Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: BCAA?
White 1913 Power написа:съгласен съм че е нормално да пииваш вода по време на тренировка и след нея но не по литър и половина два както някои хора са писали

bum_bum.... то ясна работата вече... са квото и да говорим, да се пие по 2 литра вода на тренировка (особено ако си под 100 кила) си е натоварващо... няма две мнения... натоварващо като цяло казвам... не конкретно за сърцето...
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Колеги стана един фал и сега се колебая какво да правя, дайте съвет. Хубаво си изпих аз 2 по 3кг Mega mass 2000 на Weider, качих маса вярно, бях 70, сега съм 75 кила, обаче хич не ми харесва как направих щембе, все едно ще раждам
Тренирам си, от около 2 седмици пия BCAA на таблетки пак на Weider, утре ще си взема и Витамин-Минерал комплекс един. Как да сваля шкембето, правя коремни преси, но достатъчни ли са само те, по колко серии се правят за да има ефект и въобще приемам всякакви съвети за оформяне на коремните мускули. Промених концепцията си и реших, че не ми е необходимо да съм много голям, бих наблегнал на по-добрата форма. Ще помогне ли fat burner и има ли риск да ми стопи и леееекинко надалите гърди и ръце ?

BMW only!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Пресите не се правят за да стопиш тумбака, а за да тренираш мускулите му, демек няма да доведат до отслабване на корема. Това, което ти трябва е да гориш повече, отколкото получаваш. Но без да прекаляваш, защото ще идат зян и мускулчетата натрупани с толкова зор 
Да не ме разбереш грешно само, коремните са важни и си ги прави, просто не е това целта им, което мислиш.

Да не ме разбереш грешно само, коремните са важни и си ги прави, просто не е това целта им, което мислиш.
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
играи футбол, баскетбол, волеибол и всякакви такива морално остаряли неща за съвременните гъзари и спри да пиеш тез боклуци и ще си ок 

bedrock city racing
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, аз като се замисля тоя корем го направих от огромен прием на въглехидрати - не стига, че гейнъра си е яко захар, ами и хапвах всеки ден доста шоколадчета, корни-та и какво ли още не, целенасочено към бързо надаване. Обаче нож с 2 остриета
При мен едва ли ще е проблем, аз не ям много, тъй, че сигурно ще го сваля корема, обаче дано поне мускулите над кръста да не губят форма (за тва уж ги захранвам с някакви аминокиселини). Засега смятам да продължа в същия дух - тренировки 3 пъти седмично, интензивни, пия най-основните таблети и се храня нормално. Пък след някой друг месец ще видя докъде съм я докарал. Дори си мисля да чакам пролетта, когато ако все още ме притеснява корема, да се хвана по-сериозно и дори при необходимост да взема някакъв фет бърнър. Всъщност, почти съм убеден, че ще ми се свие корема, но въпроса е възможно ли е да си покажа мускулите под него някой ден
И май се убедих, че не можеш да излъжеш природните закони - всичко се връща рано или късно
Безплатен обяд няма или ако сега се "взривиш" след време също толкова грандиозно ще се вмекнеш.

И май се убедих, че не можеш да излъжеш природните закони - всичко се връща рано или късно

BMW only!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Въглехидратите при обичайния начин на тренировка и хранене се ползват просто като гориво. Всичко в повече се лепи, особено пък простите. Тъй, че яденето на шоколоади и корнита в този смисъл е абсолютно безпредметно. Освен ако не правиш някакви зверски тренировки и да гориш адски много. Почни леко да намаляш калориите, докато почнеш да сваляш чисто и задръж така като внимаваш да не изгориш и мускула. А ако искаш да си видиш пресата на лято трябва да почнеш поне 3- 4 месеца от преди това. Не, че не може и по-късно с други методи и стимули, но няма смисъл.
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
bum_bum написа:Викаш яко футбол и ще има добре оформено тяло, не му трябват тежести?
разбира се че не

