Ае неква история..не знам точно ква!като пътепис ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Ае неква история..не знам точно ква!като пътепис ...
първо искам да се извиня за някои грешки ...на падежа,растежа ,там квото е.
не бех писал толко на хартия от маса време ,ма обезчестих един гръб на списание с едно алди некво на него..... кат нема нетна връзка се наложи да пиша на артия...
Бе тръгвам ,ма ми е некво...кой оди на море края на септ.!?!! На Църна Маца усещам , че нещо ми липсва..!Тцъ..не е компа! Антирадара си забраих и чесовника...!Ма тва с чесовника се оказа допълнителна екстра. И релокацията на номера и тва се оказа егаси екстрата-никой не мое ме намери/сменяхме от М-тел на Глобул/. Цели три дни затишие...!
Ше го мисля по път с тоа антирадар и ше избегвам близки срещи от ..финикийски вид с кукавите. А по пътя се оказва ,че е пълно със селяни..! И в таа връзка не знам ако те удари селянин дали важи “гражданската”!?
На около Сливин се закачих с една двойнотурбинирана дизеларка и се опнааме да се бегаме! На праите тоа ми праи ластик ,ма от ония-силиконовите-мноо дълъг! На места се налагаше до 3та да слизам и едвам го следвах . Явно ,обаче му куцаше нещо шоферлъка ,щото така и не избега напред и като се качихме на Карнобат на автобана,дето му викат и му дигнах пълец в знак на удовлетворение ,а тоа па зе ,че ми показа с ръка ,че съм луд...! За кво бе ,човек!?!? Покарахме,нямаше някви опасни ситуации,стигнахме за норматив до морето...! За кво да съм луд!? Е ми жеста му се отрази в дясната странична щора и се надявам да му се е върнал в носа...! Смотльо..! ‘Му цамбуркат ...твърди частици у устенца!
Както и да е –явявам се аз на Лозенец и излизам на централното кафе , да се освежа...! На три стола седят некви напрасели тетки ..! Нема живо пиле! Нема първо-ку.рснички-провинциалета с мъненки дупета! Тцъ...! Сичко е пратило ...швайнише телеграмише до “тяйното” село ,че е вече със завишени изисквания и адреса за еконтските шест-килограмови буркани! От тва естествено следва ,че остаа да си отмааш една ръчна като маймуна на мангрово дърво! Или като ония мазни маймуни ,дето се возат у бели астри и имат светлоотражателни жилетки. А ветър мноо , и плаж мноо , и песък мноо...!! Такава идилична фройдовска картинка мое те напраи най-комплексирания бозайник на планетата след антилопата - Гну !

Три бързи ракии и три бири и си спираш тока централно без от ЧЕС да идват.Отнасаш си скодоумието у “хондурас” .../ което ,па на некъв език-сигурно испански се оказа ,че означава “дълбините”!/ ! Да ,ама то не мое толко лесно! Вълни –бол, ма то и давенето не е за секи...! Ситуацията е просто като кръгъл камък на ръба на пропастта....най-добре да не се бара! Те и англичаните са прави ,че не треа “Don’t drink and drive..шото мое се разлее!”
Пометках малко боди-борд!Тва е дето се возиш на една дъска по корем на вълни...!

