Моля за всякаква информация за E36 M42B18
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за всякаква информация за E36 M42B18
Здрасти колеги , наскоро си взех 318ис ,но нешто ускорението и не ме трогва кой знае колко , даваите съвети кво да правя че да забърза крачката повече. Ускорението от 0-100 е 10 секунди точно с гуми без граифер,( което мисля 4е е нормално )
:) мухихи добре ли е ? Какво да направя за да падне поне до 8 ? А и имам чувство че ми гори малко повечко от нормалното , каде може да се крие проблема ?
Благодаря предварително

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: Моля за всякаква информация за E36 M42B18
Shenkata написа: Какво да направя за да падне поне до 8 ?
Ами сложи си един охлюв и ще падне

Ти какво очакваш от един 15 годишен автомобил да литне ли,направи и една диагностика и виж има ли нещо.
Щом не те трогва ускорението на иса, ми скачай на 25-ца или 28-ца.

- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
че то по книжка е 10.7сек 0-100км....
тури му чип, спортен филтър, бензин В-пауър, и ще смъкнеш 1-2 секунди
тури му чип, спортен филтър, бензин В-пауър, и ще смъкнеш 1-2 секунди
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Shenkata написа: мухихи добре ли е ? Какво да направя за да падне поне до 8 ? А и имам чувство че ми гори малко повечко от нормалното , каде може да се крие проблема ?![]()
"мухихи" =

- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Shenkata написа:Здрасти колеги , наскоро си взех 318ис ,но нешто ускорението и не ме трогва кой знае колко , даваите съвети кво да правя че да забърза крачката повече. Ускорението от 0-100 е 10 секунди точно с гуми без граифер,( което мисля 4е е нормално ):) мухихи добре ли е ? Какво да направя за да падне поне до 8 ? А и имам чувство че ми гори малко повечко от нормалното , каде може да се крие проблема ?
Благодаря предварително

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Нека да сложат ключ ,има си подфорум тунинг!
Колегата може да прочете като заначало темите там !!!
Само се пълни форума с е такива тъпи въпроси
Колегата може да прочете като заначало темите там !!!
Само се пълни форума с е такива тъпи въпроси

NKolev написа:Shenkata написа:Здрасти колеги , наскоро си взех 318ис ,но нешто ускорението и не ме трогва кой знае колко , даваите съвети кво да правя че да забърза крачката повече. Ускорението от 0-100 е 10 секунди точно с гуми без граифер,( което мисля 4е е нормално ):) мухихи добре ли е ? Какво да направя за да падне поне до 8 ? А и имам чувство че ми гори малко повечко от нормалното , каде може да се крие проблема ?
Благодаря предварително
От къде се пръкват все такива "racer"-и в скоро време. Този месец имаше теми от сорта, предложете двигател за ИС, трябва ми bmw за улични гонки. Какви 8 секунди кви вафли ве мен. Народа взе да откача все повече. Имам чувството, че всички така наречени "голфаджии" скочиха на bmw-та, смениха колите, без да сменят мисленето
Колега ти явно си от високата компетенция ,че чак знаеш и ква кола съм карал преди фиу .. кЪв е проблема на въпроса ? Нали затова сте тук по компетентните-за да отговорите ако имате такъв интерес към въпроса . ( А за голфф.. мисля че от тва по умразна кола няма)
- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
Има друг подфорум бе човек
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
За исовете дават ускорение от 0 до 100 км/час с пълно натоварване, общо тегло 1700 кг, движение на равен и прав път, без страничен, насрещен, или попътен вятър, без включени ел. консуматори, като светлини, без включен климатик 10.2 секунди. С един шофьор 80-90 кг, при същите условия ускорението трябва да бъде под 10 секунди, но не и под 9. А за 8 и чип няма да ти помогне.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Shenkata написа:Здрасти колеги , наскоро си взех 318ис ,но нешто ускорението и не ме трогва кой знае колко , даваите съвети кво да правя че да забърза крачката повече. Ускорението от 0-100 е 10 секунди точно с гуми без граифер,( което мисля 4е е нормално ):) мухихи добре ли е ? Какво да направя за да падне поне до 8 ? А и имам чувство че ми гори малко повечко от нормалното , каде може да се крие проблема ?
Благодаря предварително
Здрасти и добре дошъл,
относно информация за М42, ползвай търсачката search.php
има тонове изписано за него.
Относно мощността има си тунинг раздел за такива теми и дискусии, но и там ако пуснеш подобна тема, най-много да ти се посмеят и да ти напишат да смениш мотора.
Не заради друго, ми просто за да го засилиш ще се наложи да дадеш още толкова пари колкото си дал за колата си.
Така, че ако нямаш някакви технически проблеми, карай си колата и се наслаждавай на шофирането на БМВ.Ако имаш някакви дребни питанки за колата си пускай въпросите си в тази тема viewtopic.php?f=8&t=137295
Но преди всичко прочети важните теми в раздела, много неща ще ти се изяснят.

10 мнения
• Страница 1 от 1