счупено предно стъкло/ СЪВЕТ /

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46, BMW e39,Mercedes ML320,
Мечтае да кара: BMW M3 Cabrio

счупено предно стъкло/ СЪВЕТ /

Мнение от vasilis83 » 09 Окт 2009, 22:55

Здравейте колеги моля за разумен съвет....Ново от кобра или втора ръка ОРИГИНАЛНО....предварително ви благодаря ;)
Живей, обичай, Труди се, и ще успееш Приятел :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: само на бенз

Re: счупено предно стъкло/ СЪВЕТ /

Мнение от golfhi » 09 Окт 2009, 23:02

Абе слагай ново турско - 150лв. е с монтажа :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 09 Окт 2009, 23:15

golfhi написа:Абе слагай ново турско - 150лв. е с монтажа :yes:

:yes:
PNR@abv.bg
София
0888779546

Потребител
Аватар

Мнение от vasilis83 » 09 Окт 2009, 23:33

Въпроса е какво е качеството на ТУРСКОТО

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от darko1 » 09 Окт 2009, 23:42

Колега недей да слагаш турско,абсолютен таш*к е.Оня ден братчеда сложи такова и не е доволен никак и на всичкото отгоре е и друг цвят,различава се от другите.По добре си вземи от някоя морга,това е моето мнение ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: само на бенз

Мнение от golfhi » 09 Окт 2009, 23:57

darko1 написа:Колега недей да слагаш турско,абсолютен таш*к е.Оня ден братчеда сложи такова и не е доволен никак и на всичкото отгоре е и друг цвят,различава се от другите.По добре си вземи от някоя морга,това е моето мнение ;)

Така ли, и от какво не е доволен "бра*чеда :?: не си написал и къде пък видя че и на цвят са различни освен че на оригинала няма сенник отгоре а на турското има зелен сенник който е идеален за да не ти свети в очите слънцето. Моето го смених профилактично - от едно камъче се беше пукнало леко.

П.П. - а и като ти го монтира човека за новото стъкло ти дава гаранция, че ако се пукне после си бърка в джоба и ти слага ново - а за това от моргата няма гаранция ако се пукне по време на монтажа.
Изображение

Потребител
Аватар

Re: счупено предно стъкло/ СЪВЕТ /Приемам оферти

Мнение от vasilis83 » 10 Окт 2009, 0:01

Има значение в коя фима е монтирано поне така си мисля МУСТАНГ или КОБРА :roll: ...И второ те те питат за цвета и дали искаш лента зад огледалото за задно виждане. :idea: ...А относно моргата несъм сигурен дали могат да го отремонтират качествено :!: ...Трудно ще си намеря запазено :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от darko1 » 10 Окт 2009, 0:11

golfhi написа:
darko1 написа:Колега недей да слагаш турско,абсолютен таш*к е.Оня ден братчеда сложи такова и не е доволен никак и на всичкото отгоре е и друг цвят,различава се от другите.По добре си вземи от някоя морга,това е моето мнение ;)

Така ли, и от какво не е доволен "бра*чеда :?: не си написал и къде пък видя че и на цвят са различни освен че на оригинала няма сенник отгоре а на турското има зелен сенник който е идеален за да не ти свети в очите слънцето. Моето го смених профилактично - от едно камъче се беше пукнало леко.

П.П. - а и като ти го монтира човека за новото стъкло ти дава гаранция, че ако се пукне после си бърка в джоба и ти слага ново - а за това от моргата няма гаранция ако се пукне по време на монтажа.

Виж ся приятел,не давам съвет на теб,ти като си доволен радвам се за теб.А за цвета-оригиналните стъкла са зеленикави,а това стои кафяво

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Окт 2009, 0:39

На седана съм с турско, криво е факт е, има зелене алента и е готина, но самото стъкло е много по-зелено от останалите, то дефакто не се вижда нищо ако си пред колата заради ъгъла също помага, Иво си сложи на неговата пинкиуинг ли там кво беше, за оригинално вграждане пак от кобра и е доволен и е същото като цят с останалите. Така, че отиваш казваш им, че искаш от скъпите и готово.

Аватар

Мнение от TUZara` » 10 Окт 2009, 1:36

Аз на купето съм с турско - има си сенник и моето по случайност е право,смениха си ми уплътненията хората и съм доволен..От сони,от влд,от Молов съм чел мнения,че ор оригиналното по-добро няма и да търся от морга и до последно търсех .. после си направих една проста сметка,че и в 2-та случея ми излиза едно и също + - 10 лв,само дето не дават кагарция от моргата и си го смених с турско.Доволен съм - факт е...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 '97

Мнение от motg » 10 Окт 2009, 2:24

не излиза същото мой човек,в кобра стъкло-европеиско,зелено с лента +монтаж+уплътнения=240лв
стъкло от морга 70+уплътнения 40+труд 50=160лв
еднакъв резултат,след като си вземеш колата ти отпадат всички гаранции :D
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 10 Окт 2009, 2:56

Мустанг уплътнения-стъкло и труд + 2 год гаранция която така и не си взех незнайно защо 155лв. и като взема предвид твоята смета за стъклото от моргата и сме на 1 мнение ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 10 Окт 2009, 3:43

Новото си е ново
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M40 1.8 metan

Мнение от buny_boy11 » 10 Окт 2009, 9:58

Два пъти сменям стъкло,монтират ми го в Мустанг.Не намирам разлика освен че на новото чистачките чистят по добре.
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Окт 2009, 10:42

Докато не видях на Иво качественото стъкло бях на мнанеие, че е по-добре секънд хенд, но има и друго нещо, всяко секънд стъкло е поне малко надрано, поне малко има точки от камъчета. На седана м едразни много, много ми е криво стъклото, инак цвета ме радва, ако се гледа колата централно отпред нищо не се вижда вътре, но застанеш ли леко странично се ваща веднага разликата в цвета. Сега ако ще сменям, не бих си взел нито втора ръка, нито турско, бих дал 80-100лв отгоре и да си взема истинско стъкло и да си пея.

Следваща

Назад към E36