Ае неква история..не знам точно ква!като пътепис ...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Ае неква история..не знам точно ква!като пътепис ...

Мнение от SKISA » 24 Сеп 2009, 10:56

първо искам да се извиня за някои грешки ...на падежа,растежа ,там квото е.

не бех писал толко на хартия от маса време ,ма обезчестих един гръб на списание с едно алди некво на него..... кат нема нетна връзка се наложи да пиша на артия...

Бе тръгвам ,ма ми е некво...кой оди на море края на септ.!?!! На Църна Маца усещам , че нещо ми липсва..!Тцъ..не е компа! Антирадара си забраих и чесовника...!Ма тва с чесовника се оказа допълнителна екстра. И релокацията на номера и тва се оказа егаси екстрата-никой не мое ме намери/сменяхме от М-тел на Глобул/. Цели три дни затишие...!
Ше го мисля по път с тоа антирадар и ше избегвам близки срещи от ..финикийски вид с кукавите. А по пътя се оказва ,че е пълно със селяни..! И в таа връзка не знам ако те удари селянин дали важи “гражданската”!?
На около Сливин се закачих с една двойнотурбинирана дизеларка и се опнааме да се бегаме! На праите тоа ми праи ластик ,ма от ония-силиконовите-мноо дълъг! На места се налагаше до 3та да слизам и едвам го следвах . Явно ,обаче му куцаше нещо шоферлъка ,щото така и не избега напред и като се качихме на Карнобат на автобана,дето му викат и му дигнах пълец в знак на удовлетворение ,а тоа па зе ,че ми показа с ръка ,че съм луд...! За кво бе ,човек!?!? Покарахме,нямаше някви опасни ситуации,стигнахме за норматив до морето...! За кво да съм луд!? Е ми жеста му се отрази в дясната странична щора и се надявам да му се е върнал в носа...! Смотльо..! ‘Му цамбуркат ...твърди частици у устенца!
Както и да е –явявам се аз на Лозенец и излизам на централното кафе , да се освежа...! На три стола седят некви напрасели тетки ..! Нема живо пиле! Нема първо-ку.рснички-провинциалета с мъненки дупета! Тцъ...! Сичко е пратило ...швайнише телеграмише до “тяйното” село ,че е вече със завишени изисквания и адреса за еконтските шест-килограмови буркани! От тва естествено следва ,че остаа да си отмааш една ръчна като маймуна на мангрово дърво! Или като ония мазни маймуни ,дето се возат у бели астри и имат светлоотражателни жилетки. А ветър мноо , и плаж мноо , и песък мноо...!! Такава идилична фройдовска картинка мое те напраи най-комплексирания бозайник на планетата след антилопата - Гну !

Изображение

Три бързи ракии и три бири и си спираш тока централно без от ЧЕС да идват.Отнасаш си скодоумието у “хондурас” .../ което ,па на некъв език-сигурно испански се оказа ,че означава “дълбините”!/ ! Да ,ама то не мое толко лесно! Вълни –бол, ма то и давенето не е за секи...! Ситуацията е просто като кръгъл камък на ръба на пропастта....най-добре да не се бара! Те и англичаните са прави ,че не треа “Don’t drink and drive..шото мое се разлее!”
Пометках малко боди-борд!Тва е дето се возиш на една дъска по корем на вълни...!

