За дръжките на вратите

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 14 Авг 2009, 14:37

Ако на някой му се занимава може да каже нещо повече за този кар софт,аз примерно искам да го активирам,не че са ми много вратите ама както се казва да има.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306

Мнение от prel » 14 Авг 2009, 14:51

Това кална следа от свински обувки по праговете след автомивка е направо тест за нерви! След това като последва добре премерен и силен трясък на вратата полудявам.
Пък ако се случи някой да му стане интересна седалката - "Абе малко ми е легнала седалката, ще я вдигна малко... Яяяяя, колко много ръчки.." - следва неописуем цирк...

Тва верно има хора дето все едно са над тия неща, ама какво ли се оплаквам, тя простотията е навсякъде

ентусиаст
Аватар
Кара: U.D.M.

Мнение от stilko » 14 Авг 2009, 15:11

За игра с пасажерската седалка искам 300лв депозит за смяна на датчика ... ;)

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 14 Авг 2009, 15:34

fen_na_bmw написа:Ако на някой му се занимава може да каже нещо повече за този кар софт,аз примерно искам да го активирам,не че са ми много вратите ама както се казва да има.

Имаш ЛС, за да не разводнявам темата.

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 15 Авг 2009, 1:59

justboy написа:Не ползвам автомобил, отговарящ на подфорума, но болката е обща.
И на гадже съм бучал за неуважението към колата ми, колкото и да е стара.
А някое момиче, като се държи, както трябва в нея, имайте в предвид всичко изброено от колегата над мен, направо се влюбвам :mhihi:
Няма значение приятелю колко ти е стара колицата и силата на любовта не се определя според мен от годините.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 15 Авг 2009, 3:59

Ааа тва с играта на пасажерската седалка е..... :evil: :evil: Направо издивявам... Почти няма човек, който да е седнал и да не си е мръднал седалката :evil: :evil: А пасажерската ми врата, по нужда трябва да се затвори мааалко по-силно, за да се затвори и затова от там печеля малко нерви :mhihi:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 15 Авг 2009, 21:39

bozukov_a написа:
justboy написа:Не ползвам автомобил, отговарящ на подфорума, но болката е обща.
И на гадже съм бучал за неуважението към колата ми, колкото и да е стара.
А някое момиче, като се държи, както трябва в нея, имайте в предвид всичко изброено от колегата над мен, направо се влюбвам :mhihi:
Няма значение приятелю колко ти е стара колицата и силата на любовта не се определя според мен от годините.

Вярно е и го споменах, защото на колегите тук колите са им новички и скъпи от финансова гледна точка :-)
А да не казвам, че е имало случаи, в които с така злоба и сила затварят вратата, че направо ми идва да стана и да затворя вратата с главата на тръшкащия. А не че нещо, но вратите ми се затварят по-добре от 90% от колите, в които съм се качвал, просто с 1 пръст, като хладилник. Явно всички го имаме/т тоя проблем. Още не съм подхождал, като колегата с картоните, смятал съм го за крайно, но ми звучи добре... :twisted:
Изображение
E34, E38

Предишна

Назад към E46