обороти

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

обороти

Мнение от BAYRON » 28 Май 2005, 12:16

Само в дару кар си могат да ми вдигнат оборотите през ЕКУ-то на тдс-а супер дизел казват че немогат нямат софта на екуто
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Май 2005, 12:43

колко ти ги държи ? иначе като си бил в супер дизел доволен ли си от тях ако са ти я преглеждали де .. че и мойте май са малко височки и мислех да ги нагостя .. но ми казаха че ше ми намалят оборотите ще спре да върви и да си я карам така ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 28 Май 2005, 17:49

Мойте са малко ниски и ми се струва че по невърви а в съпер дизел ми сменяха електронния блок ,но неможе да ги похваля.
Аз искам да ги увелича за да напрая разлика,

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 29 Май 2005, 2:22

bam-bam написа:колко ти ги държи ? иначе като си бил в супер дизел доволен ли си от тях ако са ти я преглеждали де .. че и мойте май са малко височки и мислех да ги нагостя .. но ми казаха че ше ми намалят оборотите ще спре да върви и да си я карам така ;)

Ми то по принцип печките не вървят, така че ко ти пука ;) :mhihi:
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 29 Май 2005, 2:37

Azrail написа:
bam-bam написа:колко ти ги държи ? иначе като си бил в супер дизел доволен ли си от тях ако са ти я преглеждали де .. че и мойте май са малко височки и мислех да ги нагостя .. но ми казаха че ше ми намалят оборотите ще спре да върви и да си я карам така ;)

Абе незнам ти кво караш ама ТДС си върви доста добре...А Жоро може да пробваш в Blaze.
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 29 Май 2005, 3:05

от тва дет го кара(ше) му се струва че печките върът...........ама само на дзадна :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Май 2005, 3:32

абе върви не върви по добре от мечтателите и картинковците .. ако ви се чати заповядайте в канала на клуба ;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 29 Май 2005, 13:24

Не бе хора, просто нямах какво да кажа по темата и реших да си споделя мнението, че дизелите по принцип не вървят толкова, колкото бензина. А и изобщо не ми харесват. Беее - мразя дизел :twisted: Тва нещо е направено да е икономично, а не за драг рейсинг. Са, гледах някякъв сайт (не си спомням как се казваше) на някаква фирма в София, която си предлагаше услугите за чип-тунинг на дизелови и бензинови коли. Нали знаеш - google is your friend :)
П.П. Съжалявам за безмисленото ми мнение, че започна такава тъпа дискусия, тип "чат".
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Май 2005, 13:36

Azrail написа:Н.. Тва нещо е направено да е икономично, а не за драг рейсинг. ...

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8%E7%E5%EB
а в щатите имат клуб 14 само за дизеляци ама нимоа изнамера сайта.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330Cd
Мечтае да кара: F10 M5
Детайли за колата: Stock.

Мнение от dinko_sd » 29 Май 2005, 13:36

Azrail ->
Ми то по принцип печките не вървят, така че ко ти пука

Ми ти батка карал ли си че даваш такива компетентни мнения! Или като чуеш дизел първо се сещаш за опел вектра 1.7 д или форд орион 1.6 д :winky: (нищо против споменатите коли)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 29 Май 2005, 15:11

Бе тя колатапо навървява на 80 % повече от колите в тоя форум ама това си е друга тема аз питах за оборотите защото си мися ще оказват влияние на вървежа като цяло не само на празен ход.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 29 Май 2005, 19:48

Факта че 325ТДС яде 320 24V говори достатъчно,ако се сложи чип на дизелчето ще се опъне и на 325-ца...So.... :mhihi:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 30 Май 2005, 1:43

аааа то не че бензинките стават за драг ама щом си верваш .. за тфа само се псува по голфетки и астрички :lol: .. защо ли .. аз ако исках бегачка немаше си зема бмв ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e87 120d » 30 Май 2005, 7:58

Azrail написа:

и за моита печка така мислеха на Божурленд ама наказах доста симпатяги :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 30 Май 2005, 8:48

Boce написа:Факта че 325ТДС яде 320 24V говори достатъчно,ако се сложи чип на дизелчето ще се опъне и на 325-ца...So.... :mhihi:
малко ша и приседне 320ката :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Основен Форум