Проблем с дисплей за температура.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Внимателно

Проблем с дисплей за температура.

Мнение от rG_ArkaN » 29 Юли 2009, 14:20

Предварително се извинявам, ако има тема по този въпрос и не съм я забелязал.

Бих искал да ви попитам дали можете да ми помогнете с разрешаването на следният проблем.Дисплея който би трябвало да показва външната температурата в градуси ми показва винаги -37.0 градуса. Някой може ли да ми каже каква е вероятната повреда и ако е от датчика къде се намира той.Мои лични предположения са, че се намира в огледалата и евентуална смяна на страничните огледала може да е предизвикала проблема.Ако някой знае повече моля да пише.Благодаря ви предварително.

Също така бих искал да ви попитам дали някой знае каква цена върват късите биалетки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 29 Юли 2009, 14:24

Намира се в левия въздуховод и внимаваи да не го сваржеш на обратно че гори!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Внимателно

Мнение от rG_ArkaN » 29 Юли 2009, 15:39

Имаш ли възможност да ми покажеш някаква схема, защото 100% ще го свържа на обратно :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от changethegame » 29 Юли 2009, 18:02

ами то -37 показва като няма датчик, ако има и е повреден си мени показанията постоянно... аз знам защото и аз нямам датчик, една хубава вечер ми го отмакнаха барабар с въздуховода, търсих по морги ама тц... относно свързването тя буксата няма как да я завартиш, вече ако я няма да помагат колегите, че и аз незнам кафяво и черно кабелче са при мене, ама кое е плюс, кое минус, трябва се мери с мултицета...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 29 Юли 2009, 19:38

Оня ден слагахме такъв датчик на един приятел с е34.Колегата е прав че ако ти показва -37 наистина датчика просто липсва.Та тоя приятел си намери от морга за 10лв.Като го сложиш трябва да махнеш клеймата на акумулатора и пак да я сложиш за да тръгне.А иначе като го взе от моргата беше заедно със стърчащи 5 см кабелчета,така че цветовете бяха ясни.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от changethegame » 29 Юли 2009, 22:38

Dpy написа:Та тоя приятел си намери от морга за 10лв.

късметлия твоя приятел колега, аз колко търсих, все на коли без датчици попадах в моргите, а 65лв за нов ми е скапичко малко... Извинявам се, че не е по темата, ама някой ако има такъв датчик за продан, да ми пише на Л.С.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 29 Юли 2009, 22:50

Aми той на късмет го намери,ходи да му сменят масло и шарнир и тоя в сервиза видял отдолу че няма и му е предложил сам за 10 лв.Ако си от варна можеш да питаш дали има още,сервиза е от вятърна мелница 200 метра нагоре и в ляво има морга до него,слагат и ГИ едни йълти табели

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от changethegame » 29 Юли 2009, 23:01

Dpy написа:Aми той на късмет го намери,ходи да му сменят масло и шарнир и тоя в сервиза видял отдолу че няма и му е предложил сам за 10 лв.Ако си от варна можеш да питаш дали има още,сервиза е от вятърна мелница 200 метра нагоре и в ляво има морга до него,слагат и ГИ едни йълти табели
Варненче съм си аз, мерси колега, май се сетих за къде става дума...
Междудругото докато се ровех се сетих за тази тема и мисля да си реша проблема по този начин: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0&start=45 евала на колегата swh_bmw :yes:
Изображение

Назад към E36