Интересното е ,че и по нащо крайбрежие се намират сърфисти..!С дъска само-не тия с уинд-сърфовете!Чудим им се на тия момчета...!Е къде е Гьокчеада,е къде е Мавриций...! По наште ширини със сърф мое се опиташ само да разшириш мирогледа на некоя заблудена мома,ма на сушата само а се праиш на модерен с Порше-то! А най-лесно мое и разшириш мирогледа с Ф-6см и да изперкаш доброто момиче на задна с поглед през прозореца! Гледа “вокруг света” през “акно-то” и акалото и се разширява...!!
По тоя повод неска реших да не се дава и си палнах за къмто големото село! От Карнобат до Ст.Загора се дърпах с некво зелено-синьо турбинирано и интеркулирано волво –С40 или нещо такова,пловдивско ...! Така и не излъчихме победител-иначе мноо бързо набира..!Малко селски задминаваше по селата, ма то щото си е от там сигурно и на местна почва и волвата помагат...! После на магистралата с една F-01 и залепена за нея Х-5ца с еднакви номера ,ма стана тарапана и така и немаше победител и в таа гонка...!
Общо взето под 3ч от морето до София с малко над нормалното темпо,разход 11,2 , опасни ситуации-0, доставени рога-еленови 1бр....!!!
с леки закачки от Максим!
Речник:
-Хондурас...За ДесиСлава...кондурас! означава : дълбини!
-Акно..пише се окно...! на руски! Означава : прозорец!
-Вокруг...! пак на руски ! означава : около!
-Свет....света! е па на руски де на къф да е !? свет=свят,света=света! Имаше такова предаване по руската едно време!има и списание-такова...
-Ф...произнася се фи! На дърводелски ,както и на монтьорски! Означава диаметър!
не бех писал толко на хартия от маса време ,ма обезчестих един гръб на списание с едно алди некво на него..... кат нема нетна връзка се наложи да пиша на артия...
Бе тръгвам ,ма ми е некво...кой оди на море края на септ.!?!! На Църна Маца усещам , че нещо ми липсва..!Тцъ..не е компа! Антирадара си забраих и чесовника...!Ма тва с чесовника се оказа допълнителна екстра. И релокацията на номера и тва се оказа егаси екстрата-никой не мое ме намери/сменяхме от М-тел на Глобул/. Цели три дни затишие...!
Ше го мисля по път с тоа антирадар и ше избегвам близки срещи от ..финикийски вид с кукавите. А по пътя се оказва ,че е пълно със селяни..! И в таа връзка не знам ако те удари селянин дали важи “гражданската”!?
На около Сливин се закачих с една двойнотурбинирана дизеларка и се опнааме да се бегаме! На праите тоа ми праи ластик ,ма от ония-силиконовите-мноо дълъг! На места се налагаше до 3та да слизам и едвам го следвах . Явно ,обаче му куцаше нещо шоферлъка ,щото така и не избега напред и като се качихме на Карнобат на автобана,дето му викат и му дигнах пълец в знак на удовлетворение ,а тоа па зе ,че ми показа с ръка ,че съм луд...! За кво бе ,човек!?!? Покарахме,нямаше някви опасни ситуации,стигнахме за норматив до морето...! За кво да съм луд!? Е ми жеста му се отрази в дясната странична щора и се надявам да му се е върнал в носа...! Смотльо..! ‘Му цамбуркат ...твърди частици у устенца!
Както и да е –явявам се аз на Лозенец и излизам на централното кафе , да се освежа...! На три стола седят некви напрасели тетки ..! Нема живо пиле! Нема първо-ку.рснички-провинциалета с мъненки дупета! Тцъ...! Сичко е пратило ...швайнише телеграмише до “тяйното” село ,че е вече със завишени изисквания и адреса за еконтските шест-килограмови буркани! От тва естествено следва ,че остаа да си отмааш една ръчна като маймуна на мангрово дърво! Или като ония мазни маймуни ,дето се возат у бели астри и имат светлоотражателни жилетки. А ветър мноо , и плаж мноо , и песък мноо...!! Такава идилична фройдовска картинка мое те напраи най-комплексирания бозайник на планетата след антилопата - Гну !

Три бързи ракии и три бири и си спираш тока централно без от ЧЕС да идват.Отнасаш си скодоумието у “хондурас” .../ което ,па на некъв език-сигурно испански се оказа ,че означава “дълбините”!/ ! Да ,ама то не мое толко лесно! Вълни –бол, ма то и давенето не е за секи...! Ситуацията е просто като кръгъл камък на ръба на пропастта....най-добре да не се бара! Те и англичаните са прави ,че не треа “Don’t drink and drive..шото мое се разлее!”
Пометках малко боди-борд!Тва е дето се возиш на една дъска по корем на вълни...!

