Как въртите гуми?!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Колега, би ли описал какво се случва като и дадеш пълната газ и пуснеш рязко съединителя, какво е поведението на колата, връща ти газта или какво...!?? 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Пепинко написа: Колeга, ако си в Пловдив в момента, заповядай в Четвъртък на ОМВ (надлез Родопи) и дай да и скъсаме шушоните, пък нека видим не може ли да върти гуми

- ivsan_82
- кандидат ентусиаст
-
Давам газ,пускам рязко съединителя,задницата като че ли забива.Хем се изстрелва,хем сякаш нещо я спира,точно с цел да не завърти гумите.Днеска или утре ще отида на една диагностика да видим какво ще кажат.Иначе вижте какво каква подобна тема намерих в нашия форум,макар и за е36,но също толкова загадъчна,и завършила без разкритиеtitto написа:Колега, би ли описал какво се случва като и дадеш пълната газ и пуснеш рязко съединителя, какво е поведението на колата, връща ти газта или какво...!??

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Колега, един твой пост ме навежда на следната мисъл: сам каза, че колата е със спортно окачване и е доста снижена (спомена, че не можеш да си завреш пръста м/у гумата и калника), така че накарай някой да застане точно до задните колела и пробвай да извъртиш гуми. Да не би като ти е ниска колата при изпържване гумите да ти опират в подкалника и да задират там и да спират да се въртят...
или друго - пробвай да залепиш някакво тиксо отвътре на калника, стартирай и виж дали ще го е свалила гумата. Кажи какво се получава.

Si non confectus, non reficiat.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Колкото повече електроника, толкова по-зле, освен ако не можеш да я изключиш /тотал/ ръчно когато искаш ТИ ДА УПРАВЛЯВАШ АВТОМОБИЛА. Понече нямам какво да кажа за палене на гуми.
s
няма страшно баце и на мен ми се случи точно като си купих колата ама е чак пушек не е излизал ама меришеше яко,и нем ме ислагаха че е заминал и си купих нов ама следкато миризмата изчезна сам минал вече 30000км и новиа оЩе си седи в шкафа...така че имаи ено на ум ама несе стягао мноо мноо.апак и аз немоа да бартя
осжен на прьст

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Та , така да разясня малко за въртенето . Преди като бях с 328-цата , колкото и да я мъчех с изключено АSC едвам , едвам превърташе гумите , но въртенето беше нищожно за 193-те коня който имаше . Та таке не след дълго време дойде време за смяната на съединителя , и така сменихме го и реших да я пробвам . След пробата ми останах учуден , щом на задна с включено АSC въртеше яко ...... та правете си сметки откъде може да е .

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: s
penso11 написа:няма страшно баце и на мен ми се случи точно като си купих колата ама е чак пушек не е излизал ама меришеше яко,и нем ме ислагаха че е заминал и си купих нов ама следкато миризмата изчезна сам минал вече 30000км и новиа оЩе си седи в шкафа...така че имаи ено на ум ама несе стягао мноо мноо.апак и аз немоа да бартяосжен на прьст

Здравейте,
колега пробвай на хлъзгав път или като завали(сцеплението да е минимално). Ако имате възможност някой приятел да направи едно видео клипче на задните колела(поне визуално да имаме повече престава). Ако пак не стане като се прибираш в БГ мини от София да ти дам едно кръкче с едно ТД да си направиш кейфа
Поздрави и успех
колега пробвай на хлъзгав път или като завали(сцеплението да е минимално). Ако имате възможност някой приятел да направи едно видео клипче на задните колела(поне визуално да имаме повече престава). Ако пак не стане като се прибираш в БГ мини от София да ти дам едно кръкче с едно ТД да си направиш кейфа

Поздрави и успех
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Re: `
adko001 написа:колеги, да ви питам каква е точно разликата при натиснато за момент изк. DSC и изключване с задържане ?![]()
![]()
като го изключиш без задържане все едно си с ASC
като го задържиш и го изключиш на 100% все едно си с Е30-ка без шпер

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
bscsystem написа:Hема такова окачване, най-много може да има launch control.
Темата е страхотна и аз щя я следя..... та ..... мани мани Launch control не съм чувал е46 да има..... Когато си взех и аз колата и аз се чудих как е възможно фиат от старите да върти повече гуми от мен!!!Вярно че съм с най нискоя мотор на фейските,след пускане на тема тук във форума,разбрах че имам ДСЦ,след изключването му същатата работа като на колегата кляка задницата и се изтрелва.Нищо повече!!! Смених съединител,същатата работа!!! 20 км/h да има плъзга се с две светнали лампи,обаче убии са,дърпай я неще да превърти гуми от място.М43Б19 ми е мотора феиска.Същата работа като на колегата....кляка задницата и тръгва.... Супер интересна тема какво може да е това.

- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
Re: `
Гецата написа:adko001 написа:колеги, да ви питам каква е точно разликата при натиснато за момент изк. DSC и изключване с задържане ?![]()
![]()
като го изключиш без задържане все едно си с ASC
като го задържиш и го изключиш на 100% все едно си с Е30-ка без шпер

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5