Странен проблем със задните колела.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Странен проблем със задните колела.
Струва ми се, че дясна задна гума е по изнесена "навън" и днес след като смених старите 235мм с 245мм гуми отзад, като мина през бабуна и гумата опира в калника или в края на бронята не мога да преценя... За сметка на това обаче, от ляво всичко е както трябва, има си прилично разстояние нагоре до калника, в края на бронята също няма как да опре и като цяло ми се струва, че е по-прибрана джантата в калника...
Някакви идеи на какво може да се дължи и как да го оправя?
Мерси предварително!

Мерси предварително!
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колеги ,никои да не се сърде на в днешно време по тия салони само боклуци вкарват ударени и кои още знае кво,след това ги правиат леко тада мясат и ги продават,та колега кои знае защо е така може проня да е крива или незнам ,оня ден пътувах и един пич зад мене с бмв е46 комби се напува да ме превари и гледам на огледалата единия калник по навътре от другия и колата стои напътя леко наклонена абе лоша работа но като ме мина и гледам от страни не си личи,така че много ама много се отчаивам от нащи салони 

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Оказа се, че ми е изпуснал десния амортисьор отзад, затова е така, пък това за кривината ясно е визуална измама. За сега проблема ми е решен с по 2 подложки под и над задните пружини 

4 мнения
• Страница 1 от 1