bedrock city racing
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Абе трудно става с футбол. Гледам ги чичките на малките стадиончета в Борисовата сутрин като тичам от години играят и пак са си дроб сърми. Ако си нямаш метаболизъм само редовни занимания те оправят.
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
за корем може и да ти помогне следното упражнение по няколко пъти на ден ако го правиш:
Вдишваш дълбоко(с корема не с гърдите!!! което е много погрешно) , издишваш като със издишването свиваш корема навътре (гълташ го)
и в краина точка кога няма на каде повече стягаш колкото можеш коремните мусколи и задържая така колкото можеш!
Прави това по няколко пъти в деня, то и не изисква загрявка спортно облекло и т.н. мове да се прави навсякаде и по всяко време!
Гарантирам ти много скоро ще почнеш да стягаш колана и да увисват панталоните! Не се шегувам!
Вдишваш дълбоко(с корема не с гърдите!!! което е много погрешно) , издишваш като със издишването свиваш корема навътре (гълташ го)
и в краина точка кога няма на каде повече стягаш колкото можеш коремните мусколи и задържая така колкото можеш!
Прави това по няколко пъти в деня, то и не изисква загрявка спортно облекло и т.н. мове да се прави навсякаде и по всяко време!
Гарантирам ти много скоро ще почнеш да стягаш колана и да увисват панталоните! Не се шегувам!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
в неделята розговарях с ветеран щангист от националите от близкото минало в неделя се пуска на републиканското в една категория със сина си на културизма на 51 години е и стана въпрос за диети и от приказка на приказка, че бяхме на маса човека разказа как при щангите на ден им давали да пият само по 300гр вода хранели ги със солени пържоли и шоколад и това с цел да се запазва ниско тело и да се качва силата тренирал е тогава с Андон и Абаджиев, че в неделя някой, ако иска може да отидем към универсиада от 10,30 е кантара и да погледаме той ще участва на 75кг ще бъде интересно.
Относно водата аз лично пия преди тренировка с аминокиселините, по време на тренировка рядко и то около 250-до 500 мл., лятото и след тренировка задължително било то с протеинов шейк или амино-киселини, но гледам да не е на веднъж голямо количество...
за Олимпията има качени в youtube клипчета Кътлър си е направил интересна прическа
Относно водата аз лично пия преди тренировка с аминокиселините, по време на тренировка рядко и то около 250-до 500 мл., лятото и след тренировка задължително било то с протеинов шейк или амино-киселини, но гледам да не е на веднъж голямо количество...
за Олимпията има качени в youtube клипчета Кътлър си е направил интересна прическа

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
bum_bum написа:Въглехидратите при обичайния начин на тренировка и хранене се ползват просто като гориво. Всичко в повече се лепи, особено пък простите. Тъй, че яденето на шоколоади и корнита в този смисъл е абсолютно безпредметно. Освен ако не правиш някакви зверски тренировки и да гориш адски много. Почни леко да намаляш калориите, докато почнеш да сваляш чисто и задръж така като внимаваш да не изгориш и мускула. А ако искаш да си видиш пресата на лято трябва да почнеш поне 3- 4 месеца от преди това. Не, че не може и по-късно с други методи и стимули, но няма смисъл.
за колегата amd
Към това да добавя аеробната тренировка,включи я като 4 ден , за да увеличиш горенето на калории и отделно обърни сериозно внимание на храненето белтъчините да са мин. 2,5 гр на кг тегло и след 18ч спри приема на въглехидрати / прости и сложни-от сладко до картофи, ориз, хляб/ оставаш на месо и салата отделно минимум по 2л вода на ден трябва да приемаш, ако можеш повече още по добре!!! като салата се препоръчва зеле съдържа аспартанова к-на която подпомага разграждането на мастите и ускорява метаболизма и другия вариянт е диета с ниски ваглехидрати 5 дена на 6 ден ядеш всичко каквото душа ти иска, за да поддържаш високо ниво на изгорените калории..
ПП от ръцете и гърдите и гърба няма как да не смъкнеш не се заблуждавай, за да изчезне подкожната мазнина ти трябва отрицателен калориен баланс!!!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt