Защо не България?
Модератор: Общи модератори
Защо не България?
Защо всички казват че България е лоша,мръсна,бедна...и тн. държава?
Познавам семеиство Англичани които доидоха в България, и се отвратиха
знам че сме в криза, ама това е прекалено
Е КАЖЕТЕ МИ, ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ЗЛЕ
1. ДА
2. НЕ
3. Горе-долу

Познавам семеиство Англичани които доидоха в България, и се отвратиха

Е КАЖЕТЕ МИ, ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ЗЛЕ
1. ДА
2. НЕ
3. Горе-долу

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки

Иначе България може да бъде както "лоша,мръсна,бедна...и тн. държава", така и прекрасна, с неограничени възможности и бляскава държава - зависи от къде я гледаш: през погледа на затънал в дългове кремиковски работник с неизплатени заплати и неясно бъдеще или през погледа на мастит бизнесмен отскочил до морския бряг за уикенда за да поразходи с яхтата си мацката от последната корица на "Плейбой"....
Просто зависи коя част на България и от коя страна я виждаш...

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
X-citer написа:.............
Много добре го каза

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
съвсем вярноX-citer написа::OT: Само мога да се радвам, че Милко (Тоо Cool) е със спрени права за писане и няма да вземе участие в тази тема, че щеше да стане страшно![]()
Иначе България може да бъде както "лоша,мръсна,бедна...и тн. държава", така и прекрасна, с неограничени възможности и бляскава държава - зависи от къде я гледаш: през погледа на затънал в дългове кремиковски работник с неизплатени заплати и неясно бъдеще или през погледа на мастит бизнесмен отскочил до морския бряг за уикенда за да поразходи с яхтата си мацката от последната корица на "Плейбой"....
ти явно си оптимист
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
X-citer написа::OT: Само мога да се радвам, че Милко (Тоо Cool) е със спрени права за писане и няма да вземе участие в тази тема, че щеше да стане страшно![]()
Погледни я със собствените си очи

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Може и да е такава ,но все пак си е наша.Трябва да спрем да се отричаме от страната си ,това ,че има лоши управници не прави България по лоша от другите страни.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Пилев написа:На нас все па управниците ни виновни.
сами си го правим, ако се постараем можем сами да променим всичко.
защо да наливаме пари в почивки в околните държави а не тук, като в първите години като клиенти не натискаме просто разните управители на хотели и заведения за по добро обслужване и тн.
защо не гледате от по позитивна гледна точка че пътя на развитие е труден, трънлив и много дълъг, но си има своя край и ако не се положат усилия и не се мисли позитивно по-добро няма да видиме.
Защо всеки от нас не започне с елементарни дреболии, като например - от днес нататъка не се предрежда на кръстовището пред другите, и не си хвърля фаса през прозореца и тн. Елементарно е и изисква само търпение и желание, а такива съвсем малки неща правят всичко останало по-добро.
Пробвайте от днес.

- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
Напълно съм съгласен с поста на x-citer.Въпрос на мироглед е цялата работа.Никога не може всичко да е перфектно в една държава,пък дори и да е така,човек никога не е доволен от положението си и винаги иска повече.Аз се чувствам истински щастливец,че БЪЛГАРИЯ е моята родина,че съм отраснал тук,че продължавам да живея тук!Харесвам страната си такава каквато е,с нейните плюсове и минуси и цял живот ще си остана оптимист,защото съм БЪЛГАРИН 

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
много сме зле,да не кажа жалки,като цяло сме си селска държава пълна с егоисти.
даже и яхта да имам и гадже от плейбой горното няма да се промени,поне не скоро.аз обаче не се давам лесно и затова се върнах от гурбет,искам да опитам в БГ,искам да помогна на нещата да се случат
даже и яхта да имам и гадже от плейбой горното няма да се промени,поне не скоро.аз обаче не се давам лесно и затова се върнах от гурбет,искам да опитам в БГ,искам да помогна на нещата да се случат

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
В България всичко се свежда до две неща - пари и манталитет.
Манталитета е главно "Гледам в чуждата паничка", парите...както беше казал един неизвестен гений - "Парите не миришат, миришат им на тия дето нямат".
Манталитета е главно "Гледам в чуждата паничка", парите...както беше казал един неизвестен гений - "Парите не миришат, миришат им на тия дето нямат".
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Аз като Българин съм отвратен, камо ли Англичаните... Гледах по отечествен фронт ,една англичакна немогла да разебра тормоза над животните от страна на 1 мангал. И заради това намразила БГ и си продала къщата на 50% от цената само и само да се махне от БГ....
По нет-а общувам с много чужденци и разликата е от небето до земята, в БГ всеки гледа да те излъже хората мн мн не ебеват. Секи гледа себе си и в крайна сметка от това се възползват криминалните субекти. Ако бяхме единни щеше да е друго...
По нет-а общувам с много чужденци и разликата е от небето до земята, в БГ всеки гледа да те излъже хората мн мн не ебеват. Секи гледа себе си и в крайна сметка от това се възползват криминалните субекти. Ако бяхме единни щеше да е друго...