За дръжките на вратите
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Ако на някой му се занимава може да каже нещо повече за този кар софт,аз примерно искам да го активирам,не че са ми много вратите ама както се казва да има.
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
Това кална следа от свински обувки по праговете след автомивка е направо тест за нерви! След това като последва добре премерен и силен трясък на вратата полудявам.
Пък ако се случи някой да му стане интересна седалката - "Абе малко ми е легнала седалката, ще я вдигна малко... Яяяяя, колко много ръчки.." - следва неописуем цирк...
Тва верно има хора дето все едно са над тия неща, ама какво ли се оплаквам, тя простотията е навсякъде
Пък ако се случи някой да му стане интересна седалката - "Абе малко ми е легнала седалката, ще я вдигна малко... Яяяяя, колко много ръчки.." - следва неописуем цирк...
Тва верно има хора дето все едно са над тия неща, ама какво ли се оплаквам, тя простотията е навсякъде
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
fen_na_bmw написа:Ако на някой му се занимава може да каже нещо повече за този кар софт,аз примерно искам да го активирам,не че са ми много вратите ама както се казва да има.
Имаш ЛС, за да не разводнявам темата.
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Няма значение приятелю колко ти е стара колицата и силата на любовта не се определя според мен от годините.justboy написа:Не ползвам автомобил, отговарящ на подфорума, но болката е обща.
И на гадже съм бучал за неуважението към колата ми, колкото и да е стара.
А някое момиче, като се държи, както трябва в нея, имайте в предвид всичко изброено от колегата над мен, направо се влюбвам
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
bozukov_a написа:Няма значение приятелю колко ти е стара колицата и силата на любовта не се определя според мен от годините.justboy написа:Не ползвам автомобил, отговарящ на подфорума, но болката е обща.
И на гадже съм бучал за неуважението към колата ми, колкото и да е стара.
А някое момиче, като се държи, както трябва в нея, имайте в предвид всичко изброено от колегата над мен, направо се влюбвам
Вярно е и го споменах, защото на колегите тук колите са им новички и скъпи от финансова гледна точка :-)
А да не казвам, че е имало случаи, в които с така злоба и сила затварят вратата, че направо ми идва да стана и да затворя вратата с главата на тръшкащия. А не че нещо, но вратите ми се затварят по-добре от 90% от колите, в които съм се качвал, просто с 1 пръст, като хладилник. Явно всички го имаме/т тоя проблем. Още не съм подхождал, като колегата с картоните, смятал съм го за крайно, но ми звучи добре...

E34, E38
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2