предно ел.стъкло седан

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

предно ел.стъкло седан

Мнение от Kambe » 19 Авг 2009, 21:13

колеги сменях бушон на ел. стъклата, лявото ми не искаше да се смъква и вдига, след като сложих новия бушон изчезна функцията за автоматичното вдигане... надолу се пуска сам, но на горе не иска да се вдигне ако не държа бутона, мисля че имаше една тема, но не я откривам мисля че пишеше нещо по моя въпрос.. някой може ли да ми помогне, Мерси !
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от changethegame » 19 Авг 2009, 21:22

Дали не е тази темата, която търсиш: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5733
Много от темите които мислим, че са изчезнали, всъщност са качени тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=11820
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 19 Авг 2009, 21:41

мерси колега, но все пак не открих отговора на моя въпрос... водачи, уплътнения всичко ми е наред.. просто комфорт функцията нагоре не иска да работи... само надолу слиза само :help:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 19 Авг 2009, 21:57

Другия път си помисли, че вместо да натискаш копчето можеше да въртиш като на стар Москвич...ще ти олекне :mhihi:

По случая. Ако е от комфорт модула, нито надолу, нито на горе ще се качва прозореца.
Опитай когато прозореца ти е затворен да задържиш копчето за известно време в положение когато вдигаш стъклото.
Същия проблем имах и с един Мерцедес С180 след сваляне и качване на акумулатор, стъклото слизаше само, а нещеше да се качва. И по горе описания метод, нещата се получиха ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 20 Авг 2009, 0:28

колега стана точно както ти ми каза :) благодаря ти много наистина ми помогна :) в затворено положение задържах бутона за вдигане и след 2-3 сек се чу нещо и пак си функционира автоматичното повдигане и смъкване на стъклото :D :D
Изображение
Изображение

Назад към E36