Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: BCAA?

Мнение от bum_bum » 28 Сеп 2009, 20:05

Аз никой не карам да пие вода, докато тренира. Споделям аз какво правя- пия, колкото ми се пие. Който иска да слуша, който не да стои жаден за да пази сърцето ;)
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 28 Сеп 2009, 20:08

White 1913 Power написа:съгласен съм че е нормално да пииваш вода по време на тренировка и след нея но не по литър и половина два както някои хора са писали

:yes:

bum_bum.... то ясна работата вече... са квото и да говорим, да се пие по 2 литра вода на тренировка (особено ако си под 100 кила) си е натоварващо... няма две мнения... натоварващо като цяло казвам... не конкретно за сърцето...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Сеп 2009, 20:16

Аз не съветвам никой да пие литър или два..казвам всеки да пие толкова, колкото му се пие. При мен лично просто количеството е такова.
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 28 Сеп 2009, 21:46

Колеги стана един фал и сега се колебая какво да правя, дайте съвет. Хубаво си изпих аз 2 по 3кг Mega mass 2000 на Weider, качих маса вярно, бях 70, сега съм 75 кила, обаче хич не ми харесва как направих щембе, все едно ще раждам :| Тренирам си, от около 2 седмици пия BCAA на таблетки пак на Weider, утре ще си взема и Витамин-Минерал комплекс един. Как да сваля шкембето, правя коремни преси, но достатъчни ли са само те, по колко серии се правят за да има ефект и въобще приемам всякакви съвети за оформяне на коремните мускули. Промених концепцията си и реших, че не ми е необходимо да съм много голям, бих наблегнал на по-добрата форма. Ще помогне ли fat burner и има ли риск да ми стопи и леееекинко надалите гърди и ръце ?
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Сеп 2009, 21:55

Пресите не се правят за да стопиш тумбака, а за да тренираш мускулите му, демек няма да доведат до отслабване на корема. Това, което ти трябва е да гориш повече, отколкото получаваш. Но без да прекаляваш, защото ще идат зян и мускулчетата натрупани с толкова зор ;)
Да не ме разбереш грешно само, коремните са важни и си ги прави, просто не е това целта им, което мислиш.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 28 Сеп 2009, 22:00

играи футбол, баскетбол, волеибол и всякакви такива морално остаряли неща за съвременните гъзари и спри да пиеш тез боклуци и ще си ок :yes:
bedrock city racing

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Сеп 2009, 22:03

Викаш яко футбол и ще има добре оформено тяло, не му трябват тежести?
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 28 Сеп 2009, 22:11

Да, аз като се замисля тоя корем го направих от огромен прием на въглехидрати - не стига, че гейнъра си е яко захар, ами и хапвах всеки ден доста шоколадчета, корни-та и какво ли още не, целенасочено към бързо надаване. Обаче нож с 2 остриета :roll: При мен едва ли ще е проблем, аз не ям много, тъй, че сигурно ще го сваля корема, обаче дано поне мускулите над кръста да не губят форма (за тва уж ги захранвам с някакви аминокиселини). Засега смятам да продължа в същия дух - тренировки 3 пъти седмично, интензивни, пия най-основните таблети и се храня нормално. Пък след някой друг месец ще видя докъде съм я докарал. Дори си мисля да чакам пролетта, когато ако все още ме притеснява корема, да се хвана по-сериозно и дори при необходимост да взема някакъв фет бърнър. Всъщност, почти съм убеден, че ще ми се свие корема, но въпроса е възможно ли е да си покажа мускулите под него някой ден :roll:
И май се убедих, че не можеш да излъжеш природните закони - всичко се връща рано или късно :confused: Безплатен обяд няма или ако сега се "взривиш" след време също толкова грандиозно ще се вмекнеш.
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Сеп 2009, 22:17

Въглехидратите при обичайния начин на тренировка и хранене се ползват просто като гориво. Всичко в повече се лепи, особено пък простите. Тъй, че яденето на шоколоади и корнита в този смисъл е абсолютно безпредметно. Освен ако не правиш някакви зверски тренировки и да гориш адски много. Почни леко да намаляш калориите, докато почнеш да сваляш чисто и задръж така като внимаваш да не изгориш и мускула. А ако искаш да си видиш пресата на лято трябва да почнеш поне 3- 4 месеца от преди това. Не, че не може и по-късно с други методи и стимули, но няма смисъл.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 28 Сеп 2009, 22:26

bum_bum написа:Викаш яко футбол и ще има добре оформено тяло, не му трябват тежести?

