пребоядисване
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i
акрилните бои са забранени за продажба по магазините.
но ги продават под масата, крият се, но, ако знаеш къде да търсиш, ще намериш.
но ги продават под масата, крият се, но, ако знаеш къде да търсиш, ще намериш.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Просто нямам думи. Къде бояджия да ти китосва колата, пък и да търка старата боя ?, може да не съм в час нещо с днешните технологии. Сам си изтърках колата и подготвих за боя, да не мислите че е нещо кой знае каква хамалогия и супер сложно. Като имате пари $$$$$$, много отивайте в сервизите, очакват Ви с голямо нетърпение и отворен с допълнително дъно портфейл - да събере повече кинти. Самата подготовка ми излезе в пари не повече от 60 лв., труд личен - без заплащане.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
NikiNikolov написа:Просто нямам думи. Къде бояджия да ти китосва колата, пък и да търка старата боя ?, може да не съм в час нещо с днешните технологии. Сам си изтърках колата и подготвих за боя, да не мислите че е нещо кой знае каква хамалогия и супер сложно. Като имате пари $$$$$$, много отивайте в сервизите, очакват Ви с голямо нетърпение и отворен с допълнително дъно портфейл - да събере повече кинти. Самата подготовка ми излезе в пари не повече от 60 лв., труд личен - без заплащане.
Принципно си прав, НО аз не бих лично посмял сам да си търкам колата .... не за друго а заради това че после може да ми излезе 2-но по-скъпо моето майсторене.... а и ако бе6е 90' (нищо лично ) може би и аз щях сам да си я направя.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
То за това така става в БГ защото всеки от всичко разбира-ако искаш и със спрей да я пръснеш защото е най-евтино.Подготовката за боя не е ядрена физика ама не е за всеки-защото като направиш после двойно повече работа на майстора не ще те одере ами направо ти оскубе портфейла.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Дай да ти подговя някой калник, и да има и кит да се слага, па да видиме майстора какво ще каже после. За боядисването ползвах компресор приятелю, ако не си запознат и пистолет, мога да ти услужа с тях.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
NikiNikolov написа:Дай да ти подговя някой калник, и да има и кит да се слага, па да видиме майстора какво ще каже после. За боядисването ползвах компресор приятелю, ако не си запознат и пистолет, мога да ти услужа с тях.
OK колега евала явно имаш опит и знания в областта. Това обаче не значи, че всички трябва да си боядисваме сами колите. Всеки или поне повечето от нас човъркат, кой квото може ама това с боядисването вече е малко про работа.
Аз също като някой от колегите не бих се хванал да си боядисвам и/или подготвям сам колата при положение, че има хора, които знаят какво и как да направят, пък аз през това време ше изкарам парички с това, което аз мога да правя

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Колеги според мен повечето майстори не се навиват да пръскат готови коли е защото после ако нещо не е както трябва и някой те пита: -Кой ти боядисва колата? ииии става малко анти реклама-въпреки,че въпросния майстор може да е много добър.
Така че според мен е много относително...
Така че според мен е много относително...
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2