Пътя към морето

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Пътя към морето

Мнение от ///M_Martin » 17 Юли 2009, 20:21

Колеги скоро ми предстои пътуване към морето то въпроса ми е някой минавал ли е скоро от там?
Хаинбоаз още ли е затворен и Шипка отворена ли е все още за минаване на леки автомобили?
Става въпрос посока Плевен-Бургас през Велико Търново!
Мерси предварително за предоставената информация!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 17 Юли 2009, 20:23

мисля че само през беклемето е отворен ама не съм 100 % сиг поне до скоро беше само през беклемето ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 17 Юли 2009, 20:42

Май месец когато беше събора на БМВ биклемето беше отворено,но сега незнам,влез в някой сайт за пътната обстановка. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 17 Юли 2009, 20:47

хаинбоаз е затворен до 31-ви юли
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 18 Юли 2009, 0:56

Плевен - Ловеч - Севлиево - Велико Търново - Омуртаг - Котел - Карнобат - Бургас

Това според мен е най-добрия маршруд за Бургас - Пътя е много добър за разлика от Хаимбоаз и Шипка които са отвратителни за каране

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 18 Юли 2009, 1:44

BT9028BA написа:Плевен - Ловеч - Севлиево - Велико Търново - Омуртаг - Котел - Карнобат - Бургас

Това според мен е най-добрия маршруд за Бургас - Пътя е много добър за разлика от Хаимбоаз и Шипка които са отвратителни за каране

Напълно съгласен съм с колега,точно и аз щях да ти препоръчам да патуваш през северна Булгария и да минеш Котел - Омуртаг,пътя е каде каде по спокоен..
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 18 Юли 2009, 6:34

Да, определено! През Шипка е ужас, заобикаля се през Бузлуджа, а там пътя е кошмар.. И после подбалканския път е в ремонт и е отврат, преди седмица минавах :| Предложението на BT9028BA е перфектния вариант :yes:

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 18 Юли 2009, 9:43

Само да предопредя, че настилката на Котелския проход е съвсем нова и гладка и при най-малкия дъжд става пързалка. За 2 месеца минавах 2 пъти през тоя проход. И двата пъти вълеше - първия път имаше 5 катастрофи, втория път колата която беше на 10 метра пред мен поднесе и се удари в мантинелата. Имайте си 1 на ум като минавате през Котел.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 18 Юли 2009, 10:09

bmw520i5063 написа:Май месец когато беше събора на БМВ биклемето беше отворено,но сега незнам,влез в някой сайт за пътната обстановка. ;)
на 12-ти пътувахме към пловдив и минахме през беклемето и беше отворено

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 18 Юли 2009, 11:26

мерси много колеги-ще се възползвам от тази информация и ще мина през Котел и Омуртаг!
мерси още веднъж!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 18 Юли 2009, 16:37

EcLipSeR написа:
BT9028BA написа:Плевен - Ловеч - Севлиево - Велико Търново - Омуртаг - Котел - Карнобат - Бургас

Напълно съгласен съм с колега,точно и аз щях да ти препоръчам да патуваш през северна Булгария и да минеш Котел - Омуртаг,пътя е каде каде по спокоен..

Колега,това е твоят маршрут!Това лято минавах от там за Сл. бряг вече 3 пъти и не мисля да търся друг маршрут!По мои наблюдения е пусто от към полицаи!Ако срещнеш такива то ще е на излизане от Котел или Омуртаг,а за след петолъчката...там вече е ясно,че има!Сравнително спокойно е движението със сравнително малко дупки и горе долу добър асвалт!Има повечко завои,но не и повече през ада наречен Шипка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 19 Юли 2009, 2:25

Това е маршрутът за теб, потвърждавам и аз. Пътят е приятен.

Назад към Извън Темата