обороти
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
обороти
Само в дару кар си могат да ми вдигнат оборотите през ЕКУ-то на тдс-а супер дизел казват че немогат нямат софта на екуто

- Azrail
- UFO Pilot
-
bam-bam написа:колко ти ги държи ? иначе като си бил в супер дизел доволен ли си от тях ако са ти я преглеждали де .. че и мойте май са малко височки и мислех да ги нагостя .. но ми казаха че ше ми намалят оборотите ще спре да върви и да си я карам така
Ми то по принцип печките не вървят, така че ко ти пука

MORE BEER!
Azrail написа:bam-bam написа:колко ти ги държи ? иначе като си бил в супер дизел доволен ли си от тях ако са ти я преглеждали де .. че и мойте май са малко височки и мислех да ги нагостя .. но ми казаха че ше ми намалят оборотите ще спре да върви и да си я карам така
Ми то по принцип печките не вървят, така че ко ти пука![]()
Абе незнам ти кво караш ама ТДС си върви доста добре...А Жоро може да пробваш в Blaze.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
от тва дет го кара(ше) му се струва че печките върът...........ама само на дзадна 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Azrail
- UFO Pilot
-
Не бе хора, просто нямах какво да кажа по темата и реших да си споделя мнението, че дизелите по принцип не вървят толкова, колкото бензина. А и изобщо не ми харесват. Беее - мразя дизел
Тва нещо е направено да е икономично, а не за драг рейсинг. Са, гледах някякъв сайт (не си спомням как се казваше) на някаква фирма в София, която си предлагаше услугите за чип-тунинг на дизелови и бензинови коли. Нали знаеш - google is your friend
П.П. Съжалявам за безмисленото ми мнение, че започна такава тъпа дискусия, тип "чат".

П.П. Съжалявам за безмисленото ми мнение, че започна такава тъпа дискусия, тип "чат".
MORE BEER!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Azrail написа:Н.. Тва нещо е направено да е икономично, а не за драг рейсинг. ...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8%E7%E5%EB
а в щатите имат клуб 14 само за дизеляци ама нимоа изнамера сайта.
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Azrail ->
Ми ти батка карал ли си че даваш такива компетентни мнения! Или като чуеш дизел първо се сещаш за опел вектра 1.7 д или форд орион 1.6 д
(нищо против споменатите коли)
Ми то по принцип печките не вървят, така че ко ти пука
Ми ти батка карал ли си че даваш такива компетентни мнения! Или като чуеш дизел първо се сещаш за опел вектра 1.7 д или форд орион 1.6 д

Azrail написа:bam-bam написа:колко ти ги държи ? иначе като си бил в супер дизел доволен ли си от тях ако са ти я преглеждали де .. че и мойте май са малко височки и мислех да ги нагостя .. но ми казаха че ше ми намалят оборотите ще спре да върви и да си я карам така
Ми то по принцип печките не вървят, така че ко ти пука![]()
и за моита печка така мислеха на Божурленд ама наказах доста симпатяги

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
малко ша и приседне 320катаBoce написа:Факта че 325ТДС яде 320 24V говори достатъчно,ако се сложи чип на дизелчето ще се опъне и на 325-ца...So....

73 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5