разбира се че не ;) но няма да има проблема с шкембето :smoke: ще е по гъвкав и еластичен, и ще може да денси в дискотеката цяла нощ без да му дреме какво ще изяде и изпие :yes:
bedrock city racing

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Сеп 2009, 22:48

Абе трудно става с футбол. Гледам ги чичките на малките стадиончета в Борисовата сутрин като тичам от години играят и пак са си дроб сърми. Ако си нямаш метаболизъм само редовни занимания те оправят.
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 28 Сеп 2009, 23:57

за корем може и да ти помогне следното упражнение по няколко пъти на ден ако го правиш:
Вдишваш дълбоко(с корема не с гърдите!!! което е много погрешно) , издишваш като със издишването свиваш корема навътре (гълташ го)

и в краина точка кога няма на каде повече стягаш колкото можеш коремните мусколи и задържая така колкото можеш!

Прави това по няколко пъти в деня, то и не изисква загрявка спортно облекло и т.н. мове да се прави навсякаде и по всяко време!

Гарантирам ти много скоро ще почнеш да стягаш колана и да увисват панталоните! Не се шегувам!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 29 Сеп 2009, 8:22

в неделята розговарях с ветеран щангист от националите от близкото минало в неделя се пуска на републиканското в една категория със сина си на културизма на 51 години е и стана въпрос за диети и от приказка на приказка, че бяхме на маса човека разказа как при щангите на ден им давали да пият само по 300гр вода хранели ги със солени пържоли и шоколад и това с цел да се запазва ниско тело и да се качва силата тренирал е тогава с Андон и Абаджиев, че в неделя някой, ако иска може да отидем към универсиада от 10,30 е кантара и да погледаме той ще участва на 75кг ще бъде интересно.
Относно водата аз лично пия преди тренировка с аминокиселините, по време на тренировка рядко и то около 250-до 500 мл., лятото и след тренировка задължително било то с протеинов шейк или амино-киселини, но гледам да не е на веднъж голямо количество...
за Олимпията има качени в youtube клипчета Кътлър си е направил интересна прическа :kuku:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 29 Сеп 2009, 8:36

bum_bum написа:Въглехидратите при обичайния начин на тренировка и хранене се ползват просто като гориво. Всичко в повече се лепи, особено пък простите. Тъй, че яденето на шоколоади и корнита в този смисъл е абсолютно безпредметно. Освен ако не правиш някакви зверски тренировки и да гориш адски много. Почни леко да намаляш калориите, докато почнеш да сваляш чисто и задръж така като внимаваш да не изгориш и мускула. А ако искаш да си видиш пресата на лято трябва да почнеш поне 3- 4 месеца от преди това. Не, че не може и по-късно с други методи и стимули, но няма смисъл.

за колегата amd
Към това да добавя аеробната тренировка,включи я като 4 ден , за да увеличиш горенето на калории и отделно обърни сериозно внимание на храненето белтъчините да са мин. 2,5 гр на кг тегло и след 18ч спри приема на въглехидрати / прости и сложни-от сладко до картофи, ориз, хляб/ оставаш на месо и салата отделно минимум по 2л вода на ден трябва да приемаш, ако можеш повече още по добре!!! като салата се препоръчва зеле съдържа аспартанова к-на която подпомага разграждането на мастите и ускорява метаболизма и другия вариянт е диета с ниски ваглехидрати 5 дена на 6 ден ядеш всичко каквото душа ти иска, за да поддържаш високо ниво на изгорените калории..
ПП от ръцете и гърдите и гърба няма как да не смъкнеш не се заблуждавай, за да изчезне подкожната мазнина ти трябва отрицателен калориен баланс!!!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 29 Сеп 2009, 12:48

Абе на някой да му се намират непотребни или да знае къде се продават пудовки. Но от тези старите с плоското дъно, а не тия новите измишльотини- кръгли отдолу.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата