Проблем с ел. стъклата!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- veso_shefa
- Потребител
-
- Кара: 318ис
Проблем с ел. стъклата!!!
Колеги пробвах с търсачката но незнам дали има разлика в купето и седана защото има само за седана горе доло същия проблем,а тои е следния.Влизам в колата и натискам двете копчета да дигна стъклата но греда.Тръгнаха около 5мм. и спряха гледах бушоните сториха ми се здрави та колеги няко ако е имал същия проблем или е запознат да помага че си е e.... m......

- changethegame
- младши ентусиаст
-
thelux написа:махни едната клема на акумулатора и изчакай няколко минути и я сложи,след това затвори вратите и тога пробвай да ги дигнеш при мен така стана![]()
Самоче трябва да си вътре в колата и така да са затворени вратите и тогава да вдигаш джамовете, на контакт или запален двигател...
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Колега значи има два варианта:1 ако колата ти е от първите(например моята - Е36 316и 05/1991г.) аз имах същия проблем и в крайна сметка се оказаха ключетата само че не мога да си намеря такива(те са от първите-силови ключета с постоянен ток до тях) 2:колата ти да е по - нова- там вече незнам на какви схеми работят

При мен се е получавало когато съм махал клемите на акумулатора...след известно време сами са се оправяли.
Доколкото разбирам колега ти имаш комфорт на стъклата така че може да е същия проблем.Ако не се оправи откачи клемите пак за 3-5 мин. и пробвай няколко пъти да ги свалиш/вдигнеш да видиш дали ще се оправят.При мен подейства.
Доколкото разбирам колега ти имаш комфорт на стъклата така че може да е същия проблем.Ако не се оправи откачи клемите пак за 3-5 мин. и пробвай няколко пъти да ги свалиш/вдигнеш да видиш дали ще се оправят.При мен подейства.
6 мнения
• Страница 1 от 1