Пътя към морето
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Пътя към морето
Колеги скоро ми предстои пътуване към морето то въпроса ми е някой минавал ли е скоро от там?
Хаинбоаз още ли е затворен и Шипка отворена ли е все още за минаване на леки автомобили?
Става въпрос посока Плевен-Бургас през Велико Търново!
Мерси предварително за предоставената информация!
Хаинбоаз още ли е затворен и Шипка отворена ли е все още за минаване на леки автомобили?
Става въпрос посока Плевен-Бургас през Велико Търново!
Мерси предварително за предоставената информация!
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Май месец когато беше събора на БМВ биклемето беше отворено,но сега незнам,влез в някой сайт за пътната обстановка. 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Плевен - Ловеч - Севлиево - Велико Търново - Омуртаг - Котел - Карнобат - Бургас
Това според мен е най-добрия маршруд за Бургас - Пътя е много добър за разлика от Хаимбоаз и Шипка които са отвратителни за каране
Това според мен е най-добрия маршруд за Бургас - Пътя е много добър за разлика от Хаимбоаз и Шипка които са отвратителни за каране
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
BT9028BA написа:Плевен - Ловеч - Севлиево - Велико Търново - Омуртаг - Котел - Карнобат - Бургас
Напълно съгласен съм с колега,точно и аз щях да ти препоръчам да патуваш през северна Булгария и да минеш Котел - Омуртаг,пътя е каде каде по спокоен..

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Да, определено! През Шипка е ужас, заобикаля се през Бузлуджа, а там пътя е кошмар.. И после подбалканския път е в ремонт и е отврат, преди седмица минавах
Предложението на BT9028BA е перфектния вариант 

.
Само да предопредя, че настилката на Котелския проход е съвсем нова и гладка и при най-малкия дъжд става пързалка. За 2 месеца минавах 2 пъти през тоя проход. И двата пъти вълеше - първия път имаше 5 катастрофи, втория път колата която беше на 10 метра пред мен поднесе и се удари в мантинелата. Имайте си 1 на ум като минавате през Котел.
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
на 12-ти пътувахме към пловдив и минахме през беклемето и беше отвореноbmw520i5063 написа:Май месец когато беше събора на БМВ биклемето беше отворено,но сега незнам,влез в някой сайт за пътната обстановка.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
мерси много колеги-ще се възползвам от тази информация и ще мина през Котел и Омуртаг!
мерси още веднъж!
мерси още веднъж!
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
EcLipSeR написа:BT9028BA написа:Плевен - Ловеч - Севлиево - Велико Търново - Омуртаг - Котел - Карнобат - Бургас
Напълно съгласен съм с колега,точно и аз щях да ти препоръчам да патуваш през северна Булгария и да минеш Котел - Омуртаг,пътя е каде каде по спокоен..
Колега,това е твоят маршрут!Това лято минавах от там за Сл. бряг вече 3 пъти и не мисля да търся друг маршрут!По мои наблюдения е пусто от към полицаи!Ако срещнеш такива то ще е на излизане от Котел или Омуртаг,а за след петолъчката...там вече е ясно,че има!Сравнително спокойно е движението със сравнително малко дупки и горе долу добър асвалт!Има повечко завои,но не и повече през ада наречен Шипка!
12 мнения
• Страница 1 от 1