Проблем с дисплей за температура.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с дисплей за температура.
Предварително се извинявам, ако има тема по този въпрос и не съм я забелязал.
Бих искал да ви попитам дали можете да ми помогнете с разрешаването на следният проблем.Дисплея който би трябвало да показва външната температурата в градуси ми показва винаги -37.0 градуса. Някой може ли да ми каже каква е вероятната повреда и ако е от датчика къде се намира той.Мои лични предположения са, че се намира в огледалата и евентуална смяна на страничните огледала може да е предизвикала проблема.Ако някой знае повече моля да пише.Благодаря ви предварително.
Също така бих искал да ви попитам дали някой знае каква цена върват късите биалетки.
Бих искал да ви попитам дали можете да ми помогнете с разрешаването на следният проблем.Дисплея който би трябвало да показва външната температурата в градуси ми показва винаги -37.0 градуса. Някой може ли да ми каже каква е вероятната повреда и ако е от датчика къде се намира той.Мои лични предположения са, че се намира в огледалата и евентуална смяна на страничните огледала може да е предизвикала проблема.Ако някой знае повече моля да пише.Благодаря ви предварително.
Също така бих искал да ви попитам дали някой знае каква цена върват късите биалетки.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Намира се в левия въздуховод и внимаваи да не го сваржеш на обратно че гори!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- changethegame
- младши ентусиаст
-
ами то -37 показва като няма датчик, ако има и е повреден си мени показанията постоянно... аз знам защото и аз нямам датчик, една хубава вечер ми го отмакнаха барабар с въздуховода, търсих по морги ама тц... относно свързването тя буксата няма как да я завартиш, вече ако я няма да помагат колегите, че и аз незнам кафяво и черно кабелче са при мене, ама кое е плюс, кое минус, трябва се мери с мултицета...
Оня ден слагахме такъв датчик на един приятел с е34.Колегата е прав че ако ти показва -37 наистина датчика просто липсва.Та тоя приятел си намери от морга за 10лв.Като го сложиш трябва да махнеш клеймата на акумулатора и пак да я сложиш за да тръгне.А иначе като го взе от моргата беше заедно със стърчащи 5 см кабелчета,така че цветовете бяха ясни.
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Dpy написа:Та тоя приятел си намери от морга за 10лв.
късметлия твоя приятел колега, аз колко търсих, все на коли без датчици попадах в моргите, а 65лв за нов ми е скапичко малко... Извинявам се, че не е по темата, ама някой ако има такъв датчик за продан, да ми пише на Л.С.
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Варненче съм си аз, мерси колега, май се сетих за къде става дума...Dpy написа:Aми той на късмет го намери,ходи да му сменят масло и шарнир и тоя в сервиза видял отдолу че няма и му е предложил сам за 10 лв.Ако си от варна можеш да питаш дали има още,сервиза е от вятърна мелница 200 метра нагоре и в ляво има морга до него,слагат и ГИ едни йълти табели
Междудругото докато се ровех се сетих за тази тема и мисля да си реша проблема по този начин: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0&start=45 евала на колегата swh_bmw

8 мнения
• Страница 1 от 1