Поредната кражба...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Поредната кражба...

Мнение от D_reamcatche_R » 25 Сеп 2009, 21:49

Снощи са свили и моите халогени... Че съм ядосан, да... Ама не съм и изненадан. След толкова подобни теми тук. Забелязах, че и на един колега 30м по нагоре са свалили и неговите... Жалко и за момчето, личеше си, че си гледа кличката. Много се е изписало по въпроса. Гадове много. Лошото е, че наистина всичките тези малоумщини почти унищожиха ентусиазма ми да правя каквото и да е по колата си. А хората които ме познават знаят колко бях надъхан. Няма да си троша повече нервите и парите,които и без това са ми кът. Всички знаят, че и с малкото което имаме се опитваме да направим нещо, което да ни радва. И за кво?!? За поредната доза на някой смачкан наркоман... Наречете ме както искате ама няма и да си правя повече нищо по колата, поне докато нямам собствен гараж. А на краедца... Той си знае...
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

старши ентусиаст
Аватар

Re: Поредната кражба...

Мнение от fedoracore » 25 Сеп 2009, 21:55

лошо е да.
има платен паркинг .
още по лошо е като ти свият някои м-артикул
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 25 Сеп 2009, 21:58

fedoracore написа:лошо е да.
има платен паркинг .
още по лошо е като ти свият някои м-артикул

Точно за това не съм си сложил още такива... :banghead: :censored:
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

Потребител
Аватар
Кара: E36 320 coupe

Мнение от Konov » 25 Сеп 2009, 22:51

Здрасти пич..... добре дошъл в клуба на тези, които най-добре те разбират. И на мен онази вечер ми
свиха и двата халогена, само че за разлика от теб аз съм с гараж под наем и колата беше пред входа само 2 часа. И аз като теб си гледам колицата и бях като болен до вечерта на другия ден, когато купих два нови DEPO оем
.... един съвет.... не се отказвай.... все пак удоволствието си е твое, не позволявай на гадните дроджери или цигани да ти го отнемат!
А на крадците ..... дано с изкараните парички купят свещи за най-близките си!!!
Венци!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 25 Сеп 2009, 23:13

Няма оправия,миналата седмица поредния комплект лайстни хвана крака.
И не са наркомани,а а най-вероятно някой колега "ентусиаст",което е по-лошото :roll:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 25 Сеп 2009, 23:32

Моята откакто е в София от година е само на платен паркинг и равносметката 80лв x 12 месеца=960лв,ми по добре да ми крадат М-пакета целия всяка година и да слагам друг баси и отделно каско 700лв,от другия месец я изкарвам на вънка ,свалям М-огледалата слагам си старите,махам халогените слагам капачки и cd-то и без това не го слушам да ги видя какво ще земат наркоманите скапани!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i Е46 330xi

Мнение от DoBeRMaNa » 26 Сеп 2009, 0:31

На мен пък снощи някой минал и ми събрал емблемите на Hamman тези дни ще чакам с чифтето на балкона да се върне за капачките на джантите майка му да ..........
Изображение
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 26 Сеп 2009, 0:31

Споко колега, винаги има какво да вземат :shock: Например миналата нощ са ми откраднали стъклото на шофьорското огледало (ни са М-кови, ни са нови, даже и подгрев нямат огледалата), в резултат на което си зареждам в момента на терасата акумулатора, понеже е пищяла алармата цяла нощ... :cry: А най ме беше яд като погледнах в огледалото и си видях машинката за настройка... :evil: Бива простотия ама това огледало не са го откраднали да го сложат на Голф или на Опел а за да си го сложи някой на Е36-тицата, което е най-лошото :no:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i Е46 330xi

Мнение от DoBeRMaNa » 26 Сеп 2009, 0:43

На баща ми два пъти му ги крадат от 5-тицата и после ходи при некъв тука от форума и дава по 50лв за двете. А тоя който ги продава от къде ги взима незнам уж имал приятел с морга. а те на е36 е46 е39 е38 са еднакви
Изображение
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 26 Сеп 2009, 0:47

аз също съм бил потърпевш, с по-предната ми кола, разбиха я, си-ди, колони и т.н. липсваха..... хубавото е само ако набарш един такъв на момента....такъв ще го ритам, докато започне да се влачи, ще се изплюя отгоре му и ще го оставя да върви, да разкаже на аверчетата..... само бой, оправия или наказание иначе няма....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 26 Сеп 2009, 1:00

Нали уж да сме европейци, т'ва онова, да върви държавата нагоре.. к'во ти нагоре, като ти откраднат нещо да ходиш да си го купиш ново, и пак да го откраднат и пак да си купиш и пак и пак и пак... на къде така ?!
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 26 Сеп 2009, 1:14

bmwdriver написа:Няма оправия,миналата седмица поредния комплект лайстни хвана крака.
И не са наркомани,а а най-вероятно някой колега "ентусиаст",което е по-лошото :roll:

за жалост е така :cry:
PNR@abv.bg
София
0888779546

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 26 Сеп 2009, 8:39

D_reamcatche_R написа:Снощи са свили и моите халогени... Че съм ядосан, да... Ама не съм и изненадан. След толкова подобни теми тук. Забелязах, че и на един колега 30м по нагоре са свалили и неговите... Жалко и за момчето, личеше си, че си гледа кличката. Много се е изписало по въпроса. Гадове много. Лошото е, че наистина всичките тези малоумщини почти унищожиха ентусиазма ми да правя каквото и да е по колата си. А хората които ме познават знаят колко бях надъхан. Няма да си троша повече нервите и парите,които и без това са ми кът. Всички знаят, че и с малкото което имаме се опитваме да направим нещо, което да ни радва. И за кво?!? За поредната доза на някой смачкан наркоман... Наречете ме както искате ама няма и да си правя повече нищо по колата, поне докато нямам собствен гараж. А на краедца... Той си знае...

Колега,от кой квартал си???...питам да знам дали не са почнали в моя,че аз все още съм с халогени и се чудя как да ги захвана ,така че да нямат сваляне по никакъв начин.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 26 Сеп 2009, 9:08

черен силикон , от най якия , ще ги счупат - няма да ги свалят . после застрахователите ще клатиш
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 26 Сеп 2009, 9:22

Когато си купих първото БМВ е30 двоен стоп, бях истински ентусиаст, колата беше със спортно окачване, халогени, уникални лети джанти, брони, борд компютър, темпомат, подгрев на огледалата и изобщо фул екстри. Това БМВ беше истинска болест за мен, държах го на платен паркинг и се грижих за него повече от детето си. Заради външния вид на колата ме спираха за проверка до 3 пъти на ден. Сума и пари налях в тази кола. В един момент не издържах на това, все едно аз съм слуга на куп желязо, а не обратното. Зарязах платения паркинг, и я оставях пред блока, в който живея. Само за седмица-две ми свиха халогени, лайстни, друго не помня какво. Колата беше грозна гледка, не можех да я понасям така и накрая я продадох. Сега съм с е36 също с фул "екстри": надрани и олющени брони, покафенели отстрани огледала, с капачки с различен цвят на отворите за халогените, джанти тип "бирени капачки", лайстни, които са частично измъкнати от вратите и резултата от това за 2 години пред блока, да чукна на дърво е кражба на 2 капачки на вентилите от левите джанти. Сега нямам нерви и излишни пари както преди да си правя колата и съвсем не съжалявам за това.

Следваща

Назад към E36