Интересното е ,че и по нащо крайбрежие се намират сърфисти..!С дъска само-не тия с уинд-сърфовете!Чудим им се на тия момчета...!Е къде е Гьокчеада,е къде е Мавриций...! По наште ширини със сърф мое се опиташ само да разшириш мирогледа на некоя заблудена мома,ма на сушата само а се праиш на модерен с Порше-то! А най-лесно мое и разшириш мирогледа с Ф-6см и да изперкаш доброто момиче на задна с поглед през прозореца! Гледа “вокруг света” през “акно-то” и акалото и се разширява...!!
По тоя повод неска реших да не се дава и си палнах за къмто големото село! От Карнобат до Ст.Загора се дърпах с некво зелено-синьо турбинирано и интеркулирано волво –С40 или нещо такова,пловдивско ...! Така и не излъчихме победител-иначе мноо бързо набира..!Малко селски задминаваше по селата, ма то щото си е от там сигурно и на местна почва и волвата помагат...! После на магистралата с една F-01 и залепена за нея Х-5ца с еднакви номера ,ма стана тарапана и така и немаше победител и в таа гонка...!
Общо взето под 3ч от морето до София с малко над нормалното темпо,разход 11,2 , опасни ситуации-0, доставени рога-еленови 1бр....!!!
с леки закачки от Максим!
Речник:
-Хондурас...За ДесиСлава...кондурас! означава : дълбини!
-Акно..пише се окно...! на руски! Означава : прозорец!
-Вокруг...! пак на руски ! означава : около!
-Свет....света! е па на руски де на къф да е !? свет=свят,света=света! Имаше такова предаване по руската едно време!има и списание-такова...
-Ф...произнася се фи! На дърводелски ,както и на монтьорски! Означава диаметър!
Последна промяна SKISA на 13 Окт 2009, 9:01, променена общо 8 пъти
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Ае неква история..не знам точно ква!като пътепис ...
Ей,пак избухна....за пореден път
Много добре написано!

Много добре написано!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Зъл си за пореден път
много добро 

Si non confectus, non reficiat.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Много добро...кефи стила на писане
Тва с Е60-тката ли?
Тва с Е60-тката ли?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- SKISA
-
-
BMWPetar написа:Много добро...кефи стила на писане
Тва с Е60-тката ли?
с нея , с нея...! с трима вътре човека и един куфар,четри плавника,харпун и оловни тежести към 30кг и едни огромни рога...! бе добро постижение си стана,заради тва гонене...!
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Немам думи,откъде ти идват на ъкъла тези думи
Направо кърти правописа

Направо кърти правописа

- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
SKISA , отдавна съм го признал за човека с тълковния речник
Много изпълнат неговите разкази и постове.Как да не му се радва човек 

СКИИИИИС хареса лити сърфа бре
дано е имало хубави вълнии
пп. Денис е че нещо немога ти отг. на ЛС-то от другия .

дано е имало хубави вълнии
пп. Денис е че нещо немога ти отг. на ЛС-то от другия .

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- SKISA
-
-
бе къв сърф бе!? карах боди-борд ,че сърфа не го умея...! хареса ми ,вълните беха големички ,ма ми стана много жега с тоя неопрен и второт влизане беше без горнището -само по панталон...!
можеш вече да ми отговориш....
можеш вече да ми отговориш....

- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
стилът на писане е много добър, лично мен ме разсмива всеки път!
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Ката бездънна яма си с тези приказки и истории.
Велик си.
Велик си.

SKISA написа:финикийски вид с кукавите. ако те удари селянин дали важи “гражданската”!?
швайнише телеграмише до “тяйното” село ,че е вече със завишени изисквания и адреса за еконтските шест-килограмови буркани!
Три бързи ракии и три бири и си спираш тока централно без от ЧЕС да идват.че не треа “Don’t drink and drive..шото мое се разлее!”
А най-лесно мое и разшириш мирогледа с Ф-6см и да изперкаш доброто момиче на задна с поглед през прозореца! Гледа “вокруг света” през “акно-то” и акалото и се разширява...!!
[/i]

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
ТЦЪ...тцъ...тцъ.. по трудно написано неможе да бъде стигнах до половината и ми се измъчи мозъка да си превеждам думите ти направо ме заболя главата докато четях 

Последна промяна Next на 29 Сеп 2009, 19:14, променена общо 1 път
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2