите си слага още с купуването на 30ка
.
Ми бездънна яма за пари е това животно, да... и така ще бъде во веки, или поне докато Явката не ни ги изкупи всичките!![]()
![]()
Затова, моя съвет към теб е, ако просто не ти се занимава повече, и непрекъснато правиш равносметка за това от какво се лишаваш заради нея, по-добре я продай на колкото можеш, пий една студена вода и бягай в по-долния подфорум
(където, уверявам те, нема да пишеш по-различни неща от тука
)
Аз не съм казал,че от е36 или е46 няма кошници,но там варианта за визия ми се струва по-лесен,защото всяка 2-ра си има м-пакет или поне,ако решиш да си купиш е на сносна цена.....а при е30-ките м-пакета е единственно нов за 2к+ или от стъклопласт.....
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Е та нормално е за 20+ годишна кола М пъкета да е цифра ...
Като ги нямаш си я стягаш без М шукарии и тя пак си е доста готина , а като се видиш с пара колегата Явор има няма и пуска някои за 1500-600 пари вземаш и става БОМБА !!! ии отиваш в клубЪ на красавиците
Като ги нямаш си я стягаш без М шукарии и тя пак си е доста готина , а като се видиш с пара колегата Явор има няма и пуска някои за 1500-600 пари вземаш и става БОМБА !!! ии отиваш в клубЪ на красавиците

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
gogoto написа:cargo22 написа:Според мен повечето бъркат реда на влагане на парите и за тва некой път се получава така хвърлят стотици левове за м-тех-мем-тех ,лосчета ,воланчета е не се ли светкаш че зимаш кошник на толкова години за некви смешни пари и първото нещо е което треа да погледнеш е колко е изгнила и тн.Лично Аз не съм камикадзе да взема кола евтино изглеждаща добре и да илезна да се ръчкам по завои , тва онова , а то е30 към това подтиква.
gogoto какво значи на всяко илизане се чупи , не колата е виновна , а собственика тя реве за тампони и носачи , а ти я глезиш Рекаро.
ТАА ГОДИНА ХАРДУЕРА , А ДОГОДИНА И СОФТУЕРА![]()
![]()
Колега не си ме разбрал,няма нито гнило,нито спестявам пари от части по двигател,окачване и тн...въпросът е,че примерно днес купя нови амортисьори,утре се счупи диф,други ден го сменя,след това е време за нови носачи и така се навръзва....та откъм купе освен ударите изобщо не е кошник,даже е доста читаво....но нямам нито вървеж,нито визия...... ;(
Като търсиш вървеж и визия за тези пари, които си налял, се мятай на е46 320d с по-мощните двигатели. Е46, 320 CI, купе също много върви, но си е доста скъпичко. Изобщо до към 2000 година вървежни БМВ-та с изключение на М-поверите и акцизните просто няма.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аххаах кое казваш че върви 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Явор написа:аххаах кое казваш че върви
Дай на човека някой м-тех

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
ивчо3 написа:gogoto написа:cargo22 написа:Според мен повечето бъркат реда на влагане на парите и за тва некой път се получава така хвърлят стотици левове за м-тех-мем-тех ,лосчета ,воланчета е не се ли светкаш че зимаш кошник на толкова години за некви смешни пари и първото нещо е което треа да погледнеш е колко е изгнила и тн.Лично Аз не съм камикадзе да взема кола евтино изглеждаща добре и да илезна да се ръчкам по завои , тва онова , а то е30 към това подтиква.
gogoto какво значи на всяко илизане се чупи , не колата е виновна , а собственика тя реве за тампони и носачи , а ти я глезиш Рекаро.
ТАА ГОДИНА ХАРДУЕРА , А ДОГОДИНА И СОФТУЕРА![]()
![]()
Колега не си ме разбрал,няма нито гнило,нито спестявам пари от части по двигател,окачване и тн...въпросът е,че примерно днес купя нови амортисьори,утре се счупи диф,други ден го сменя,след това е време за нови носачи и така се навръзва....та откъм купе освен ударите изобщо не е кошник,даже е доста читаво....но нямам нито вървеж,нито визия...... ;(
Като търсиш вървеж и визия за тези пари, които си налял, се мятай на е46 320d с по-мощните двигатели. Е46, 320 CI, купе също много върви, но си е доста скъпичко. Изобщо до към 2000 година вървежни БМВ-та с изключение на М-поверите и акцизните просто няма.
колега,незнам но ми се струва че избърза

- bigmurzi
- драфтаджия
-
къф е тоя двулитров дизел, дето трудно бие м40
аре стига глупости 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
bigmurzi написа:къф е тоя двулитров дизел, дето трудно бие м40аре стига глупости

- bigmurzi
- драфтаджия
-
KIM написа:задръстеняци...не следвате пътя на старите кобилки
кобилки или кобилици

63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5