Проблем с ел. стъклата!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 318ис

Проблем с ел. стъклата!!!

Мнение от veso_shefa » 10 Авг 2009, 23:56

Колеги пробвах с търсачката но незнам дали има разлика в купето и седана защото има само за седана горе доло същия проблем,а тои е следния.Влизам в колата и натискам двете копчета да дигна стъклата но греда.Тръгнаха около 5мм. и спряха гледах бушоните сториха ми се здрави та колеги няко ако е имал същия проблем или е запознат да помага че си е e.... m...... :help: :help: :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м52б2...

Мнение от thelux » 11 Авг 2009, 0:20

махни едната клема на акумулатора и изчакай няколко минути и я сложи,след това затвори вратите и тога пробвай да ги дигнеш при мен така стана :D :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от changethegame » 11 Авг 2009, 15:58

thelux написа:махни едната клема на акумулатора и изчакай няколко минути и я сложи,след това затвори вратите и тога пробвай да ги дигнеш при мен така стана :D :)

Самоче трябва да си вътре в колата и така да са затворени вратите и тогава да вдигаш джамовете, на контакт или запален двигател...
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 24 Авг 2009, 16:11

Колега значи има два варианта:1 ако колата ти е от първите(например моята - Е36 316и 05/1991г.) аз имах същия проблем и в крайна сметка се оказаха ключетата само че не мога да си намеря такива(те са от първите-силови ключета с постоянен ток до тях) 2:колата ти да е по - нова- там вече незнам на какви схеми работят
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от munio_ » 24 Авг 2009, 17:32

колега и аз имах такъв проблем и неможах да го разреша,за това си пуснах постоянен ток на първата позиция на стартовия ключ и си деиства
По-добре отвързана маймуна,от колкото вързано прасе !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525dA

Мнение от Amorphis » 24 Авг 2009, 18:51

При мен се е получавало когато съм махал клемите на акумулатора...след известно време сами са се оправяли.
Доколкото разбирам колега ти имаш комфорт на стъклата така че може да е същия проблем.Ако не се оправи откачи клемите пак за 3-5 мин. и пробвай няколко пъти да ги свалиш/вдигнеш да видиш дали ще се оправят.При мен подейства.

Назад към E36