Изображение

Интересното е ,че и по нащо крайбрежие се намират сърфисти..!С дъска само-не тия с уинд-сърфовете!Чудим им се на тия момчета...!Е къде е Гьокчеада,е къде е Мавриций...! По наште ширини със сърф мое се опиташ само да разшириш мирогледа на некоя заблудена мома,ма на сушата само а се праиш на модерен с Порше-то! А най-лесно мое и разшириш мирогледа с Ф-6см и да изперкаш доброто момиче на задна с поглед през прозореца! Гледа “вокруг света” през “акно-то” и акалото и се разширява...!!
По тоя повод неска реших да не се дава и си палнах за къмто големото село! От Карнобат до Ст.Загора се дърпах с некво зелено-синьо турбинирано и интеркулирано волво –С40 или нещо такова,пловдивско ...! Така и не излъчихме победител-иначе мноо бързо набира..!Малко селски задминаваше по селата, ма то щото си е от там сигурно и на местна почва и волвата помагат...! После на магистралата с една F-01 и залепена за нея Х-5ца с еднакви номера ,ма стана тарапана и така и немаше победител и в таа гонка...!
Общо взето под 3ч от морето до София с малко над нормалното темпо,разход 11,2 , опасни ситуации-0, доставени рога-еленови 1бр....!!!
с леки закачки от Максим!
Речник:
-Хондурас...За ДесиСлава...кондурас! означава : дълбини!
-Акно..пише се окно...! на руски! Означава : прозорец!
-Вокруг...! пак на руски ! означава : около!
-Свет....света! е па на руски де на къф да е !? свет=свят,света=света! Имаше такова предаване по руската едно време!има и списание-такова...
-Ф...произнася се фи! На дърводелски ,както и на монтьорски! Означава диаметър!
Последна промяна SKISA на 13 Окт 2009, 9:01, променена общо 8 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Ае неква история..не знам точно ква!като пътепис ...

Мнение от McClane » 24 Сеп 2009, 11:08

Ей,пак избухна....за пореден път :mhihi:
Много добре написано!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 24 Сеп 2009, 11:24

Зъл си за пореден път :mhihi: :mhihi: :mhihi: много добро :ok:
Si non confectus, non reficiat.

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 24 Сеп 2009, 16:31

Много добро...кефи стила на писане
Тва с Е60-тката ли?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Аватар

Мнение от SKISA » 24 Сеп 2009, 16:54

BMWPetar написа:Много добро...кефи стила на писане
Тва с Е60-тката ли?

с нея , с нея...! с трима вътре човека и един куфар,четри плавника,харпун и оловни тежести към 30кг и едни огромни рога...! бе добро постижение си стана,заради тва гонене...!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 24 Сеп 2009, 16:57

Немам думи,откъде ти идват на ъкъла тези думи :mhihi: :mhihi:
Направо кърти правописа :clap:
:driving: :dunno: :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaHka » 24 Сеп 2009, 17:28

Добро откриване на форума... Цепиш....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 25 Сеп 2009, 18:21

SKISA , отдавна съм го признал за човека с тълковния речник :mhihi: Много изпълнат неговите разкази и постове.Как да не му се радва човек :clap:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 26 Сеп 2009, 0:34

СКИИИИИС хареса лити сърфа бре :mhihi: :mhihi: :mhihi:
дано е имало хубави вълнии

пп. Денис е че нещо немога ти отг. на ЛС-то от другия . :lol:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Сеп 2009, 8:43

бе къв сърф бе!? карах боди-борд ,че сърфа не го умея...! хареса ми ,вълните беха големички ,ма ми стана много жега с тоя неопрен и второт влизане беше без горнището -само по панталон...!
можеш вече да ми отговориш.... :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 26 Сеп 2009, 9:12

стилът на писане е много добър, лично мен ме разсмива всеки път!
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 28 Сеп 2009, 8:21

Ката бездънна яма си с тези приказки и истории.
Велик си.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 28 Сеп 2009, 14:14

SKISA написа:финикийски вид с кукавите. ако те удари селянин дали важи “гражданската”!?
швайнише телеграмише до “тяйното” село ,че е вече със завишени изисквания и адреса за еконтските шест-килограмови буркани!
Три бързи ракии и три бири и си спираш тока централно без от ЧЕС да идват.че не треа “Don’t drink and drive..шото мое се разлее!”
А най-лесно мое и разшириш мирогледа с Ф-6см и да изперкаш доброто момиче на задна с поглед през прозореца! Гледа “вокруг света” през “акно-то” и акалото и се разширява...!!
[/i]

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Това е история :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 28 Сеп 2009, 22:35

ТЦЪ...тцъ...тцъ.. по трудно написано неможе да бъде стигнах до половината и ми се измъчи мозъка да си превеждам думите ти направо ме заболя главата докато четях :no:
Последна промяна Next на 29 Сеп 2009, 19:14, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 28 Сеп 2009, 23:04

Какво ти се измъчи, викаш? :lol:

Следваща

Назад към Страхотни истории