колеги , доиде време да ремонтирам.....
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- iliikata_3
- кандидат ентусиаст
-
колеги , доиде време да ремонтирам.....
трябва да сменя носачи и тампони , дискове и накладки и да рециклирам рейка .....
можете ли да ми кажете , ако някой е сменял и е останал доволен, от каде да си купя и каква марка и долу горе какви пари ....
благодаря Ви !
можете ли да ми кажете , ако някой е сменял и е останал доволен, от каде да си купя и каква марка и долу горе какви пари ....
благодаря Ви !
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
powerflex-a мисля е доста добро решение и не са кой знае колко по-скъпи, а ще стане доста по стегната колата и ще изкарат доста по-дълго
рейката знам ще едиствения който ги прави перфектно е в техническия
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- iliikata_3
- кандидат ентусиаст
-
Sharo написа:powerflex-a мисля е доста добро решение и не са кой знае колко по-скъпи, а ще стане доста по стегната колата и ще изкарат доста по-дълго
аз при него си я рециклирах преди около 9 месеца , а пича ми даде 6 месеца гарнция , каза че досега доста по дълго са искарвали рейките дето е правил , ама какво да се прави ....
а тези powerflex тампони какви пари са и от каде мога да ги купя ? намерих с търсачката v-max е пуснал тема за такива тампони и части ....
благодаря ти за бързия отговор!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
За рециклирането на носачите виж
тук
Тампоните са ясни - пауърфлекс
Дискове и накладки - аз залагам на Текстар накладки. Дискове не съм сменял още, но мисля да са Отто Цимерман

Тампоните са ясни - пауърфлекс

Дискове и накладки - аз залагам на Текстар накладки. Дискове не съм сменял още, но мисля да са Отто Цимерман

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- iliikata_3
- кандидат ентусиаст
-
kriso85 написа:За рециклирането на носачите вижтук
Тампоните са ясни - пауърфлекс![]()
мерси колега .....
забтравих да кажа че колата е 320д 2003 автоматик
- Sharo
- старши ентусиаст
-
Да 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Sharo
- старши ентусиаст
-
kasabov написа:колеги и аз се замислям за полиетиленовите тампони. Какъв е ефекта в държанието на колата? Не вози ли по-твърдичко с тях и не удря ли повече в дупките? мерси
Колата става по стегната не като караш по неравности да се чекне, става един вид по директна
Дупките си ги обират армортесьорите. По дупки единствената разлика е, че няма да ходи наляво на дясно като минаваш през тях и ще изкарат по-дълго от нормални тампони
- iliikata_3
- кандидат ентусиаст
-
Sharo написа:kasabov написа:колеги и аз се замислям за полиетиленовите тампони. Какъв е ефекта в държанието на колата? Не вози ли по-твърдичко с тях и не удря ли повече в дупките? мерси
Колата става по стегната не като караш по неравности да се чекне, става един вид по директна
Дупките си ги обират армортесьорите. По дупки единствената разлика е, че няма да ходи наляво на дясно като минаваш през тях и ще изкарат по-дълго от нормални тампони
колега , при положение че са мн по твърди , няма ли това да натоватри повече другата част от окачването ? когато го няма това гумено оплатнение да обира част от дупките сичко отива в амортесйорите....?
само питам

да и аз това си го мислех. Иначе за какво ще слагат гумени, пълни с течност и да става нестабилна колата...
Аз имам следният проблем - майстора ми казва, че всичко е 6 по окачването, а като минавам дори през лек праг (примерно напречна неравност или малка дупчица) удря като чели нещо е разбито.. Някви идеи? Чудя се да не е рейката, ама няма много логика.
Аз имам следният проблем - майстора ми казва, че всичко е 6 по окачването, а като минавам дори през лек праг (примерно напречна неравност или малка дупчица) удря като чели нещо е разбито.. Някви идеи? Чудя се да не е рейката, ама няма много логика.
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
kasabov написа:да и аз това си го мислех. Иначе за какво ще слагат гумени, пълни с течност и да става нестабилна колата...
е така се усещат омекналите тампони. Всичко е ок, ама се усеща като неподкован кон!!!

- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
slitter написа:kasabov написа:да и аз това си го мислех. Иначе за какво ще слагат гумени, пълни с течност и да става нестабилна колата...
е така се усещат омекналите тампони. Всичко е ок, ама се усеща като неподкован кон!!!
Дайте повече инфо за тези тампони, каталожен номер, цена, магазин?
Иначе имам същите "симптоми" - колата е като каруца дори и през най-малката пукнатинка на асфалта.
- iliikata_3
- кандидат ентусиаст
-
колега звънни или отиди до сервиза на Ясен и той ще ти обясно кое какво е и ти ще прецениш . тел.а му е 0897 777 117
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2