Странен проблем със задните колела.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Странен проблем със задните колела.

Мнение от B.Tunchev » 11 Сеп 2009, 1:04

Струва ми се, че дясна задна гума е по изнесена "навън" и днес след като смених старите 235мм с 245мм гуми отзад, като мина през бабуна и гумата опира в калника или в края на бронята не мога да преценя... За сметка на това обаче, от ляво всичко е както трябва, има си прилично разстояние нагоре до калника, в края на бронята също няма как да опре и като цяло ми се струва, че е по-прибрана джантата в калника... :roll: Някакви идеи на какво може да се дължи и как да го оправя?
Мерси предварително!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 11 Сеп 2009, 1:46

усукване на задния мост
просто предположение :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 11 Сеп 2009, 8:15

колеги ,никои да не се сърде на в днешно време по тия салони само боклуци вкарват ударени и кои още знае кво,след това ги правиат леко тада мясат и ги продават,та колега кои знае защо е така може проня да е крива или незнам ,оня ден пътувах и един пич зад мене с бмв е46 комби се напува да ме превари и гледам на огледалата единия калник по навътре от другия и колата стои напътя леко наклонена абе лоша работа но като ме мина и гледам от страни не си личи,така че много ама много се отчаивам от нащи салони :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 12 Сеп 2009, 23:38

Оказа се, че ми е изпуснал десния амортисьор отзад, затова е така, пък това за кривината ясно е визуална измама. За сега проблема ми е решен с по 2 подложки под и над задните пружини :)

Назад към E46