Поредната кражба...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Поредната кражба...
Снощи са свили и моите халогени... Че съм ядосан, да... Ама не съм и изненадан. След толкова подобни теми тук. Забелязах, че и на един колега 30м по нагоре са свалили и неговите... Жалко и за момчето, личеше си, че си гледа кличката. Много се е изписало по въпроса. Гадове много. Лошото е, че наистина всичките тези малоумщини почти унищожиха ентусиазма ми да правя каквото и да е по колата си. А хората които ме познават знаят колко бях надъхан. Няма да си троша повече нервите и парите,които и без това са ми кът. Всички знаят, че и с малкото което имаме се опитваме да направим нещо, което да ни радва. И за кво?!? За поредната доза на някой смачкан наркоман... Наречете ме както искате ама няма и да си правя повече нищо по колата, поне докато нямам собствен гараж. А на краедца... Той си знае...
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Re: Поредната кражба...
fedoracore написа:лошо е да.
има платен паркинг .
още по лошо е като ти свият някои м-артикул
Точно за това не съм си сложил още такива...

Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- Konov
- Потребител
-
- Кара: E36 320 coupe
Здрасти пич..... добре дошъл в клуба на тези, които най-добре те разбират. И на мен онази вечер ми
свиха и двата халогена, само че за разлика от теб аз съм с гараж под наем и колата беше пред входа само 2 часа. И аз като теб си гледам колицата и бях като болен до вечерта на другия ден, когато купих два нови DEPO оем
.... един съвет.... не се отказвай.... все пак удоволствието си е твое, не позволявай на гадните дроджери или цигани да ти го отнемат!
А на крадците ..... дано с изкараните парички купят свещи за най-близките си!!!
свиха и двата халогена, само че за разлика от теб аз съм с гараж под наем и колата беше пред входа само 2 часа. И аз като теб си гледам колицата и бях като болен до вечерта на другия ден, когато купих два нови DEPO оем
.... един съвет.... не се отказвай.... все пак удоволствието си е твое, не позволявай на гадните дроджери или цигани да ти го отнемат!
А на крадците ..... дано с изкараните парички купят свещи за най-близките си!!!
Венци!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Няма оправия,миналата седмица поредния комплект лайстни хвана крака.
И не са наркомани,а а най-вероятно някой колега "ентусиаст",което е по-лошото

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Моята откакто е в София от година е само на платен паркинг и равносметката 80лв x 12 месеца=960лв,ми по добре да ми крадат М-пакета целия всяка година и да слагам друг баси и отделно каско 700лв,от другия месец я изкарвам на вънка ,свалям М-огледалата слагам си старите,махам халогените слагам капачки и cd-то и без това не го слушам да ги видя какво ще земат наркоманите скапани!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- DoBeRMaNa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Е46 330xi
На мен пък снощи някой минал и ми събрал емблемите на Hamman тези дни ще чакам с чифтето на балкона да се върне за капачките на джантите майка му да ..........
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Споко колега, винаги има какво да вземат
Например миналата нощ са ми откраднали стъклото на шофьорското огледало (ни са М-кови, ни са нови, даже и подгрев нямат огледалата), в резултат на което си зареждам в момента на терасата акумулатора, понеже е пищяла алармата цяла нощ...
А най ме беше яд като погледнах в огледалото и си видях машинката за настройка...
Бива простотия ама това огледало не са го откраднали да го сложат на Голф или на Опел а за да си го сложи някой на Е36-тицата, което е най-лошото 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- DoBeRMaNa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Е46 330xi
На баща ми два пъти му ги крадат от 5-тицата и после ходи при некъв тука от форума и дава по 50лв за двете. А тоя който ги продава от къде ги взима незнам уж имал приятел с морга. а те на е36 е46 е39 е38 са еднакви
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
аз също съм бил потърпевш, с по-предната ми кола, разбиха я, си-ди, колони и т.н. липсваха..... хубавото е само ако набарш един такъв на момента....такъв ще го ритам, докато започне да се влачи, ще се изплюя отгоре му и ще го оставя да върви, да разкаже на аверчетата..... само бой, оправия или наказание иначе няма....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Нали уж да сме европейци, т'ва онова, да върви държавата нагоре.. к'во ти нагоре, като ти откраднат нещо да ходиш да си го купиш ново, и пак да го откраднат и пак да си купиш и пак и пак и пак... на къде така ?!

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
bmwdriver написа:Няма оправия,миналата седмица поредния комплект лайстни хвана крака.
за жалост е така

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
D_reamcatche_R написа:Снощи са свили и моите халогени... Че съм ядосан, да... Ама не съм и изненадан. След толкова подобни теми тук. Забелязах, че и на един колега 30м по нагоре са свалили и неговите... Жалко и за момчето, личеше си, че си гледа кличката. Много се е изписало по въпроса. Гадове много. Лошото е, че наистина всичките тези малоумщини почти унищожиха ентусиазма ми да правя каквото и да е по колата си. А хората които ме познават знаят колко бях надъхан. Няма да си троша повече нервите и парите,които и без това са ми кът. Всички знаят, че и с малкото което имаме се опитваме да направим нещо, което да ни радва. И за кво?!? За поредната доза на някой смачкан наркоман... Наречете ме както искате ама няма и да си правя повече нищо по колата, поне докато нямам собствен гараж. А на краедца... Той си знае...
Колега,от кой квартал си???...питам да знам дали не са почнали в моя,че аз все още съм с халогени и се чудя как да ги захвана ,така че да нямат сваляне по никакъв начин.

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
черен силикон , от най якия , ще ги счупат - няма да ги свалят . после застрахователите ще клатиш

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Когато си купих първото БМВ е30 двоен стоп, бях истински ентусиаст, колата беше със спортно окачване, халогени, уникални лети джанти, брони, борд компютър, темпомат, подгрев на огледалата и изобщо фул екстри. Това БМВ беше истинска болест за мен, държах го на платен паркинг и се грижих за него повече от детето си. Заради външния вид на колата ме спираха за проверка до 3 пъти на ден. Сума и пари налях в тази кола. В един момент не издържах на това, все едно аз съм слуга на куп желязо, а не обратното. Зарязах платения паркинг, и я оставях пред блока, в който живея. Само за седмица-две ми свиха халогени, лайстни, друго не помня какво. Колата беше грозна гледка, не можех да я понасям така и накрая я продадох. Сега съм с е36 също с фул "екстри": надрани и олющени брони, покафенели отстрани огледала, с капачки с различен цвят на отворите за халогените, джанти тип "бирени капачки", лайстни, които са частично измъкнати от вратите и резултата от това за 2 години пред блока, да чукна на дърво е кражба на 2 капачки на вентилите от левите джанти. Сега нямам нерви и излишни пари както преди да си правя колата и съвсем не съжалявам за това.