ел инсталация халогени
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
ел инсталация халогени
има ли някой който би отделил малко време подробно да опише как се прави ел. инсталацията за халогени , защото е36-цата над която се мъчим няма заводска инсталация даже копче няма
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Re: ел инсталация халогени
Само една добавка към темата за халогените относно блокчето със масите. Когато слагах на едни приятел халогени, изтеглих една от масите от това блокче и вързах маста на релето към нея. Но като включих халогените се оказа, че се включват само чистачките. Взех друга маса от същото блоке, но при нея се оказа, че като се включат мигачите халогените започват да мигат с тях. Та моя съвет е за релето да се вземе от другате маса, а не от тези блокчета. А за самите халогени да се вземе маса от масата на дългите светлини както си е по схема.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
Горепосочената схема е изпитана и работи.Успех
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Joro_Paveto написа:Само една добавка към темата за халогените относно блокчето със масите. Когато слагах на едни приятел халогени, изтеглих една от масите от това блокче и вързах маста на релето към нея. Но като включих халогените се оказа, че се включват само чистачките. Взех друга маса от същото блоке, но при нея се оказа, че като се включат мигачите халогените започват да мигат с тях. Та моя съвет е за релето да се вземе от другате маса, а не от тези блокчета. А за самите халогени да се вземе маса от масата на дългите светлини както си е по схема.
.
Колега , не знам защо при теб се е получила тази "аноамлия" , но искам да кажа много ясно ,че изобщо не мога да се съглася с казаното от теб.... ! Освен на моята кола , по абсолютно същия начин , който съм описал в темата , съм монтирал до сега халогени на още две Е36 и съм теглил масата именно от тези "блокчета" с масите. Мерил съм преди това с мултицета , за да се убедя , че масата на купето и тези маси в "блокчетата" са една и съща маса .....и те са една и съща маса ! Пак казвам при теб вероятно е имало някакъв друг проблем , за да се получи такъв резултат ....
Makrov 2 написа:Горепосочената схема е изпитана и работи.Успех
Гарантирам , че описното в темата е точно и няма грешки , всичко работи.... Ако се следва всичко точно , няма да имате проблеми..... !
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- metodi80
- старши ентусиаст
-
fedoracore написа:и слагаите ,черен силикон на халогените

7 мнения
• Страница 1 от 1