проблем с колата когато вали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ivcho_fen
- кандидат ентусиаст
-
за ключ
Това не се ли намира до кутията за бушони,ако е то май го имам,ако ли не кажи каде е тва. че така малко ми става неясно ?
Иначе,мерси много за инфото което ми даваш колега.
Сега забелязах,че като се прибирах пуснах парното CD-то работеше,и като включих нагреватела за задното стъкло почна да си мени оборотите?
Това би трябвало да е признак на слаб ток от акомулатора ли ?
Сега забелязах,че като се прибирах пуснах парното CD-то работеше,и като включих нагреватела за задното стъкло почна да си мени оборотите?
Последна промяна ivcho_fen на 18 Окт 2009, 22:38, променена общо 1 път

- MRS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i '95
Re: проблем с колата когато вали
Ето ви за кората под двг. в "полезни..."http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=42240
А когато ви прави тези мизерии имате ли проблеми с изфорсирането на двигателя?Аз имам същият проблем с БМВ-то при яко мокрене без кора съм и двигателя не може да се изфорсира абс-а светва ,фаровете огасват ,а чистачките мъртви.Какво ли не правих и накрая прочетох една тема във форума ,че това било беля на ламбда сондата ,защото като много се мокри и влизало влага при кабелите и от там идват проблемите поне при мене.Вижте си как са ви оплътнени ламбда сондите.

- ivcho_fen
- кандидат ентусиаст
-
Да и аз попаднах на една такава тема днеска,че се бях разчел доста дълбоко из форума.
И мисля да погледна утре кое как е що е.
А ти как си го отсрани това????
Да не е с някакъв тип изолиране?
И мисля да погледна утре кое как е що е.
А ти как си го отсрани това????
Да не е с някакъв тип изолиране?

Ами аз не съм отстранил проблема ,защото минах на обикновенно АГУ ,а там ламбда сондата не играе роля и не ми е правило мизерии.

- VNM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Opel
- Мечтае да кара: BMW 525
Това не се ли намира до кутията за бушони,ако е то май го имам,ако ли не кажи каде е тва. че така малко ми става неясно ?
Можеш да провериш и някаде да не ти се сеее тока щом така мени оборотите.Погледни и сондата щом казва колегата.Аз искам просто да ти изреда какво може да е и да огледаш хубаво нещата преди да започнеш с една смяна 2,3,4,5 и так да си върват напразно парите .УСПЕХ
Можеш да провериш и някаде да не ти се сеее тока щом така мени оборотите.Погледни и сондата щом казва колегата.Аз искам просто да ти изреда какво може да е и да огледаш хубаво нещата преди да започнеш с една смяна 2,3,4,5 и так да си върват напразно парите .УСПЕХ

- ivcho_fen
- кандидат ентусиаст
-
моля темата за ключ
Мерси за всичко на всички.
Мисля,че е достатъчно това което ми казахте,остана само да действам.
Благодаря отново на отзовалите се.
Мисля,че е достатъчно това което ми казахте,остана само да действам.
Благодаря отново на отзовалите се.

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2