счупено предно стъкло/ СЪВЕТ /
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vasilis83
- Потребител
-
- Кара: BMW e46, BMW e39,Mercedes ML320,
- Мечтае да кара: BMW M3 Cabrio
счупено предно стъкло/ СЪВЕТ /
Здравейте колеги моля за разумен съвет....Ново от кобра или втора ръка ОРИГИНАЛНО....предварително ви благодаря 

Живей, обичай, Труди се, и ще успееш Приятел 

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Re: счупено предно стъкло/ СЪВЕТ /
golfhi написа:Абе слагай ново турско - 150лв. е с монтажа

- vasilis83
- Потребител
-
Въпроса е какво е качеството на ТУРСКОТО

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Колега недей да слагаш турско,абсолютен таш*к е.Оня ден братчеда сложи такова и не е доволен никак и на всичкото отгоре е и друг цвят,различава се от другите.По добре си вземи от някоя морга,това е моето мнение 

darko1 написа:Колега недей да слагаш турско,абсолютен таш*к е.Оня ден братчеда сложи такова и не е доволен никак и на всичкото отгоре е и друг цвят,различава се от другите.По добре си вземи от някоя морга,това е моето мнение
Така ли, и от какво не е доволен "бра*чеда

П.П. - а и като ти го монтира човека за новото стъкло ти дава гаранция, че ако се пукне после си бърка в джоба и ти слага ново - а за това от моргата няма гаранция ако се пукне по време на монтажа.
- vasilis83
- Потребител
-
Re: счупено предно стъкло/ СЪВЕТ /Приемам оферти
Има значение в коя фима е монтирано поне така си мисля МУСТАНГ или КОБРА
...И второ те те питат за цвета и дали искаш лента зад огледалото за задно виждане.
...А относно моргата несъм сигурен дали могат да го отремонтират качествено
...Трудно ще си намеря запазено 

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
golfhi написа:darko1 написа:Колега недей да слагаш турско,абсолютен таш*к е.Оня ден братчеда сложи такова и не е доволен никак и на всичкото отгоре е и друг цвят,различава се от другите.По добре си вземи от някоя морга,това е моето мнение
Така ли, и от какво не е доволен "бра*чедане си написал и къде пък видя че и на цвят са различни освен че на оригинала няма сенник отгоре а на турското има зелен сенник който е идеален за да не ти свети в очите слънцето. Моето го смених профилактично - от едно камъче се беше пукнало леко.
П.П. - а и като ти го монтира човека за новото стъкло ти дава гаранция, че ако се пукне после си бърка в джоба и ти слага ново - а за това от моргата няма гаранция ако се пукне по време на монтажа.
Виж ся приятел,не давам съвет на теб,ти като си доволен радвам се за теб.А за цвета-оригиналните стъкла са зеленикави,а това стои кафяво
На седана съм с турско, криво е факт е, има зелене алента и е готина, но самото стъкло е много по-зелено от останалите, то дефакто не се вижда нищо ако си пред колата заради ъгъла също помага, Иво си сложи на неговата пинкиуинг ли там кво беше, за оригинално вграждане пак от кобра и е доволен и е същото като цят с останалите. Така, че отиваш казваш им, че искаш от скъпите и готово.
Аз на купето съм с турско - има си сенник и моето по случайност е право,смениха си ми уплътненията хората и съм доволен..От сони,от влд,от Молов съм чел мнения,че ор оригиналното по-добро няма и да търся от морга и до последно търсех .. после си направих една проста сметка,че и в 2-та случея ми излиза едно и също + - 10 лв,само дето не дават кагарция от моргата и си го смених с турско.Доволен съм - факт е...
- motg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 '97
не излиза същото мой човек,в кобра стъкло-европеиско,зелено с лента +монтаж+уплътнения=240лв
стъкло от морга 70+уплътнения 40+труд 50=160лв
еднакъв резултат,след като си вземеш колата ти отпадат всички гаранции
стъкло от морга 70+уплътнения 40+труд 50=160лв
еднакъв резултат,след като си вземеш колата ти отпадат всички гаранции

Мустанг уплътнения-стъкло и труд + 2 год гаранция която така и не си взех незнайно защо 155лв. и като взема предвид твоята смета за стъклото от моргата и сме на 1 мнение ...
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
Два пъти сменям стъкло,монтират ми го в Мустанг.Не намирам разлика освен че на новото чистачките чистят по добре.
Докато не видях на Иво качественото стъкло бях на мнанеие, че е по-добре секънд хенд, но има и друго нещо, всяко секънд стъкло е поне малко надрано, поне малко има точки от камъчета. На седана м едразни много, много ми е криво стъклото, инак цвета ме радва, ако се гледа колата централно отпред нищо не се вижда вътре, но застанеш ли леко странично се ваща веднага разликата в цвета. Сега ако ще сменям, не бих си взел нито втора ръка, нито турско, бих дал 80-100лв отгоре и да си взема истинско стъкло и да си пея.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2